Bildirim
iPhone 5s garanti sorunu
JACK & JONES JJOLIVER JACKET Mont Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6QH1M6X
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef bunu kesin olarak bilmeniz imkansız.Tramer'de hasar kaydı olmayan aracın takla atmış olabileceği gibi, telefonda da bu durum değişmiyor.
İkinci el alımlar güvene dayalıdır. Hele ki ülkemizde bazı insanlar biraz daha fazla para kazanmak istediği için sizi zarara uğratabiliyorlar.
Tamamen konudan bağımsız olarak eğer ikinci el bir iphone 5s bakıyor iseniz, benim sıfır değişim ürünüm var yani eskisi bozuldu ben iphone 6 aldım, sonra apple store amsterdam yenisini verdi. Ürün jelatini üzerinde duruyor öyle masamda. 3 ay da garanti verdiler. Uygun bir fiyattan verebilirim. Eğer üründen memnun kalmazsanız da gönderdiğim gibi geri göndermek koşuluyla paranızı iade ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: burakpadir
Maalesef bunu kesin olarak bilmeniz imkansız.Tramer'de hasar kaydı olmayan aracın takla atmış olabileceği gibi, telefonda da bu durum değişmiyor.
İkinci el alımlar güvene dayalıdır. Hele ki ülkemizde bazı insanlar biraz daha fazla para kazanmak istediği için sizi zarara uğratabiliyorlar.
Tamamen konudan bağımsız olarak eğer ikinci el bir iphone 5s bakıyor iseniz, benim sıfır değişim ürünüm var yani eskisi bozuldu ben iphone 6 aldım, sonra apple store amsterdam yenisini verdi. Ürün jelatini üzerinde duruyor öyle masamda. 3 ay da garanti verdiler. Uygun bir fiyattan verebilirim. Eğer üründen memnun kalmazsanız da gönderdiğim gibi geri göndermek koşuluyla paranızı iade ederim.
Fiyat nedir hocam bende düşünüyorum 5s almayı 2.el bide rengi filan ney
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X