Şimdi Ara

Iphone 4 IOS 5.1 touchpad geç cevap veriyor ve resetliyor..YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Durup dururken bir sabah iphone 4 ios 5.0.1 sim kilitsiz telefonumun touchpad i çalışmamaya başladı.
    Birçok yolu denememe rağmen(restore, sürüm yükseltme 5.1, vs..) hiç bir sonuç alamadım. Sürüm düşürmeyi denedim, başaramadım. Sürekli 3194 hatası alıyorum.
    Restore dan sonra kurulum ekranı geliyor. Birşeyler yazmak gerekene kadar sorunsuz çalışıyor. Ekran klavyesi çıktığı anda donuyor. yaklaşık 5 dk. hiç bir şey yapılamıyor ve sonunda resetliyor.
    Forumlarda aramama rağmen(benim beceriksizliğim de olabilir) çalışır gibi yapıp çalışmayan bir iphone durumuna rastlamadım.
    Sorun son derece yazılım kokuyor ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
    Yardımlarınızı rica ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: lycopersicon

Merhaba,
    Durup dururken bir sabah iphone 4 ios 5.0.1 sim kilitsiz telefonumun touchpad i çalışmamaya başladı.
    Birçok yolu denememe rağmen(restore, sürüm yükseltme 5.1, vs..) hiç bir sonuç alamadım. Sürüm düşürmeyi denedim, başaramadım. Sürekli 3194 hatası alıyorum.
    Restore dan sonra kurulum ekranı geliyor. Birşeyler yazmak gerekene kadar sorunsuz çalışıyor. Ekran klavyesi çıktığı anda donuyor. yaklaşık 5 dk. hiç bir şey yapılamıyor ve sonunda resetliyor.
    Forumlarda aramama rağmen(benim beceriksizliğim de olabilir) çalışır gibi yapıp çalışmayan bir iphone durumuna rastlamadım.
    Sorun son derece yazılım kokuyor ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
    Yardımlarınızı rica ediyorum..

Restoreden sonra yeni bi cihaz olarak tanit back up almasin cihaz

• Zaten öyle yaptım. Problem devam ediyor. Şu an fabrika çıkışı bir iphone gibi sadece doğru çalışmıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.