Şimdi Ara

iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatta en çok kullandığımız şey artık bir telefon. O yüzden her zaman son modelini kullanmak gerekiyor. Çünkü zaten eskisini satıp yenisini alıyorsun. Cüzi bir miktar ödüyorsun. Ki ben para biriktiren bi insanım. Kredi vs bu tarz şeylerle almıyorum. Biriktirdiğim parayı kendi kişisel zevklerim için harcıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt

Valla isteyen sırf istediği için alır kimse de bir şey diyemez.

Ben almayı düşünüyordum. Para yönünden sıkıntım yok. Fakat bu kadar para vermeyi bir türlü meşrulaştıramadım kafamda.

Kamerayı çok aktif kullanmıyorum. İnstagramı aktif kullanmıyorum. Reddit, ekşi, burası, youtube, spotify ve banka uygulaması dışında kullandığım bir uygulama yok desem yeridir. Elimdeki s23 bu isteklerin hepsine cevap veriyor. O kadar para verip alacağım cihazın tam potansiyelini kullanacak olsam kesin alırdım. Şu aralar da parayı aptal aptal borsada vs kaybetmektense acaba buna mı versem en kötü değerini korur filan diye sebep bulmaya çalışıyorum kendime. iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı 

• işte biz taş aramıyoruz. donanım olarak istediği kadar güzel olsun işletim sistemi olarak androidler hep geride. öyle bir adım falan da değil maalesef.
    hepsini geçtim eğer ki iş maliyetse maliyet olarak da iphone daha ucuza geliyor. eşime aldığım iphone 4 ios 4 ile başladı ios 8'e kadar gitti. daha ne olsun.

• Bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin bari. Yurtiçinde 4s alcakmış yurtdisindan getirecegi 16pm ye imei aktaracakmis. Ne güzel kafalar var :D

Yurtdışından alınan cihazlarla yurtdisi cihazlari degisir sadece.

• iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı

latife amaçlı... iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.