Şimdi Ara

İPHONE 5 ÇOK ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler iphone 5 olan cihazım bundan 2 gün önce %15 varken şarj bi anda ekran karardı ve kapandı eve gelip şarja taktımda telefonun şarj olmadını gördüm pc bagladımda ise usb baglantısı sesi geldi bununla birlikte itunes baglayıp recovery modu için home+açma kapamaya basılı tuttugum da iphone güncelleme kısmına geçti ama ta'kii ''iphone bekleniyor'' kısmına gelene kadar ekrana elma işareti geliyor altında yükleme cubuğu ama dolmuyor bana akıl verebilcek arkadaş var mı ? ?

İşletim sistemim windows 8 , ıphone kablosu orjinal bu arada soranlar için

• Servise ver hocam yapacak bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten o sıkıntı yurtdışı cihaz benim yapabilcegim birşey yok mu diye araştırıyoum ama malesef diyosun yani
  • Dfu moda alıp yazılım atmayı deneyin birde. Windows 8 le bende bir kere sorun yaşamıştım. Win7 ile denemenizde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dfu modu dedigin home + açma kapama sonra açma kapamadan elini çekip homeda tutmaysa bunuda yaptım ama malesef olmadı zaten ekrana o sıra appale simgesi gelmesi lazım gelmiyor hiç ama usb sesinden gelmese bile anlaşılıyor
  • Tinyumbrella ile acabilirsin. Exit recovery mode diyince acilir buyuk ihtimalle. En kotu restore yapmanin bi yolunu bulman lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o programdada şöyle bişey telefon açık olması lazım sanırım çünkü ben bagladımda telefonu görmüyor exit recovery simgesi yanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.