Şimdi Ara

iphone 4s vs general mobile discovery (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karşılaştırılmaz demiş de ben zaten hangisi daha köklü daha sağlam firma bu açıdan karşılaştırmıyorum ki... 600 tl'ye gm discovery mi, 1000tl'ye 2. el veya yurt dışı 4s mi, hangisi alınır gibi sormak istedim, amacım apple ile gm'yi karşılaştırmak değil :)
  • Oncelikle Selamlar iki telefonu kullandigim icin sizi bazi konularda bilgilendirmek isterim

Dokunmatik = iki telefonu karsilastirdigimda iPhone nin her zaman önde olduğunu gördüm ayrıca Android yüklendiğini her uygulama ve açtığınız her bir özellik (wifi_3g internet) dokunmatik ve performanstan birşeyler kaybettiğimizi hissediyoruz

Kamera = çekim hızı açısından iphone zannediyorum ancak fotoğraf kalitesi ve canlılığını iphone a verecek olursak, fotoğrafı yakınlaştırma discovery de şaşırtıcı şekilde fazla

Performans = şunu bilelim ki IOS un Android'i geçme veya rekabet gibi bir durum şu zamanlar için söz konusu değildir. Android'i kendince yeterli bulan bir kardeşimiz IOS a çok rahat pahalı veya iyi değil gibi yorumlarda bulunabilmektedir. Biz burda birkaç konuda yorum yapıp bu konuyu uzman abilerimize bırakacağım.
    İphone nin işlemci ve ram kapasitesi düşük olmasına rağmen 25 kusur app yükledikten sonra az da olsa performanstan odun verdiğini ancak asla yetersiz görülmediği söyleyebiliriz. Android'i ilk alindiklarinda performans IOS ile yarışır şekildedir ancak ne var ki Android uygulamaları ramimizi düşünmeden uretildiklerinden yavaşlama kaçınılmaz oluyor.

Görüntü = iphonenun görüntüsü güzel olmasına karşın discovery nin bundan geri kalmadığını görüyoruz
    Discovery nin Pixel yoğunluğu çok kaliteli ve canlı görüntü vermekte bu konuda iphonenun önünde diyemesemde gözümün gördüğü kadarıyla bunu söyleyebilirim ancak ne var ki bu konuda yine işin uzmanı sormakta yarar vardır

Dayanıklılık = telefoncu arkadaşlarımızın söylediklerine göre ençok şikayet discovery nin şart etme yerinden Problem çıkardığını söyledi iphone da böyle problemlerin olmadığı ancak yuvarlak ve kilit açma taşlarından Problem olduğunu duyduk ne var ki iphone bu konuda sağlam olduğunu soyleriz.

Fiyat = eğer bütçeniz yeterliyse iphone almanız akıllıca olacaktır. Bazen para bütün özelliklerin önüne geçer. O zamanda discovery almamak için başka sebebiniz yoktur. Her ikisi de işinizi görecek telefonlarda ve daha düşük fiyata da işinizi görebilirsiniz önemli olan bütçenizi çok aşmadan ailenin ve kendinizi zora sokmadan işinizi görebilecek kadar bir telefon almanız en güzelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.