Bildirim
iPhone 3GS kulaklığı iPad 2 ile uyumlumudur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Uyuyor iyicene bastır korkma... -
Uyuyor -
3.5 mm jack girişi evrensel olduğu için uyar.Bir tek o değil çoğu kulaklık uyar. -
Her türlü uyar apple sanayi AŞ -
quote:
Orijinalden alıntı: doğrucu
Arkadaslar iPhone 3GS kulaklığı iPad 2 ile uyumlumudur iPad 2 den kulaklık çıkmadığı icin bende iPhone kulaklığı denemek istedim ama ipadin kulaklık girişi dik durmuyor iPhone gibi eğimli bir yapısı var bende zorlamak istermedim yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler
Şaka mısın :D -
iPhone iPad arası değil tüm apple cihazları arasında aynı kulaklığı kullanabilirsiniz. Sadece bazı kulaklık girişlerinin (Orjinal Apple kulaklığından bahsetmiyorum) metal uç kısmında plastik bölüm geniş olabiliyor. o yüzden bu şekilde kalın plastik uçlu olan kulaklıkları tam oturtamazsınız. Bir keresinde maket bıçağı ile plastik kısmı kendim kesip oturtmuştum :D:D:D -
Teşekkürler arkadaşlar -
UP Lazım Olabilir. -
Uyar -
Uyması Güzel Bişi Gerçekten -
Aslında esas sorun ipadden kulaklik çıkmaması ama neyse -
quote:
Orijinalden alıntı: Parn
Aslında esas sorun ipadden kulaklik çıkmaması ama neyse
Hadi Ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X