Şimdi Ara

iPhone 6S Acil Yardım | Faturam kabardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan gelen 6S kullanıyorum, dün aksamdan bu yana aralıklarla 47,69 mb kendi kendine yeyip durmuş 4 gb internet hakkım bitti üstüne 20 liralık kullanım daha faturama eklenmiş, müşteri hizmetleri birşey yapamayız kullanım ücreti normal diyor, online işlemlerden baktım 8:13 ten itibaren her dakika 47,69 mb kullanım gösteriyor, 8:13 ve 8:14 te 2 şer lira civarı faturama yansımış, düşündüm demek ki burada 4 gb hakkım bitmiş, sonra 8:34 e kadar 10-15 kere daha ara ara aynı 47,69 mb'lık işlemi yapmış telefonum ama ücrete yansımamış ? 8:34ten itibaren tekrar faturama yansımış, 34,35,36,37,38 geçe ve toplamda 10 liralık kullanım görünüyor 5 dakikada ? madem 8:13 te bitmedi kotam, bu kullanımı neden benim faturama yansıtıyor avea ? 34 geçeye kadar neden aynı işlem olduğu halde yansımamış ? yardımcı olabilecek var mı hem telefonun kendi kendine 49,67 mblık kullanımı hem de avea'nın fatura kesimi konusuna ? facetime'a mesaj ücreti de görünüyor toplam 7 kere mesaj gitmiş bu nasıl kapatılır ? Normalde 30 lira olan faturam şu an 65 lira...

Wifi açık kullanıyorum artık telefonu hücresel veri kapalı...

ACiL CEVAP, LÜTFEN

Aynı sorunu başkaları da yaşayabilir bu nedenle konu açarak yardım istedim...

• 6 ay önce aynı miktarda aynı tüketimlerle aynı şekilde evde kullanılan 2 telefonda karşılaştık.müşteri hizmetleri ile yaptığım uzun görüşmelerde , bu durumun arka planda kalan , kapatılmayan , pause durumuna alınan youtube tan izlenen videolar olduğu konusunda hem fikir olduk.arka planda bu videolar çalışmaya devam ediyor ve yazdığınız miktarları sürekli tüketiyor.

bu duruma önlem aldığımız için bir daha tekrarlanmadı.o ayki faturalar bize kaldı
  • Ayarlardan facetime'ı kapatın her girdiğiginizde yurtdışına sms yolluyor,diğer konu için bilgim yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbmrnk

Amerika'dan gelen 6S kullanıyorum, dün aksamdan bu yana aralıklarla 47,69 mb kendi kendine yeyip durmuş 4 gb internet hakkım bitti üstüne 20 liralık kullanım daha faturama eklenmiş, müşteri hizmetleri birşey yapamayız kullanım ücreti normal diyor, online işlemlerden baktım 8:13 ten itibaren her dakika 47,69 mb kullanım gösteriyor, 8:13 ve 8:14 te 2 şer lira civarı faturama yansımış, düşündüm demek ki burada 4 gb hakkım bitmiş, sonra 8:34 e kadar 10-15 kere daha ara ara aynı 47,69 mb'lık işlemi yapmış telefonum ama ücrete yansımamış ? 8:34ten itibaren tekrar faturama yansımış, 34,35,36,37,38 geçe ve toplamda 10 liralık kullanım görünüyor 5 dakikada ? madem 8:13 te bitmedi kotam, bu kullanımı neden benim faturama yansıtıyor avea ? 34 geçeye kadar neden aynı işlem olduğu halde yansımamış ? yardımcı olabilecek var mı hem telefonun kendi kendine 49,67 mblık kullanımı hem de avea'nın fatura kesimi konusuna ? facetime'a mesaj ücreti de görünüyor toplam 7 kere mesaj gitmiş bu nasıl kapatılır ? Normalde 30 lira olan faturam şu an 65 lira...

Wifi açık kullanıyorum artık telefonu hücresel veri kapalı...

ACiL CEVAP, LÜTFEN

Aynı sorunu başkaları da yaşayabilir bu nedenle konu açarak yardım istedim...

benimde oldu otomatik güncellemeleri kapat sorunun çözülsün bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Ayarlardan facetime'ı kapatın her girdiğiginizde yurtdışına sms yolluyor,diğer konu için bilgim yok malesef.

Facetime'ı kullanmak istesek para ödücez yani?
  • icloud'tan cikis yapip esleme yapmasina izin vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Ayarlardan facetime'ı kapatın her girdiğiginizde yurtdışına sms yolluyor,diğer konu için bilgim yok malesef.

Hiç deneme gereği duymadım skype viber falan varken ona para ödemeye de meraklı değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hiç deneme gereği duymadım skype viber falan varken ona para ödemeye de meraklı değilim

Hani ücretsiz olması için bir yöntem falan vardır belki diye düşündüm ama yok sanırım. Dediğin gibi malum programlarla devam edicez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi assist açık mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cce kullanıcısına yanıt
    nasıl önlem alabilirim peki ?
  • kapattım
  • tecrübeli T kullanıcısına yanıt
    hocam app store ayarlar kısmında hücresel veri kullanımını kapatmıştım zaten hep, hatta wifi ile bile sadece otomatik güncelleme yapılabiliyordu...
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    hocam valla bu da kapalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbmrnk

nasıl önlem alabilirim peki ?

youtube tan video izlemeniz bittiğinde veya diğer sitelerde faliyetler bittiğinde , unutmadan , programı arka planda bırakmayın kapatın.zaten yaptığınız bir şeydir ama hatırlatmakta fayda var :uygulamayı telefon markanıza göre yukarı veya sağa sola parmağınızla çekin atın
  • Hücresel wifi yardımı kapatın

• quote:

quote:

Facetime kullanmak için yurtdışına bir mesaj gidiyor. Oda 80 kuruş felan. Yani tek seferlik birşey. Kapat aç yaparsan tekrar ödemek zorunda kalırsın. Birkez aç. Telefonu sıfırlayıncaya kadar daha para ödemezsin. Ancak 7 kez niye ücret almış anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facetime için tekrar tekrar mesaj gönderme sorununu yaşayanların hep avealı olduğunu farkettim. Bence problem Avea'dan kaynaklı. Ben Turkcell kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım.
  • Cevap yazan herkese teşekkür ederim, müşteri hizmetleri hala ezbere konuşuyor yarın Avea merkez binasına gideceğim Maçkaya, geri bildirim yapacağım mutlaka, 7-8 kere FaceTime mesajı atılmış görünüyor önce bunu soracağım sonra da neden internet paketim bitmeden 8:13 te faturama bindirme yaptıklarını soracağım, kalitesinden artık iyice memnun olmamaya başlamıştım taahhüt bitince tarife değiştireceğim zaten 4.5G hizmetinden de bekleneni vereceğini düşünmüyorum, iyi forumlar ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.