Şimdi Ara

İphone 5s Kırık Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum yere düştü ve ekranı kırıldı.Garantisi var ama 448 tl yazıyor apple.com'da. Çok fazla bir fiyat ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Başına gelen var mı garanti nasıl bir dönüt sağladı? Arkadaşımın kırıldığında yenisini yollamışlar bana bu şekilde söyleniyor. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun çok mağdurum :(

• Ücretsiz değişimi unut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Ücretsiz değişimi unut.

O çoktan hayal bunu anladım :( ama başka yolu yok mu bu işten nasıl kurtulabilirim? Bir de ücret ödeyerek değiştirsem ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karelidefter -- 18 Temmuz 2016; 14:00:10 >
  • karelidefter K kullanıcısına yanıt
    450 lira iyi fiyat ben sizin yerinizde olsam appleda yaptırırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde apple servisleri yok.Telefon genpa garantili apple'a ulaştım o da aynısı dediler ama çok fazla değil mi? Telefon zaten sıfırı 1.200 tl belki daha da düşmüştür :/
    200 e yapıyorlar bi arastırın isterseniz ama ben garantiniz bozulmasın diye apple a verin dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: karelidefter

Bulunduğum yerde apple servisleri yok.Telefon genpa garantili apple'a ulaştım o da aynısı dediler ama çok fazla değil mi? Telefon zaten sıfırı 1.200 tl belki daha da düşmüştür :/

Hocam vergiden sonra çoğu yerde 5s 1.500₺ oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

200 e yapıyorlar bi arastırın isterseniz ama ben garantiniz bozulmasın diye apple a verin dedim

Garantim zaten Kasım ayında bitecek. Oriijnal olması yeterli benim için. 200 tl'ye orijinal olur mu sizce? :(

quote:

Orijinalden alıntı: DelReyLana

quote:

Orijinalden alıntı: karelidefter

Hocam vergiden sonra çoğu yerde 5s 1.500₺ oldu.

Hocam öyleymiş bir araştırdım netten o civarda ama sizce de yine de 500-600 tl vermek fazla değil mi? Telefonu zaten 2400 civarı bir fiyata almıştım 2 yıl önce kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karelidefter -- 19 Temmuz 2016; 1:08:55 >

Cıkma ekran bulursunuz belki baska iphoneden cıkartma verirlerse 200 liraya

• quote:

Cıkma ekran bulursunuz belki baska iphoneden cıkartma verirlerse 200 liraya

Peki bir şey sormak istiyorum.Yaptırdıktan sonra apple ürünü olmaktan çıkıyormuş doğru mu? Sağolsun bir adam bütün dürüstlüğüyle söyledi garantisi biter yaparsak diye.Bir de sanki apple ürünü olmaktan çıkar gibi bir şey ima etti bir fikriniz var mı acaba
    Garanti dısı kalır garantiden faydalanamazsınız

Sadece garanti dışı mı kalır? Yoksa apple jb yapılan telefon hesabı ürün bizim değil der mi :/
    Garanti dısı kaldığını biliyorum ben hocam diğer dediğinizi restore ile hallediliyor

• quote:

Garanti dısı kaldığını biliyorum ben hocam diğer dediğinizi restore ile hallediliyor

Hocam yani garantiyi kaybedeceğim ama yarın bir gün bir şey olsa (ücreti de ödemek kaydıyla) garantiye yolladığımda "telefon apple ürünü değil, yapamayız" tarzı bir yorum almayacağım değil mi?
    Bildiğim kadarıyla almazsınız

Tamam hocam çok teşekkür ederim çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.