Şimdi Ara

iPhone 6 Hakkında Deli Sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Stackhouse

Merhaba beyler,
    Efendim bendeniz 4 senedir Nokia C7 kullanıyorum. Eh artık telefon yetersiz gelmeye başladı bildiğiniz üzere. iPhone'u da evvelden beri severim, alınca uzun kullanırım; öyle telefon merakım yoktur çok.

1) Şimdi planım şu: iPhone 6 alacağım, 6S çıkmaya yakın telefonu elden çıkarıp 6S alacağım seneye de. Sonra artık dökülene kadar kullanırım ben onu, kaç yıl giderse.
    Neden 6'yı satacaksın geri derseniz; Apple S serilerine çok özeniyor, bugüne kadar hepimiz şahit olduk buna. Ben de çok uzun soluklu bir kullanım düşündüğüm için "arıtılmış" bir iPhone istiyorum. Sebep bu.
    Neden 1 sene daha bekleyip direk 6S almıyorsun derseniz; hali hazırdaki telefonumla işler yürümüyor, günümüz telefonlarına göre bayağı bi' külüstür. Bu yüzden sabrım yok.
    Neden 1 sene daha uygun fiyatlı Android bir cihazla idare edip 6S çıktığında onu almayı düşünmüyorsun derseniz; Android çok değer kaybediyor. 6S çıktığında satacak olsam bayağı bir zarar edeceğimi düşünüyorum, bu yüzden iPhone 6'yı sattığımdaki zararımın daha az olacağına inanıyorum.

Sizin bu meseledeki fikirleriniz nelerdir?

2) Şimdi beyler; benim için en önemli sorun EDGE bazında internet kullanamamak. Zira bulunduğum binada 3G çok sıkıntılı, zar zor çekiyor, bazen hiç çekmiyor. Bunun yanında şarjımın fazla gitmesini istemiyorum, çünkü şarj edecek vaktim dahi olmuyor çalışırken bazen. Apple iOS 8 ile gelen bu durumu Türkiye şartlarını, kullanıcı taleplerini göz önüne alarak düzeltir mi? Önümüzdeki güncellemelerde EDGE geçişini sağlayabilir miyiz? Çünkü bu durum almamam için bir sebep ne yazık ki. Whatsapp denen zımbırtıya edge yetiyor, e bana da yetiyor. O olmadan da olmaz.

Deneyimli apple kullanıcıları da bu hususta yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ya arkadaş öğlen yemeğini yiyip yiyemeyeceğiniz belli değil , 2 yıl 3 yıl sonrasına plan yapıyorsunuz , yok 6s iyi gelicekmiş cat cut , al abi iphone 6 , en az 3 snee götürür ... emin ol buna tüm android ve ios serilerini kullandım.

• Stackhouse kullanıcısına yanıt
    Bende 7-8 ay önce c6-01 den 4s e geçtim. Nokia symbian nasıl bir eziyet olduğunu çok iyi biliyorum :)
    ip 6 bükülme konusunda çok eleştiri aldı. Apple bu konuda açıklama yapma zorunda kaldı. Hatta test laboratuvarlarını açtı.
    Ben teamüllerin aksine 6S de ciddi bir kasa değişikliğine gideceğine inanıyorum.
    Eğer böyle olursa ip6 ciddi anlamda değer kaybeder.
    4S sıfırı 1000 tl. civarında.Ben olsam bu süreyi 4s ile geçirirdim.Apple da alışmış olurdum.
    Her türlü işlemi çok rahat yapabiliyorum,bankacılık,internet,mailler,sosyal ağlar çok akıcı bir şekilde sorun yok.
  • Hakkınız var, dediğiniz gibi olursa çok düşer fiyat. Lansmanda "daha dayanıklı, daha sağlam alüminyum" dedikleri an tepe taklak olabilir. :) 4S'inde ekranu C7'den daha küçük maalesef, yoksa ben de beğeniyorum. Herhalde gözümü karartıp iPhone 6 alıp külüstür olana kadar devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.