Bildirim
İPHONE 5S HANGİ RENK ALIRDINIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çiziklere en dayanıksızının uzay grisi olduğu söyleniyor altın veya şampanya hangsiyse işte o çok hoş -
Uzay grisi aldim memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en güzel beyaz silver rengi bence -
Uzay grisi. Gerçi tüm kasa mat siyah olsa çok daha hoş olurdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fannibal
çiziklere en dayanıksızının uzay grisi olduğu söyleniyor altın veya şampanya hangsiyse işte o çok hoş
İphone 5 siyahta daha çok çizik tutuyordu + soyulmalar vardı 5S uzay grisinde yanlarda bu sorun yokmuş -
Uzay grisi aldım memnunum kasa rengi beni kendine hayran bırakıyor -
Beyaz silver alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: kaanozcetin22
quote:
Orijinalden alıntı: Fannibal
çiziklere en dayanıksızının uzay grisi olduğu söyleniyor altın veya şampanya hangsiyse işte o çok hoş
İphone 5 siyahta daha çok çizik tutuyordu + soyulmalar vardı 5S uzay grisinde yanlarda bu sorun yokmuş
ben beyaz kulllanıyorum kafam rahat -
Uzay grisi aldım memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
siyah diyordum, gold'u detaylı inceleyince gold'da karar kıldım, özellikle home tuşu etrafındaki altın rengi halka şık duruyor. tabi 5'den 5s'e geçmeye karar verdiğimde olacak olay bu -
Uzay grisi aldım daha doğrusu kargoda. Bence siyah adam rengi yani olgunluk katıyor.
(ayıptır söylemesi mahsun kırmızıgülün telefonuda Uzay grisi bizzat kullandım) :) -
Aldığım gibi uzay gri
beyaza niyetlenip gold aldım, pişman değilim -
çizilmiyor diye istemediğin bir rengi almak yanlış birşey..çizilicek tabi istediğiniz rengi alın bence -
Kişiye göre değişir bana göre uzay grisi telefonu apayrı bir şekilde gösteriyor ve güzel. -
Çiziklere dayanıklı olması bir kenara daha karizmatik olduğu için gri tercih ederdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkek adam Uzay grisi alır -
Silver çünkü Classic
Soyulma olmasın telefon güzel gözüksün ilerde satabilirim diyorsan silver al çünkü diğer renkler soyuluyor
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- true tone nedir
- apple ücret iade edilemez
- iphone 12 alınır mı
- samsung itest
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- realme c55 ne zaman çıktı
- telefona müzik indir ücretsiz
- telefon işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X