Şimdi Ara

iphone 6 plus home tusu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit:arkadaslar jelatini çıkarmadıgım için basamıyormusum simdi cıkardım sorunsuz calısıyor teşekkürler ( telefon cok büyük :()

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlcr7 -- 4 Ekim 2014; 11:32:57 >

• iade etsene
  • cmlcr7 C kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından cihaz almanın zararları
  • Tamirciye verene kadar Assistivetouch ile kullanin
    Avrupa çıkışlı olmadığı için iade veya değişim programına dahil değil Türkiye'de. Ya tekrar Amerika'ya göndermelisin şansın varsa, ya da tamir..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 3 Ekim 2014; 22:44:47 >
  • Kusura bakmayın forumda sürekli yazdım tekrar söylüyorum değecek bir fiyat farkı yok garantili cihaz alın.
  • Bazi arkadaslar forumda turkiyede 1 yil garantili olcagini soylemisti cok magdur oldum ya. 750 lira gibi bi kar oldu ama keske olmasaydi.
    Apple servisi ucretle onarmazmi .s
    Valla çok üzüldüm. 300-500 olsa tamam alınır ama az bi para değil. Bir yıl garantili olsa da kusura bakmayın alınmaz ikinci yıl bozulsaydı ne olacaktı. Gene aynı durum. Çok geçmiş olsun tekrar
  • home tuşunun tamiri sana en fazla 200-300 tl patlar ..
  • Apple bakmazmi ya
  • Normal telefoncuda yaptirmak isteniyorum
    Kesinlikle telefoncuda yaptırmayın hocam. Bir daha Touch ID'yi kullanamazsınız çünkü her home tuşu bulunduğu cihazla eşleştirilmiştir ve başka bir iPhone'a o home tuşu takıldığında veya sizin cihazınıza yeni home tuşu takıldında Touch ID çalışmayacaktır. Home tuşu olarak ise kullanabilirsiniz yeni takılan parçayı. Böyle bir şeyi neden yaptı Apple derseniz; güvenlik içinmiş. Avrupa'da ki Apple Store’larda filan değiştirirler cihazı illa Amerika’ya göndermenize gerek yok. Apple Store Zorlu Center’da değiştiremiyorlar Amerika cihazlarını çünkü yasalarımız buna izin vermiyor.
  • Pekı zorlu center da tanır ederlermı ne yapmam gerek
    Bırde parmağı okuyo kendı kendını sesle bıseyler Arıyor
    Arada bot 10 kere falan orta tusa basıyo kendılıgınden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Kesinlikle telefoncuda yaptırmayın hocam. Bir daha Touch ID'yi kullanamazsınız çünkü her home tuşu bulunduğu cihazla eşleştirilmiştir ve başka bir iPhone'a o home tuşu takıldığında veya sizin cihazınıza yeni home tuşu takıldında Touch ID çalışmayacaktır. Home tuşu olarak ise kullanabilirsiniz yeni takılan parçayı. Böyle bir şeyi neden yaptı Apple derseniz; güvenlik içinmiş. Avrupa'da ki Apple Store’larda filan değiştirirler cihazı illa Amerika’ya göndermenize gerek yok. Apple Store Zorlu Center’da değiştiremiyorlar Amerika cihazlarını çünkü yasalarımız buna izin vermiyor.

Hangi yasa?
  • mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    hocam onarmazlarmı ya cok moralim bozuk çöktüm ya seri numarasını girdigimde bunla karsılastım bi bakarmısnz
     iphone 6 plus home tusu sorunu
  • arasira kullanıcısına yanıt
    telefonu hangi teknik serviste nerede yaptırabilirim zorluyamı götürmem gerek randevumu alınıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Hangi yasa?

Yasayla alakası yok, hakli bir firma politikası sadece.

• Hocam zorluda yaptıramassan saints computer a götür birebir orjinal parça kullanıyor en azından cihazın çöp olmaz
    Öncelikle dışarıda yaptırmayı düşünüyorsanız Touch ID özelliğini kaybetmeyi göze almalısınız. Touch ID parçaları cihaza özel eşleştirildiği için başka bir cihazdan çıkma Touch ID parçası bile takılsa da parça sadece home tuşu işlevini yerine getirir ve parmak izinizi tanıtmak istediğinizde Touch ID hata verecektir. Bunu şöyle düşünübilirsiniz; bir Toyota Corolla anahtarı nasıl kendisinin özel üretildiği araba dışında ki Corolla’ları çalıştırmaz veya başka bir Corolla anahtarı da bizim dediğimiz arabayı çalıştırmamaktadır, Touch ID’de de ynı sistem uygulanmış güvenliği daha sıkı bir hale getirmek için. Ayrıca Amerika cihazlarının model numarası farklı ve ülkeye girişleri için çok çeşitli izinler alması gerekiyor ve bu cihazlar izini aldığında satışı yapılacakmış gibi işlem görüyor. Tabi bu izinde, 81 ilde servis ağının olması şart ama Apple’ın Türkiye’de tek şehirde, tek mağazası var. Genpa gibi servis firmaları ise yurtdışı cihazlara servis vermeyi reddediyorlar ve Apple ile anlaşmıyorlar. Onun için Apple eli kolu bağlı ve bu cihazlara hizmet sağlayamıyor. Tabi hala bunu çözmeye çalışıyorlar ve çözüldüğünde Amerikan cihazlarına da servis verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Hangi yasa?

Yasayla alakası yok, hakli bir firma politikası sadece.

Yasayla alakası olmadığını biliyorum. Arkadaş bilmiyor gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.