Şimdi Ara

iphone 3gs'ten sonra alınacak telefon hangisidir?(SGS SII alınmıştır teşekkürler) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş Htc'ye kafayı takmış heralde ki Htc Desire HD nasıldır diye sormuş bende sizlere soruyorum htc desire hd mi? yoksa htc sensation mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Arkadaş Htc'ye kafayı takmış heralde ki Htc Desire HD nasıldır diye sormuş bende sizlere soruyorum htc desire hd mi? yoksa htc sensation mı?

sensation hakkında bir bilgim yok hocam ama desire hd ye hem iyi diyorlar hem kötü diyorlar o telefonuda anlamadim gitti.
    senin o arkadasin iphone disinda baska telefon alinca cok pisman olucak bak görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Arkadaş Htc'ye kafayı takmış heralde ki Htc Desire HD nasıldır diye sormuş bende sizlere soruyorum htc desire hd mi? yoksa htc sensation mı?

sensation hakkında bir bilgim yok hocam ama desire hd ye hem iyi diyorlar hem kötü diyorlar o telefonuda anlamadim gitti.
    senin o arkadasin iphone disinda baska telefon alinca cok pisman olucak bak görürsün

Valla ne yalan söyleyeyim bende pişman olacağı yönünde düşünüyorum söyledim de seni iphone 4 keser diye ama dinlemeyecek gibi gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Valla ne yalan söyleyeyim bende pişman olacağı yönünde düşünüyorum söyledim de seni iphone 4 keser diye ama dinlemeyecek gibi gözüküyor

o zaman hocam arkadasin kendi kasinmiş

• Ya iPhone 4 alsın ya da SGS II. Başka telefon almasın.
  • Tekrar söyledim iphone 4 almasını ama artık iphone kullanmak istemiyormuş galaxy sII deki ısınma muhabbetini soruyor çok rahatsız ediyormu diye?
  • htc hd kullandım HTC dokunmatik sorunu var .. şarj sorunu var

bende telefon arıyorum ıphone Sony Ericsson Xperia Neo samsung mu şarj durumları hakkında bilgi sahibi olan varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.fatihtas

htc hd kullandım HTC dokunmatik sorunu var .. şarj sorunu var

bende telefon arıyorum ıphone Sony Ericsson Xperia Neo samsung mu şarj durumları hakkında bilgi sahibi olan varmi

Eğer bütçe sorunu yoksa samsung galaxy sII öneririm onun dışında şarjın az gitmesi durumu her akıllı telefonunun bir sorunu zaten çoğu 1-2 gün arası bir yerde pes ediyor
  • Arkadaşlar samsung galaxy sII lerdeki ısınma sorunu çok kafa yorulacak kadar ciddi bir sorunmudur elemanıda htc'den vazgeçirdim sayılır sgs sII aklına yatmaya başlamış ama şimdi de sgs sII lerdeki ısınma sorununa takıldı.
  • quote:

Arkadaşlar samsung galaxy sII lerdeki ısınma sorunu çok kafa yorulacak kadar ciddi bir sorunmudur elemanıda htc'den vazgeçirdim sayılır sgs sII aklına yatmaya başlamış ama şimdi de sgs sII lerdeki ısınma sorununa takıldı.

Cihazda 1.2 ghz cift cekirdek islemci var ve telefonun kasasi ince.Bu yuzden isinmasi dogal.Ama normal kullanimda asiri isinmiyor
  • iphone 5 çıkacak , biraz daha bekle
  • iphone 5 çıkacak , biraz daha bekle
  • quote:

Arkadaşlar samsung galaxy sII lerdeki ısınma sorunu çok kafa yorulacak kadar ciddi bir sorunmudur elemanıda htc'den vazgeçirdim sayılır sgs sII aklına yatmaya başlamış ama şimdi de sgs sII lerdeki ısınma sorununa takıldı.

Isınma sorunu diğer arkadaşın dediği gibi öyle bir telefon için abartılacak düzeyde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Isınma sorunu diğer arkadaşın dediği gibi öyle bir telefon için abartılacak düzeyde değil.

Yarın iletirim artık kendisine, oda zaten devamlı telefonla oynayan biri değil aşırı kurcalamıyor telefonu(oyundu uygulamaydı vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 7 Ağustos 2011; 0:29:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Yarın iletirim artık kendisine, oda zaten devamlı telefon elinde dolaşan biri değil aşırı kurcalamıyor telefonu

internete girdiğiniz anda süper ısınıyor belki eliniz hissetmez ama yüzünüze koyup 1 dk beklettiğinizde havale geçirirsiniz ...

bendeki galaxy s bile ısınıyorken onun daha çok ısınması gerek heleki internete flan girerken

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

quote:

quote:

Yarın iletirim artık kendisine, oda zaten devamlı telefon elinde dolaşan biri değil aşırı kurcalamıyor telefonu

internete girdiğiniz anda süper ısınıyor belki eliniz hissetmez ama yüzünüze koyup 1 dk beklettiğinizde havale geçirirsiniz ...

bendeki galaxy s bile ısınıyorken onun daha çok ısınması gerek heleki internete flan girerken

Konuşurken o kadar etkiliyor mu cidden? işi gereği bazen 15 dk dan uzun görüşmeler yapabiliyor çünkü onun dışında pek oyundu uygulamaydı kurcalamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 7 Ağustos 2011; 0:24:15 >

• Gün içerisinde yada yarın sabah Samsung Galaxy SII veya HTC Sensation dan birini alacakmış arkadaş birde Sony ericsson arc'yi söyledi ama sgs sII ile sensation arasından bir seçim yapması daha mantıklı olur diye düşünüyorum ben, siz arc konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 7 Ağustos 2011; 15:06:15 >
  • SGS II alsın kesinlikle.HTC'yi falan bıraksın.
  • quote:

Gün içerisinde yada yarın sabah Samsung Galaxy SII veya HTC Sensation dan birini alacakmış arkadaş birde Sony ericsson arc'yi söyledi ama sgs sII ile sensation arasından bir seçim yapması daha mantıklı olur diye düşünüyorum ben, siz arc konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

ARC iki telefonun yanında donanım olarak yavaş kalıyor. SGS II alsın düşünmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Gün içerisinde yada yarın sabah Samsung Galaxy SII veya HTC Sensation dan birini alacakmış arkadaş birde Sony ericsson arc'yi söyledi ama sgs sII ile sensation arasından bir seçim yapması daha mantıklı olur diye düşünüyorum ben, siz arc konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

ARC iki telefonun yanında donanım olarak yavaş kalıyor. SGS II alsın düşünmeden

İbre o yönde şuanda bakalım yarına kadar yeni bir model daha girmezse aklına sgs sII alacak gibi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.