Şimdi Ara

iPhone 6 Plus dokunmatik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
35.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım bende TTNET ten alınmış iphone 6 Plus var henüz dört aylık ikinci el olarak aldım şöyle bir sorunum var dokunmatik ekran arasıra tepki vermeyi kesiyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor sorun yazılımsal mıdır değil midir sizce telefon da büyük bir darbe yok bir kere yere düşmüş fakat ilk alındığında da varmış bu sorun sıfırladım iTunes ile tekrar yazılımını baştan yükledim düzelme mevcut değil ne yapa bilirim bir öneriniz varmı garantiye yollasam süreç nasıl işler bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmurat3551

Değerli arkadaşlarım bende TTNET ten alınmış iphone 6 Plus var henüz dört aylık ikinci el olarak aldım şöyle bir sorunum var dokunmatik ekran arasıra tepki vermeyi kesiyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor sorun yazılımsal mıdır değil midir sizce telefon da büyük bir darbe yok bir kere yere düşmüş fakat ilk alındığında da varmış bu sorun sıfırladım iTunes ile tekrar yazılımını baştan yükledim düzelme mevcut değil ne yapa bilirim bir öneriniz varmı garantiye yollasam süreç nasıl işler bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum saygılarımla..

öncelikle geçmiş olsun. 1 hafta kadar kullandım 6 plus ve 6 ve inanın düz seri iphone'lardan bir kere daha nefret ettim.
    bahsettiğiniz sorunun aynısını yaşadım.
    genpa ve akasya apple ile görüştüm ve cihaz cpu arızalı çıktı değişti geldi ondada aynı problem vardı.
    şükürler olsun ki 6 ve 6plus serisinden kurtuldum 's' sıkıntısız.
    bence yetkili servise yada istanbuldaysanız akasya yada zorluya götürmenizi tavsiye ederim.
    bahsettiğiniz sorun yazılımsal değil. cpu arızası. ve apple store'da cihaza bağlayıp sorunu görüp direk değişim veriyorlar.

• ben artvin de yaşıyorum uzak memleket bir de o sıkıntımız var ilginiz için çok teşekür ederim sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Değerli arkadaşlarım bende TTNET ten alınmış iphone 6 Plus var henüz dört aylık ikinci el olarak aldım şöyle bir sorunum var dokunmatik ekran arasıra tepki vermeyi kesiyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor sorun yazılımsal mıdır değil midir sizce telefon da büyük bir darbe yok bir kere yere düşmüş fakat ilk alındığında da varmış bu sorun sıfırladım iTunes ile tekrar yazılımını baştan yükledim düzelme mevcut değil ne yapa bilirim bir öneriniz varmı garantiye yollasam süreç nasıl işler bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum saygılarımla..

öncelikle geçmiş olsun. 1 hafta kadar kullandım 6 plus ve 6 ve inanın düz seri iphone'lardan bir kere daha nefret ettim.
    genpa ve akasya apple ile görüştüm ve cihaz cpu arızalı çıktı değişti geldi ondada aynı problem vardı.
    bence yetkili servise yada istanbuldaysanız akasya yada zorluya götürmenizi tavsiye ederim.
    bahsettiğiniz sorun yazılımsal değil. cpu arızası. ve apple store'da cihaza bağlayıp sorunu görüp direk değişim veriyorlar.

Şöyle birşey duymuştum doğru mudur acaba . İlk düz seri çıkartıyorlar Mesela iphone 5 . Bundaki kullanıcı yorumlarına , eksiklere , hatalara bakılarak 5s çıkartıyorlarmış.

S telefonda olabilecek herşeyi kapsıyormuş, hatasız. Örnek : iphone 5 de tek flaş var fakat 5s de çift flaş yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Şöyle birşey duymuştum doğru mudur acaba . İlk düz seri çıkartıyorlar Mesela iphone 5 . Bundaki kullanıcı yorumlarına , eksiklere , hatalara bakılarak 5s çıkartıyorlarmış.

S telefonda olabilecek herşeyi kapsıyormuş, hatasız. Örnek : iphone 5 de tek flaş var fakat 5s de çift flaş yapmışlar

Doğru bence de örneğin 6 bi çıktı bükülmesiyle birlikte geldi çok olay oldu 6ste 7000 kasaya geçtiler sapasağlam telefon + olarak işlemci ram vs s lerde değişiyor sayılarda kasayla birlikte gelen özellikler değişiyor gördüğüm kadarıyla

• quote:

Hocam dokunmatik tamamiyle mi işlemiyor yoksa birkaç saniyeliğine mi işlemiyor?. Ios 9.3 beta 2yi bir deneyin derim yine düzelmezse apple ı arayın ilinizdeki yetkili servise verin cihazı 1 hafta 10 güne hallolur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone dunyasi her zaman boyledir. Normal seri kasa ve yenilik, s serisi kasa ayni donanim guclendirmedir bir kacta yeni yazilim.
    Bunu her daim boyle yapmistir apple.

