Şimdi Ara

iPhone 4 Kamera Buğu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 4'üm birkaç ay öncesine kadar sorunsuz fotoğraf çekerken,
    şimdilerde bir köşesi yoğun buğulu fotoğraf çekmeye başladı. Baticon resmi buğulanma başlamadan önceki resimlerden. Mavi paketli şeyde de bir taraf çok net iken diğer taraf buğulu.

Bu sorunun neden kaynaklanabileceği ve nasıl çözülebileceği ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim .

iPhone 4 Kamera Buğu Sorunu iPhone 4 Kamera Buğu Sorunu iPhone 4 Kamera Buğu Sorunu iPhone 4 Kamera Buğu Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojinakata -- 13 Nisan 2015; 21:15:52 >

• arkakapak lensinden yapıyor gibi gözüküyor açıp temizleyin ilk başta
  • Kamera bozulmuş bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Kamera bozulmuş bence.

İşte gerçek bir türk (: arka kapağı değiştir hocam sorunun çözülür aynısını yaşadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim yardım için, birkaç siteden nasıl yapıldığını öğrendikten sonr hemen deniycem. Temizlerken nasıl bir yol izlemeliyim? Sadece bez yeter mi?
  • meshood M kullanıcısına yanıt
    arka kapak derken kapağın üstündeki camı da değiştirmek gerekir mi? yoksa zaten kapak camlı mi satılıyor? teşekkür ederim cevap için.
  • hamama falanmı gittiniz telefonunuzla veya suya falanmı düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

hamama falanmı gittiniz telefonunuzla veya suya falanmı düştü

bonzai kullananlar bu kadar arttımı ya forumda. kahvaltıya peynir ekmek dışında bir kaç besin daha ekle faydasını görecekesin emin ol. senin gibi birkaç yeni arkadaşa balık yağı da tavsiye etmişliğim var. marka için onlara danış sonra gel buralarda geyik yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

hamama falanmı gittiniz telefonunuzla veya suya falanmı düştü

bonzai kullananlar bu kadar arttımı ya forumda. kahvaltıya peynir ekmek dışında bir kaç besin daha ekle faydasını görecekesin emin ol. senin gibi birkaç yeni arkadaşa balık yağı da tavsiye etmişliğim var. marka için onlara danış sonra gel buralarda geyik yap.

kameram buğulandı demişsin yardımcı olmak istedim haklısın kabahat bende ne halin varsa gör

• o kupon tutmuş muydu??
  • arkakapağın camını normal peçete ile kameraya dokunmayın sadece söktüğünüz arka kapağın arkasındaki lensi temizleyin zaten arka kapağı söktüğünüzde kamerayı kontrol ediniz eğer buğu gitti ise arkapaktandır eski bir kapaktan alabilirsiniz bulamazsanız ücretsiz verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 15 Nisan 2015; 11:43:25 >
  • RASP kullanıcısına yanıt
    tutsaydı camı temizlemek yerine yeni iphone alırdım .
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kenbu. arkakapağın çıkarıp içten ve dıştan peçeteyle temizledim fakat kamera yine aynı buğulu görüntü gösteriyor. Biraz yakından bakınca arkakapaktaki kamera için olan camda çok fazla ve küçük çizikler olduğunu gördüm. Herhalde tek yöntem arkakapağı değiştirmek kaldı. Ebay'den söyledim bir tane, yine de teklifiniz için teşekkür ederim. Bu arkakapaktaki kamera camının çizilmemesi için ekrankoruyucu gibi bir şey var mıdır? Yoksa kılıf mı kullanmalıyım?

Arkakapak sökülü haldeyken telefonu açmak sıkıntı yaratmaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.