Şimdi Ara

iPhone 6 Plus dokunmatik sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
35.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben telefonumu servise yolladım ve değişim kararı çıktı. Swap ürün yolladılar hiç kullanmadan sattım diye hatırlıyorum. Konuyu bir sene önce açmıştım tam hatırlayamıyorum bütün olanları fakat garantisi devam ediyorsa değişim yapacaklarına eminim ben şansınızı deneyin derim
  • Bugün aynı sorundan dolayı garantisi bitmiş iphone 6 plus servise bıraktım. 610₺ ekran değişim ücreti almaları gerektiğini eğer apple sorunun cihazdan olduğunu kabul ederse ücreti iade edeceklerini söylediler. Apple care ile görüştüm sorunun 6pluslarda kronik olduğunu kabul ettiler. telefonu servise bıraktım sonucu merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kozcivan kullanıcısına yanıt
    Valla bende iphone 7 kullanıyorum garantiye verdim on gün önce arama geldiğinde zil sesi bozuk plak gibi kendini tekrarlıyordu üç beş saniye sonra düzeliyordu ekran değişimi yapıp yolladılar :D Lahana turşusuna alkol katıp ekmek bannmışlar sanırım :D Ve telefonum hala daha çaldığında bozuk plak gibi kendini tekrarlıyor :D
  • kozcivan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah rızası için benimle irtibata geçebilirmisin benimde aynı sorunum var ve garantisi dolalı 2 ay oluyor lütfen. Adım Göksal Özdemir Facebook'tan veya burdan iletişime geçebilirmisin çok acilllll

• quote:

Orijinalden alıntı: kozcivan

Bugün aynı sorundan dolayı garantisi bitmiş iphone 6 plus servise bıraktım. 610₺ ekran değişim ücreti almaları gerektiğini eğer apple sorunun cihazdan olduğunu kabul ederse ücreti iade edeceklerini söylediler. Apple care ile görüştüm sorunun 6pluslarda kronik olduğunu kabul ettiler. telefonu servise bıraktım sonucu merakla bekliyoruz.

6 pulus kronik haklisin bazi serilerinde urtim hatasi

• Bu sorun iPhone 6'larda ve 6 Pluslarda varmış. iFixit'ten araştırdım, anakarttaki iki chipte kronik tasarım hatası var diye belirtmişler.
    Ekranın değişmesi sorunun tekrarlamasını engellemiyormuş. Ben telefonu yurtdışından 2 yıl önce aldım hatta geçen yıl ekran kırıldığı için değiştirdim serviste.
    Appledan ücreti geri aldınız mı siz?
  • Vay arkadaş garantisi bitmiş telefonda aynı sorun bendede var tel sıfır değişim teli sorun aynı ekran donuyor bu işi nasıl çözebiliriz ücretsiz şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 Plus serisi için bu arıza kroniktir maalesef,

Dokunmatik entegre değişimi yapılarak sorun kalıcı olarak çözülür.

Bu konuda sıkıntı yaşayan bana ulaşabilir.
  • iphone 6 telefonumda da aynı sorunu yaşıyorum cihazım 15 aylık garantisi var dediğiniz gibi dokunmatik ekran bazen tepki vermiyor. Tuş kilidini kapayıp açınca düzeliyor ama bazen oda işe yaramıyor. Güncel olarak böyle bir sorunda garantiden nasıl bir cevap verdiler acaba garantiye yollarken nelere dikkat etmeliyim sizce? Son olarak yeni cihaz verme durumu olurmu çünkü bazen öyle sinir bozuyoki gelen aramayı bile cevaplayamiyorum

• support.apple.com
    iPhone 6 Plus İçin Multi-Touch Onarım Programı - Apple Destek
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone6plus-multitouch
    ( Değişim programı
    kadikoyiphone
    iPhone Tamir Kad�k�y
    http://www.kadikoyiphone.com
    Bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 3 Ocak 2020; 23:26:47 >

• Deyav D kullanıcısına yanıt
    İPhone 6 ve plus da dokunmatik enteğre sorunu kıroniktir.Bir ara ekran değişim programı kapsamında ücretsiz ekran değişimi vardı.Araştır istersen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazı garantiye gönderdim yeni cihaz gönderdiler dediğiniz gibi sorun kronik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.