amerikadan bi arkadasıma iphone 6 getirticem fakat kararsızım 750 dolar bütçem var
sizce 750 dolara 64 gb iphone 6 mı almalı yoksa 750 dolara 16 gb iphone 6 plus mı alınmalı. 16 gb yeterlimidir bilmiyorum suanki telefonum xperia neo ve artık ios kullanmak istiyorum (lanet olsun androide). plus full hd ekran ve yüksek batarya ile cezbediyor fakat ram in 2 gb olacagı söyleniyor. ram 1 gb olursa ekran çözünürlügü telefonu iphone 6 ya göre yavas kılmazmı. hangisini aldırmalıyım cok kararsızım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. ayrıca sim free secenegi yok kontratsız t-mobile türkiyede calısırmı?
16 gb a bu saatten sonra paramı verilir .
quote:
Orijinalden alıntı: Golden Gate
16 gb a bu saatten sonra paramı verilir .
yeterli olmazmı diyosunuz telefona cok müzik atan biri degilim film falan atıpta izlemem. cok cok 100 müzik atarım. uygulama yüklerim oyunda eh işte belki
quote:
Orijinalden alıntı: cmlcr7
yeterli olmazmı diyosunuz telefona cok müzik atan biri degilim film falan atıpta izlemem. cok cok 100 müzik atarım. uygulama yüklerim oyunda eh işte belki
Alıntıları Göster
iPhone 6 64GB derim kendi payıma
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
iPhone 6 64GB derim kendi payıma
Alıntıları Göster
kimse büyük ve full hd ekranı sevmedi sanırım :D
Bence iphone 6 64 gb. Artık 16 gb yetmiyecektir isletim sistemleri yenilenip buyudukce programlarinda ister istemez boyutlari buyuyur. 6 plus 16 gb ı istediğin rahatlikta kullanamayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: blackrider
Bence iphone 6 64 gb. Artık 16 gb yetmiyecektir isletim sistemleri yenilenip buyudukce programlarinda ister istemez boyutlari buyuyur. 6 plus 16 gb ı istediğin rahatlikta kullanamayabilirsin.
Bence iPhone 6 64GB. Çünkü artık 16GB cidden yetmiyor. 1000 tane fotoğrafım, kullandığım uygulamalar ve müzikler olduğu zaman direk doluyor hafıza. Ekranın büyüdüğünü de düşünürsek daha rahat dizi-film deneyimi sunacağı için 16GB Plus almak hiç mantıklı değil. Standart kullanıcılar alabilir ama telefonu aktif kullanan kişiler kesinlikle 16GB almasın.
İphone 6 64 gb al bence 6+plus ekranı baya büyük kullanımda zorluk yaşayabilirsin
Bende ayni secenekte takıldım ne yapıcam bilmiyorum
Iphone 6 plus inda ram 1 gb mis. Cezbedilirligi kalmadi. Keske iphone 6 da full hd olsaydi Lg g3 un ekrani muazzam sief bu yuzden g3 alasim var
quote:
Iphone 6 plus inda ram 1 gb mis. Cezbedilirligi kalmadi. Keske iphone 6 da full hd olsaydi Lg g3 un ekrani muazzam sief bu yuzden g3 alasim var
64gb tabiki, 16 nyn 6 sy sistem falan desen 10gb neye yetecek ?
64 gb mantıklı olan 5.5in taşıması sıkıntı
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
64 gb mantıklı olan 5.5in taşıması sıkıntı
arkadaslar cok kafam karısık sizce LG g3 mü almalıyım yoksa iphone 6 mı :/
cmlcr7C
kullanıcısına yanıt
İp6+ kesinlikle. Ben alacak olsam plus alırım. Pili cezbediyor beni en azından. Teoride pili yüksek pratik de ne olur bilemem. Bunun için plus incelemelerini bekleyip ona göre karar vermelisin
quote:
O zaman 16 çok rahat yeter. Yetmez diyenler film dizi arşivi yapacağınızı filan düşünüyor heralde.
benim de aklımı bu soru kurcalıyor. Sanırım 6 64gb alacagım. ekran ve hafızası daha ideal geldi bana göre. fiyatına gelecek olursak geçen yıl 5s32gb olanı 2450 kusur liraya almıstım 6 64gb telefonun fiyatı geçen yıl ki 5s 32gb olan telefona göre daha cazip.