Şimdi Ara

İphone 5s ön cam panel sallanması içe çökmesı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu başlıktaki durumdan muzdariptim. Benim telefonum iPhone 5. Telefonu 2013 Ağustos ayında aldım ve hala kullanıyorum. Ancak telefon son zamanlarda sol üst ve sağ üst köşelerden sallanmaya, oynamaya başladı.
    Garanti olmadığı için panel değişimi ile halledilir, ekran panelinin monte olan kısmının zamanla gevşediğini tutmadığını düşünüyordum. Bugün bir tane teknik servise gittim ve durumu anlattım. Servisteki arkadaş direk bataryayı sordu. Hiç telefon açıldı mı ve batarya değişimi oldu mu, bataryası çabuk bitiyor mu gibi sorular sordu. Batarya şişmiştir bu yüzden ekrandaki panel kalkmıştır dedi. Telefonu açtı. Telefonun bataryasını görünce şaşırdım. Bataryayı çıkarmaya çalışırken, telefon kapalı olmasına rağmen tornavidanın bataryaya değdiği yerden alev çıktı. Batarya şişmiş ve bitmişti. Yanmaya, patlamaya ramak kalmıştı.
    Bataryayı orjinali ile değiştirdim. Şu an ekranda eskisi kadar bir esneme yok. Telefon ilk günkü gibi oldu diyebilirim. Aynı durum sizde de varsa, bir tane teknik servise gidin ve bataryasını kontrol edin.

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    arkadaş 5 ağustos 2013 tarihinden itibaren türkiyede veya yurt dışından getirilmiş garantili cihazların ekranlarını apple haricinde teleservis,genpa vs. gibi servislerin ekran değişimi yapmadığından bahsetmiş hocam.apple storede tabiki değiştirecekler ama cihazı teleservice veya genpa gibi servislere vermiş olsaydın cihazın değişecekti
  • Aynı durum bende de var malesef..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.