Şimdi Ara

İphone 6 açılmıyorrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 yıl önce aveadan iphone 6 aldım. Daha kutudan çıkarır çıkarmaz telefonun sağ alt tarafı tam oturmadığı için garantiye gönderdim. Garantide cihaz değişti. bundan bir yıl sonra da instagram kullanırken ekranda pembe çizgiler (ilk başta azdı daha sonra tüm ekranı kapladı) belirdi. Bende telefonu kapattım ve bir dahada açamadım. tekrar garantiye gönderdim ancak iphonumu bul uygulaması açık olduğundan dolayı cihazda herhangi bir işlem yapmadan geri gönderdiler. Peki ben şimdi ne yapmalıyım? Telefon açılmıyor. İclouddan iphonumu bul uygulamasını silmek istedim ancak tam silinmesi için cihazın çevrimiçi olması gerekliymiş. Fikri olan birisi yardım ederse çok sevinirim.

• Şarja tak acılır cihaz wifi acıksa zaten bağlanır otomatik sende iclouddan islemi yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz hiçbir şekilde açılmıyor şarja taksan bile açabilsem işlemimi yapacağım
  • aliacik9458 A kullanıcısına yanıt
    İcloud.com adresinden cihazi sil.
    Wifi veya hucresel acik kaldiysa silinir.
    Tabi cihaz acilip tepki veriyorsa...

• iphone bul açık olsa bile sen faturası ile gönderdikten sonra o telefona müdahale ederler. Zamanında çok yaşadığımız bir sorundu müşterilerimizin iphone bulu açıktı bizde faturası ile gönderiyorduk. yapıyorlardı.
  • Nasıl servis bunlar anlamıyorum yaa iCloud.com'a girin orada iPhone bul bölümü var cihazınızı açın belli bir süre bekleyin bu cihazı hesaptan kaldırın deyin işlem tamam.

• Aveafan alindi cihax apple garantili mi bilmiyorum cihazi hic bir sekilde acamadim o yuzden telefondan kapatamiyorum uygulamayi icouddan iphonumu bul uygulamasina girip cihazi sectikten sonra hesabi kaldir dedim ve iphonumu bul kapandi. Tabi bu islemi apple destekten ogrenip yaptim Simdi cihazi gonderecegim tekrar servise. Cihaz icin degisim talep etsem degistirirler mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.