Şimdi Ara

İphone 5s ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese.. Arkadaşlar ben cihazı 09.01.2014 te turkcellden aldım. forumlarda telefon hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışırken ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar gördüm. bu yüzden ben de bu konuda cihazı test ettim ve sağ altta kenarda parlayan beyaz gibi bir nokta var. fotoğrafı paylaşacam. cihazı değiştirirler mi ya da sizce ne yapmalıyım. yardımlarınızı bekliyorum. bir de şu dikkatimi çekti menuler arası geçişte boyda farkedilemeyecek kadar çizgiler var. kullanan arkadaşlar ışıgını full açıp bakarsa sevinirim.
     İphone 5s ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar İphone 5s ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar

bunun dışında bir de arama ekranını açınca siyah beyaz ve silik gorunuyor. düzelmesi için telefonu yeniden başlatmak gerekiyor.
     İphone 5s ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 24 Kasım 2014; 12:31:56 >

• Bir piksel değişime giriyor mu ki acaba ama götürmende fayda var yine de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gorduklerimin cogunda degisim yapmislar. ama emin olmak istedim. belki kenardadir diye uydururlar bise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic kimse yok mu forumda?

• bunun için şunu baz alın cihazınız garantili gerek yok canınızı sıkmaya bir anormallik varsa servisten gerekeni yapmasını isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bir piksel değişime giriyor mu ki acaba ama götürmende fayda var yine de

piksel kaybı garantiye girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bir piksel değişime giriyor mu ki acaba ama götürmende fayda var yine de

piksel kaybı garantiye girer

Dogrudur hocam, proseduru net olarak bilmiyorum olu piksel konusunda, hani bilgisayarlarda 1-2 piksele kadar garanti degisimi saglanmiyor ya o yuzden dedim

• quote:

bunun için şunu baz alın cihazınız garantili gerek yok canınızı sıkmaya bir anormallik varsa servisten gerekeni yapmasını isteyin

teşekkür ederim öncelikle.. bu şekilde kullanmak tat vermiyor hocam. değişeceğini bilsem gönderecem ama üstüne bir de açılıp bana geri gelmesin istiyorum artı bir de ekranın siyah beyaz olup yazıların silik gorunmesi de var. gerçekten bi anda soğudum cihazdan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: messita

quote:

bunun için şunu baz alın cihazınız garantili gerek yok canınızı sıkmaya bir anormallik varsa servisten gerekeni yapmasını isteyin

teşekkür ederim öncelikle.. bu şekilde kullanmak tat vermiyor hocam. değişeceğini bilsem gönderecem ama üstüne bir de açılıp bana geri gelmesin istiyorum artı bir de ekranın siyah beyaz olup yazıların silik gorunmesi de var. gerçekten bi anda soğudum cihazdan .

ben tşk ederim özel teknik servise müdahale ettirmeden hakkınızı garantili servisten sağlayın
  • messita M kullanıcısına yanıt
    Arama ekranı şu şekilde olması Lazım . Sen bence götür cihazı değişim talep et. Içinde kalıp sürekli Can'ını sıkar yoksa.

İphone 5s ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar İphone 5s ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messita

quote:

ben tşk ederim özel teknik servise müdahale ettirmeden hakkınızı garantili servisten sağlayın

Evet hocam aynen öyle yapacam. randevular dolu bu yüzden geceyi beklicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Arama ekranı şu şekilde olması Lazım . Sen bence götür cihazı değişim talep et. Içinde kalıp sürekli Can'ını sıkar yoksa.

Bende de normal bazen yukardaki gibi oluyor ve yeniden başlatmadan düzelmiyor. bu yüzden söylediğiniz gibi beklemicem fırsatı bulduğumda direk yollayacam.

• 4 veya 5 pixele kadar garantiye girmiyo demişlerdi htc de benim m7 de 3 tane vardı hiç bişey yapmadılar
    iphone da ölü piksel 1 tane dahi olsa değişime giriyor ben ip5 te değiştirmiştim. apple store a gitme imkanınız varsa gidin ya 2 saatte ekranını değiştirecekler, yada hemen swap verecekler. 2. resim yazılımsal sorun ilerleyen sürümlerde veya format ile düzelecektir zaman zaman bende de oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knntrkgl

iphone da ölü piksel 1 tane dahi olsa değişime giriyor ben ip5 te değiştirmiştim. apple store a gitme imkanınız varsa gidin ya 2 saatte ekranını değiştirecekler, yada hemen swap verecekler. 2. resim yazılımsal sorun ilerleyen sürümlerde veya format ile düzelecektir zaman zaman bende de oluyor.

tesekkurler. size bir sey sorcam benim dikkatimi cekti. ekran geciserinde ya da duz renklerde ekran isigi tam acikken boydan asagi inen cizgiler var gibi gorunuyor mu? cok dikkatli bakmaniz lazim. cok sik ve piksellerden kaynakli gibi. kisilerim simgesine bakarak ekrani oynatirsaniz farkedersiniz.

o şekilde bi çizgi yok ama daha önce o tarz sorunu olan cihaza denk gelmiştim o sorunun sebebi ekrandan kaynaklı da ollabilir, anakarttan kaynaklı da siz apple store gidin muhtemelen swap verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knntrkgl

o şekilde bi çizgi yok ama daha önce o tarz sorunu olan cihaza denk gelmiştim o sorunun sebebi ekrandan kaynaklı da ollabilir, anakarttan kaynaklı da siz apple store gidin muhtemelen swap verirler.

ever hocam gidecem ama randevu alamiyorum malesef. 2dk icinde randevular doluyor. yetkili servise de guvenemiyorum. boyle kaldim malesef. tesekkurler ilginiz icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.