Şimdi Ara

İPhone 5S Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm beyler, benim bir sorum olacaktı. 10 güne babamın arkadaşı bana İPhone 5S getirecek. Bu gelecek İPhone'da herhangi bir güncelleme problemi yaşar mıyım ? Yurtdışından geldiği için.

• Sim kilidi olmadıktan sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsın abd ve canada telefonu ise burda 1 yıllık uluslararası garantisi geçmez hepsi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon Dubai'den gelecek söylemeyi unuttum. Zaten pasaport kaydı falanda yapılacak, S3'den 5S'e geçicem. İnşallah Elma beni yarı yolda bırakmaz.
  • 5s lere sim kilit yok bilidiğim kadarı ile .
    Hiç bir problem yaşamassın .
  • Facetime kullanamazsın sadece bu...
  • Facetime ülkeye göre mi oluyor ? Yani hiç bir türlü kullanılmaz mı Facetime ?
  • Tavsiye 7.0.x gelirse güncelleme jailbreak yap, güncellersen pişman olabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak yapmayı düşünmüyorum.
  • Bende martta dubaideydim ordan aldım telefonumu uae telefonu alıcaklarsa facetime olmaz ama adamlar hep amerika telefonu satıyor bu yüzden a1533 ise modeli amerika telefonudur, ama oda burda garanti altında olmayacak. Ben geçen yaz yine dubaiden amerika iphone 5 almıştım inan sırf avrupada garantisi geçsin die bir dünya dükkan dolaştım ama uae telefonu satan bulamadım uae telefonlarını genelde etisalat gibi operatörler ve oranın büyük mağazaları satıyor burdaki bimeks teknosa gibi ama fiyat küçük dükkanlarla arasın 300-500 dirhem fark ediyor

• Şimdiden hayırlı olsun

• Sağ olasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.