Bildirim
Iphone 2G Kullanıcıları 'YARDIM'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sana öneririz kolayda senin 2G kaldırmaz ki yada açmaz hem modelden hemde sürümden dolayı... -
Ben daha çok 2G'cilere sormuştum ama söyleyede bilirsiniz bi bakarım. -
yukarı -
yukarı -
Worms. -
Git iPhone 4 al. -
quote:
Orijinalden alıntı: LorDragon31
Git iPhone 4 al.
Sanane ya,adam yardim istemis senden yardim etmiceksen git,nasil bir zihniyetin var? -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurel
quote:
Git iPhone 4 al.
Sanane ya,adam yardim istemis senden yardim etmiceksen git,nasil bir zihniyetin var?
Sen yardım ediyor musun ? Ben önerimle yardım ettim, seninkisi ise kuru laf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrabG -- 27 Mart 2011; 13:37:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurel
quote:
Git iPhone 4 al.
Sanane ya,adam yardim istemis senden yardim etmiceksen git,nasil bir zihniyetin var?
Tartışmaya gerek yok.
@LorDragon31
iphone 4'e vericek param yok malesef
Bide benim versiyonuma uygun kullanışlı bir EDGE açıp kapama programı lazım çok program yükledim ama hepsi dandik programalr eskiden boss prefs ile yapardım şimdi onu yükledim ama sanırım edge ayarı kaldırmışlar yardımlarınızı bekliyorum.... -
JB' limi telefonun ? -
evet -
cydiadan bossprefsin edge eklentisinide kuracaksın. Bende de 2G var ben bossprefs kullanıyorum. -
mortal kombat yükle -
ne çeşit oyun arıyorsun bende angry birds, cut the rope, gangstar, re 4, pes 2011 vs. vs. var. kaldırma problemide olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihyuxel
cydiadan bossprefsin edge eklentisinide kuracaksın. Bende de 2G var ben bossprefs kullanıyorum.
Bu eklentinin adını alabilirsem sevinirim :) -
Sbsettings yuklerseniz edge wifi bluetooth airplane mode u acip kapatabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X