Şimdi Ara

İPHONE 5S HOME TUŞUNA DOKUNDUĞUMDA ÇIT SESİ YAPIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim ki de hafiften yumuşamaya başladı ama halen geçmedi.
    bir ay daha beklerim yoksa dediğiniz gibi apple türkiyeye giderim, gerçi oradan da randevu almak deveye hendek atlatmaktan zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

Benim ki de hafiften yumuşamaya başladı ama halen geçmedi.
    bir ay daha beklerim yoksa dediğiniz gibi apple türkiyeye giderim, gerçi oradan da randevu almak deveye hendek atlatmaktan zor

Merak etmeyin bir süre sonra mutlaka geciryor... gitmenize gerek bile kalmayacaktır.
  • t_maister kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. zaten artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum.
  • t_maister kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu dün gece yaşadım. Tuş bende tamamen bozuldu sanırım hiç çalışmıyor tuşa basılı tutup parmağımı hareket ettirdiğimde çok gıcık bir ses veriyor. Tuşun çalışması in ne yapabilirim kaskom var ama göndermekte istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evooo26 E kullanıcısına yanıt
    Sadece 1-2 ay arası kullanmaya devam edin. beklemeniz yeterli olacaktır.... servise göndermenize gerek yok.

"yemin ederim kendimi apple help desk personeli olarak görmeye başladım":)))
  • arkadaşlar aynı şekilde benimde başıma geldi olay.
    apple ın kendisini aradım pupa bilişim diye bi yere yönlendirdi. telefonum 6 aylıktı. yeni gelecek onu bekliyorum.
    daha önce ekran sorunu için gen pa ile muhatap olmak zorunda kalmıştım resmen yalvarttılar beni. pupa gayet hoş yoğun olmayan arıza cihazı caart diye tamam abi yenisini isteyelim diye elinizden kapıveren bir firma :) ayrıca üstteki ekran kilit butonumda da sallanma vardı.
    o da normal değilmiş. demem o ki hiç tamirle şunla bunla uğraşmayın gönderin gitsin.
  • herecomes1881 H kullanıcısına yanıt
    ilk tavsiyem gen pa ya gitme. 1 ay beklettiler beni orda. ataşehir de pupa bilişim var oraya git. ben dün verdim 1 haftaya gelir dediler. bekliyoruz bakalım.
    genpa 1 ay kadar bekletti beni. telefon ediyosun muhatap yok. 15 dakka bekliyosun bi operatör e bağlancam diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPssngr

o çıtırtı bende de oldu kenarından giren tozlardan dolayı olduğunu farkettim temizleyince geçiyor tuşa bastırarak kenarından tırnakla çıkarıyodum ama nette şu yöntemi buldum çok işe yarıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5DcGliozQU

1 saat yaptım videodaki epey toz ufak kıl ne ararsan çıktı sürekli :D ve en ufak çıtırtı kalmadı ilk aldığım gün gibi oldu

çok yararlı oldu benim sorun çözüldü. telefon 5S arkadaşlar çok pratik bir yöntem. basmama sorunu için diyor videoda ama çıt sesi içinde kesin çözüm bence. teşekkürler.

• Islak mendille baya bastıra bastıra temizledim düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.