Birkaç gün önce iphone 5s cihazım kendi kendine kapandı, ve açılırken apple işareti çıkıp kendine reset atmaya başladı. Ankara'da bir servise götürdüğümde MMC, yani hafıza kısmında problem olduğunu, anakartın değişmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mıdır? Aksi takdirde cihazı yedek parça olarak satmayı düşünüyorum.
Anakart değişimine ne kadar istiyorlar? İkinci el çok temizleri 750-850 lira civarına satılıyor, hatta 1000 liraya garantili az kullanlmışı bile bulunuyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
frux
kullanıcısına yanıt
Anakart değişimi yapan bir yer de bulamadım hocam maalesef.
aga bendede öyle oluyordu tamircinin teki hafıza kendini silmiş 250 tl masraf var dedi bende biraz araştırdım ben telefonun tozunu alırken ekranıda çıkarmıştım takarken vidaları fazla sıkmışım anakarta zarar vermişim şuan 100 tl masrafı var sanırım yapılmasını bekliyorum
Masterofbasyon.
kullanıcısına yanıt
Bende adam direkt uğraşma bence yeni telefon al dedi. Hafıza kendini silse DFUda falan yükleme yaparım da, direkt çalışmıyor hafıza. İnşallah seninki sorunsuz hallolur kardeşim.
ya şimdi telefoncudan geliyorum işlemciye zarar vermişsin yapılmaz dedi ağlıyıcam
Masterofbasyon.
kullanıcısına yanıt
1000 liralık cihazın böyle direkt çöpe gitmesi çok ağır bi durum gerçekten, ben de aynı acıyı yaşıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme