Şimdi Ara

iPhone 3GS kulaklığı iPad 2 ile uyumlumudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iPhone 3GS kulaklığı iPad 2 ile uyumlumudur iPad 2 den kulaklık çıkmadığı icin bende iPhone kulaklığı denemek istedim ama ipadin kulaklık girişi dik durmuyor iPhone gibi eğimli bir yapısı var bende zorlamak istermedim yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler

• Uyuyor iyicene bastır korkma...
  • Uyuyor
  • 3.5 mm jack girişi evrensel olduğu için uyar.Bir tek o değil çoğu kulaklık uyar.
  • Her türlü uyar apple sanayi AŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğrucu

Arkadaslar iPhone 3GS kulaklığı iPad 2 ile uyumlumudur iPad 2 den kulaklık çıkmadığı icin bende iPhone kulaklığı denemek istedim ama ipadin kulaklık girişi dik durmuyor iPhone gibi eğimli bir yapısı var bende zorlamak istermedim yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler

Şaka mısın :D
  • iPhone iPad arası değil tüm apple cihazları arasında aynı kulaklığı kullanabilirsiniz. Sadece bazı kulaklık girişlerinin (Orjinal Apple kulaklığından bahsetmiyorum) metal uç kısmında plastik bölüm geniş olabiliyor. o yüzden bu şekilde kalın plastik uçlu olan kulaklıkları tam oturtamazsınız. Bir keresinde maket bıçağı ile plastik kısmı kendim kesip oturtmuştum :D:D:D
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • UP Lazım Olabilir.
  • Uyar
  • Uyması Güzel Bişi Gerçekten
  • Aslında esas sorun ipadden kulaklik çıkmaması ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Aslında esas sorun ipadden kulaklik çıkmaması ama neyse

Hadi Ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.