Şimdi Ara

İphone 5s almalı mıyım yoksa İphone 6s i mi beklemeliyim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

3g ile veya film müzik ile çok kullanırsan yarım gün gider.
    Benim gibi ortalama kullanırsan herşeyi 1 gün gidiyor hiç kullanmassan 2 günü belki zorlarsın

Hmm bak o zaman gidipte 5s almak pek mantıklı gelmiyor insana telefonu kullanamadıktan sonra bile 2 gün şarjı gidiyorsa, prize bağlı olmak hiç iç açıcı değil, heralde İphone 6'yı bekleyeceğim :/
  • bence al iphone 6 çıkıncada. iphone 7 yi merak.edip almiycaksin ve bu boyle surup gider eniyisi simdi 5 i al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

O butceye elma armut almak o ekran ve ona ragmen gitmeyen sarj ile,z2 yada g3 daha cazip bana gore,6 ise beklenmez cok pahali olacaktir ozellikle 64 olani 2500u gecer tahminimce.

Şuan için bütçem var İphone 6'yı alacak kadar ama değecek mi işte beklediğime ondan emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytu99

bence al iphone 6 çıkıncada. iphone 7 yi merak.edip almiycaksin ve bu boyle surup gider eniyisi simdi 5 i al

Heheh doğru söylüyorsun kardeşim katılıyorum fikirlerine ama beni şuan bu kadar çok düşündüren ;

İphone 6 nın çıkmasına 4-5 ay gibi bir sürenin kalmış olması, yani iphone 7 nin çıkmasına daha 1 seneyi geçkin bir süre var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptap

quote:

O butceye elma armut almak o ekran ve ona ragmen gitmeyen sarj ile,z2 yada g3 daha cazip bana gore,6 ise beklenmez cok pahali olacaktir ozellikle 64 olani 2500u gecer tahminimce.

Şuan için bütçem var İphone 6'yı alacak kadar ama değecek mi işte beklediğime ondan emin değilim

Bana gore degmeyecek degmedi gecmistede cunku,ama yinede istersen bekle sen bilirsin,fakat elinde genis butce olup 3 ay biyunca telefon almamakta sikardi ben yerinde olsam.

• quote:

quote:

bence al iphone 6 çıkıncada. iphone 7 yi merak.edip almiycaksin ve bu boyle surup gider eniyisi simdi 5 i al

Heheh doğru söylüyorsun kardeşim katılıyorum fikirlerine ama beni şuan bu kadar çok düşündüren ;

İphone 6 nın çıkmasına 4-5 ay gibi bir sürenin kalmış olması, yani iphone 7 nin çıkmasına daha 1 seneyi geçkin bir süre var.

sende haklısın kardesim iphone 6 yi alacak butcen varsa biraz bekle 6 cikinca al hem daha iyi bir teknoloji.ile uretilmis olur

• 6.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bana gore degmeyecek degmedi gecmistede cunku,ama yinede istersen bekle sen bilirsin,fakat elinde genis butce olup 3 ay biyunca telefon almamakta sikardi ben yerinde olsam.

Telefon var şuan elimde S3 mini var ama iphone a geçmek istiyorum artık tabi bu 5 aylık sürede az bir süre değil :/

• quote:

quote:

quote:

sende haklısın kardesim iphone 6 yi alacak butcen varsa biraz bekle 6 cikinca al hem daha iyi bir teknoloji.ile uretilmis olur

Bütçem var kardeşim ama bu bütçeyle 5 ay beklemek pek mantıklı gelmiyor bana, şimdi 5s alsam, 6 çıkınca bu 5s i satsam ne kadar zarar ederim bi bilgin veya bilgisi olan var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçem var kardeşim ama bu bütçeyle 5 ay beklemek pek mantıklı gelmiyor bana, şimdi 5s alsam, 6 çıkınca bu 5s i satsam ne kadar zarar ederim bi bilgin veya bilgisi olan var mı ?

kardesim ne kadar zarar edip etmiyecegni telefoncuya sora bilirsin ben seni anladaim kafan karışık kalbinden ne geciyosa öyle yap

• quote:

Evet gerçekten güzel telefon ama hocam ben sıkıldım artık android'den daha farklı bir işletim sistemi istiyorum.Ve işin aslı İphone kullanmanın insana verdiği o ayrıcalığı yaşamak istiyorum.

Ben zaten farklı ısletım sistemi olduğu için tavsıye ettim bb10 diye geçer IOS Android meego ve webos un harmanlaması gibi olmuş çok stabil ve cok pratik bır İşletim sistemi

• 6s? 6 çıktımı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

quote:

Evet gerçekten güzel telefon ama hocam ben sıkıldım artık android'den daha farklı bir işletim sistemi istiyorum.Ve işin aslı İphone kullanmanın insana verdiği o ayrıcalığı yaşamak istiyorum.

Ben zaten farklı ısletım sistemi olduğu için tavsıye ettim bb10 diye geçer IOS Android meego ve webos un harmanlaması gibi olmuş çok stabil ve cok pratik bır İşletim sistemi

Evet geçekten telefon çok güzel yani aradan bir buçuk yıl geçmiş olmasına rağmen donanımındaki teknoloji yeni üretilen çoğu telefondan çok daha iyi.Peki telefonun sevilen yanlarının %90 ını öğrendim, sevilmeyen yanlarının bir kısmınıda öğrendim, peki sizin telefonda sevmediğiniz özellikler neler ?

• raptap kullanıcısına yanıt
    Sadece şarjı oda malum tüm akıllı telefonların kaderi ama ıphone 5s daha iyi bir şarj süresi var ama sevdiğim yönü daha çok özellikle pratik oluşu

• Bak bende aynı şeyi düşünüyorum ben şahsen şey yapıcam 6yı bekliycem hem 5s fiyatı azalır hemde 6'yla ilgili youmları 6'nın sorunlarını görürsün bu şeklide karar erirsin eğer sorun az olursa 6 alırsın olmazsa 5s alıp seneye 6s alırsın
  • raptap kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hangi devirde yaşıyorsun nerdeyse tüm telefonları tıkır tıkır kullanınca şarjıda tıkır tıkır gidiyor gayet normal bi durum iphone kalitesi tartışılmaz tamam kusurları yok değil ama en azından bir kaç yıl rahat kullanılacak bir telefon millet sürekli kullandıkları telefonun her yeni modeli çıkınca bir üst modelini alıyor ama iphone kullanıcıları bunu çok aramıyor iphone 4s i olupta 5i filan çıkınca yada 5s i hemen gidip alanını görmedim olanlar zaten bayadır iphone kullananlardır telefonu dikkatli kullanacaksın yoksa her telefonun sarji gider yada bozulur ben mesela aşırı derece kullandığım için hızlı bitiyor ama kullanmadığımda gayet yetiyor (iphone 5s)

Ha birde şarjı çok sıkıntı ediyorsan yeni bataryalar çıktı taşınabilir akşamdan hem telefonu hem onu şarj et gündüz gezerken yanında taşı priz filan gerek yok yani açık havada bile şarj edersin artık her şeyin kolay bir usülü var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.