Şimdi Ara

iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim Yd aliyorsun sanirim,siteden alanlar haftaya cihazlari elinde olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerleri ni kullandık da bu kaldı sadece kullanmadık

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

evet hocam aynen öyle hayırlısı yd alıp yılbaşına kadar kayıt ettiririm düz 15’ten sonra biraz daha premium hissiyat, ProMotion ekran ve daha gelişmiş kamera özellikleri için değeceğini düşünüyorum.

• Ben alırım paraya acımam eğer konu ben isem.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Ez baba ez. Güzel günlerde kullan. Kimseye aldırış etme.

Redmi plastik telefon kullanan adam Apple kullanana teknoloji cahili diyor. Ne günlere kaldık. Ayaklar baş olmuş vik vik vik ötüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • redmi plastik telefon kullanan adamın cebi biraz para görsün ayakları kıçına vura vura iPhone almaya koşar

• elinde eski model iPhone alan bir kişi üzerine koyarak yeni modele geçebilir ama olmayan birisinin 70-100 aralığında para vermesi gerekir

• Uzun yıllar telefon kullandıklarında total pakette hangi telefonun en iyi olduğunu anlar.

• Şöyle bir şey duydum. Yurt dışına gittiğinizde diyelim iphone 15 var sizde yurt içi kayıtlı, 16 modelini aldığınızda 15'deki imei numarasını 16'ya aktarıyormuş apple. Arada 200 dolar telefon farkını filan alıyormuş süper bir şey.

Yurt içi 4S filan alıp oradan 16 alacaksın, imei aktartıcaksın, mis gibi kayıtlı cihazın olur.

• Stones kullanıcısına yanıt

Yurtdışında aldığın telefon bozulduğunda oranın servisinde yeni telefon verilirse servisten alınacak telefon değişim raporunu btk ya götürünce gerekli işlemi yapıyorlar diye billiyorum

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Size baba diyebilir miyim?

• BM35 kullanıcısına yanıt

O ayrı bir olay.

• S24 ultranın 256lığının 55-57 bandında satıldığı ( ki android dünyasının en iyilerinden) 16 plus 74 bin. Üstelik ultranın karşılığı promaxdir.

İphone kullanan biri olarak söylüyorum, s24 ultra alın geçin. Ekosistemdeyim diyorsanız elinizdeki apple cihazları satsanız, komple samsung ekosistemini satın alırsınız,üzerine para dahi artar.

• B?yl?r bu idrisezman adlı kişiyi ciddiye almayın adam bir iPhone iyi diyor bir Samsung iyi diyor kafasına göre sözde elektronikciymis geçen aslı olmayan bir sürü Apple savunmak için bahane uydurdu ve beni engelledi böyle kişileri ciddiye almayın

• Abi bu ne ya. Diğer firmaların cihazları yurt dışı fiyatları iPhone ile aşağı yukarı aynı değil mi abi? O zaman bu Türkiye'de niye böyle uçurum var? Bunlar daha fazla mı vergi ödüyor devlete nedir bu iş? Akıl karı fiyatlar değil bunlar.

• Nedense aklıma balıkcı iskelesinde çekilen bu fotoğraf geldi.

iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı

• ÇÖL TİTANYUM

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tane birden fazla para olmadı mı? Nasıl yaptın bu işi?

• Zenginler para harcayacak yer arıyor. Ayda 100bin kazansam yine de şunu almazdım. Androidler var taş gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.