Şimdi Ara

iphone 5 titreşim sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunum şu arkadaşlar , telefonu hep sol taraftaki klipsinden hep sessiz ve titreşimli modda tutuyorum . Fakat bazen cebe koyduğumda , bazen cebime koyduktan 30 dk sonra bazen 1 saat sonra bazen hiç ; telefon bi kere titriyor biri aradı ya da mesaj diye bakıyorum ekranda titreşime alınmış işareti . Klipsi zaten titreşimde olduğu için ben yanlışlıkla titreşime almış olamam , hadi klips sesli durumda olsa sürtünmeden dolayı titreşime geçti derdim. acaba dedim telefonda hareket sensörü mü var , ters çevirince falan titreşime alıyo tekrar diye fakat ayarlarda öyle birşey de bulamadım. Bu arada bununla ilgili herhangi bir uygulama falan yüklemedim , version 6.0.2 , a129 serisi.

her ne kadar basit bir sorun gibi gözükse de insanı sinir ediyor , bazen 2 saatte bir falan oluyo bazen hiç olmuyo tamamen rasgele bir sürede ve ben birşey geldi diye bakıyorum.Sorun sizce ne olabilir ne yapmalıyım ? Telefonu dubaiden aldım bu arada.

• 4S'de sessize alinca titresim oluyor. Ancak 5'de gordugum kadariyla sesi acinca titresim yapiyor. Bu bir hatami yoksa artik boylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

4S'de sessize alinca titresim oluyor. Ancak 5'de gordugum kadariyla sesi acinca titresim yapiyor. Bu bir hatami yoksa artik boylemi?

Hayır öyle bir şey yapmıyor. Sessize alınca titriyor, sesi açınca titreme yok.
    Zaten aynı yazılımları kullanıyor cihazlar.

Konuyu açan arkadaş için de şunu söylemek isterim ki telefon cebinizde değil de masanın üzerinde olsa 10 yıl telefonun ekranına da baksanız böyle bir problem yaşamazsınız.
    Cebinizde olduğundan dolayı yarım gidip geliyordur, ondan yapıyordur.

Ekranda sessize alınmış işaretini gördüm demeseniz bazı bildirimlerin titreşimle geldiğini ancak ekran ışığının yanmadığını veya kilidi açtığınızda herhangi bir bildirimle karşılaşmadığınızı falan söylerdim çünkü bu bildirim gelmiş gibi titreyip de gelen bildirim göremeyen çok kişi var. Konusu bile açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ancak siz sessize alma işaretini gördüm dediğiniz için muhtemelen cebinizde bir gidip gelme olmuştur diye düşünüyorum.

• Benim telefon 5 dakikada bir titriyor anlamadım ki neden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Benim telefon 5 dakikada bir titriyor anlamadım ki neden...

Büyük ihtimalle mail geliyor. Mail hesabı tanımladıysanız mail geldiğinde titrer.

• quote:

4S'de sessize alinca titresim oluyor. Ancak 5'de gordugum kadariyla sesi acinca titresim yapiyor. Bu bir hatami yoksa artik boylemi?

Onun nedeni iPhone 5'de ayarlardan sessizken titret bölümü kapalı konumda olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Hayır öyle bir şey yapmıyor. Sessize alınca titriyor, sesi açınca titreme yok.
    Zaten aynı yazılımları kullanıyor cihazlar.

Konuyu açan arkadaş için de şunu söylemek isterim ki telefon cebinizde değil de masanın üzerinde olsa 10 yıl telefonun ekranına da baksanız böyle bir problem yaşamazsınız.
    Cebinizde olduğundan dolayı yarım gidip geliyordur, ondan yapıyordur.

Ekranda sessize alınmış işaretini gördüm demeseniz bazı bildirimlerin titreşimle geldiğini ancak ekran ışığının yanmadığını veya kilidi açtığınızda herhangi bir bildirimle karşılaşmadığınızı falan söylerdim çünkü bu bildirim gelmiş gibi titreyip de gelen bildirim göremeyen çok kişi var. Konusu bile açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ancak siz sessize alma işaretini gördüm dediğiniz için muhtemelen cebinizde bir gidip gelme olmuştur diye düşünüyorum.

hayir cepte muhabbeti de degil simdi telefonla konusurken 3 kere titredi 5-6 sn de bir hep ekranda titresim isareti bu mesaji yazarken de bi kere oldu kafayi yiyecem ! Restore falan birsey degistirir mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denemekten zarar gelmez. Restore yapip yeni bir iphone olarak kullanin. Sorun devam ediyorsa garantiye verin. Yurtdisi cihazi ise, bir sekilde en yakin apple storea goderin.

• Saka gibi. Ayarlar/Genel/Sifirla'dan Tum Ayarlari Sifirla deneyebilirsiniz (dikkat edin tum icerikleri ve ayarlari sil demiyorum, onu yaparsaniz butun bilgileriniz silinir.)

Olmadi Restore edip yine kendi backup'inizi kurup oyle bakarsiniz, yine olmuyorsa backup'siz temiz restore edersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.