• Evet dokunmatik tamamen gidiyor home tuşu ekranın yatay dönmesi gibi işlemler sorunsuzca gerçekleşiyor ama dokunmatik yok. ben tuşkilidini kapayıp açınca düzeliyor gün içinde bazen sık bazen ara ara oluyor bu sorunum.
    Bulunduğum ilde maalesef apple servisi yok ben artvin de yaşıyorum en yakın servis genpa nın trabazonda var orası da uzak gitme imkanım yok
  • Dediğiniz problemin aynısını yaşadım uzun araştırma sonucu sensör arızası varmış ekran komple değiştirdiler sorun kalmadı

• Merhaba arkadaşlar;
    Telefonu genpa servisine yolladım
    Genpa servisinden dün değişim kararı çıktı nasıl işliyor prosedürü bilmediğim için yazıyorum kutusuz geliyormuş sanırım ben kutuyu şarj aletini herşeyi yollamıştım servise
    kaç güne hallolur dün değişim için beklemektedir yazıyordu bugün de aynı yazıyor
  • Benim 6 plus ta da ekran donma sorunu çıktı araştırdım biraz sanırım 6 plus cihazlarda kronik denilebilecek kdr yaşanmış,apple teknik servisini aradım büyük ihtimalle değişim olur dedi bende başarı teknik servise cihazı verdim ve apple servis değişim olacağını söyledi dedim onlarda teslim alma belgesine o şekilde yazmışlar ve 6 gün sonra yeni cihaz elime ulaştı

• Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende var 6 plus kullanıyorum iki gündür dokunmatik arada sırada kilitleniyor çalışmıyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor ayrıca ekranın sağında dikey çizgiler beliriyor siyah renkte daha çok anlaşılıyor. Trabzonda yaşıyorum genpaya versem mi kararsızım değişim yapar mı ?

• dursun_61 kullanıcısına yanıt
    ekranında çatlak çizik kasa da çatlak çizik var mı
  • Ekranda kırık falan yok hoparlör ses cıkış yerinde ezilme var. Bide sol üste bi çizik başka herhangi bi sorunu yok

• bariz belli olan çizikler ise bahsettikleriniz kesinlikle fiziksel hasar deyip 1350 tl düşük takas teklifi sunar genpa size. cihazın çizik dediğiniz bölgelerin fotoğrafını yüklerseniz konuya dahil olan arkadaşlar da kendi yorumlarını dile getire bilirler
  • maalesef fiziksel hasarlı diyeceklerdir düşmeden kaynaklı ekranda donma sorunu ve genpa büyük bir ihtimal ile cihazın şu şu kısımında ki hasarlar garanti kapsamında değerlendirilmediği için mevcut şikayetlerin giderilmesi, yeni bir cihazın indirimli fiyatı olan düşük takas teklifimiz onaylandığında sağlana bilir açıklaması ile durumu ihtiva edeceklerdir size. benim önerim cihazın donduğu anı yakalayıp video çekmeniz fotoğrafları ile beraber apple ı arayıp durumu anlatmanız apple nin size verdiği olay numarası ile cihazın genpa da çıkan teklifi öğrendiğiniz anda apple ı tekrar arayıp verilen olay numarasını sunup genpa ile apple ı birebir sizin dosya ile ilgilenmelerini sağlamaktır. bu benim düşüncelerim tabiki belki değişim kararı çıkar şans biraz da bence bir deneyin dediğim gibi sonuç inşallah çıkmaz ve değişirler çıkarsa böyle bir yol da izleye bilirsiniz.
  • dursun_61 kullanıcısına yanıt
    rica ederim efendim ne demek umarım dediklerimi hiç yaşamazsınız ve değişim olur cihazınız genpa yetkili bir servis ama apple gibi kolaylıkları yok maalesef p.tesiden itibaren gelişmeleri buraya yazarsanız gelişmelerden haberimiz olmuş olur ve sizin gibi sorun yaşayanlar olursa az çok yardım etmiş ola biliriz bu vesileyle.
  • güncel. dokunmatik arada gidiyor işlemiyor veya kendi kendine ekranda bir yerlere basıyor. tuş kilidi açıp kapatınca geçiyor. geçmediği de oluyor. bazen 1-2 saat sapasaglam calısıyor sonra yeniden ortaya çıkıyor. ayrıca sarja takınca iyice sapıtıyor hiç düzelmiyor. resetlemek veya factory reset falan kısmen işe yarıyor. telefonu 2. el aldım. çok da sevdim. pil performansı, kasası vs. çözmem lazım bu problemi. aksilik işte.

edit: iphone 6 64 gb, garanti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punjhie -- 3 Mayıs 2017; 6:45:14 >
  • Uretim hatasi 6+ garanti varsa kesin degisim

• Bir kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum.Telefon kilitleniyor,tuş kilidini açıp kapatınca düzeliyor bazen düzelmediği de oluyor.Bazen de dokunmatik bozuluyor ve kendi kendine rastgele tuşlara basıyor.Daha önce başına gelen ya da çözüm önerisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.