Şimdi Ara

iPhone 6s Batarya Değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben telefonu yurtdışından temin etmiştim. Pil sağlığı %76 lara kadar düşmüştü. Garanti süresi bitmiş olmasına rağmen Apple teknik servis stoklarında olmadığı için yardımcı olamadılar. Araştırdım 6S lerde modeller farklı olsa dahi bataryalar aynı neden yardımcı olmadılar anlamadım. Bende netten modele uygun yaklaşık 70tl civarında batarya ve ekipman sipariş ettim. Batarya değişimimi kendim sağladım. Yaklaşık yarım saat sürdü şimdi %100
  • 1 ay önce apple zorlu da 1 saatte ücretsiz değişim oldu..oran %84 idi.yetkili telde gözüken oran ile batarya oranları birbirini tutmuyor yazmıştı rapora.
  • Pil oranım %82 ve günde iki defa şarj etmem gerekiyor, değiştireyim diye düşünüyorum. Son zamanlarda değişim yaptıran var mı? Avrupa yakasında ikamet ediyorum, geçen sene ücretsiz veya 149 liralardan bahsedilmiş. Şu an sitede 300lü rakamları görünce yazayım istedim. Garantisi 2 ay önce bitti telefonumun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

Pil oranım %82 ve günde iki defa şarj etmem gerekiyor, değiştireyim diye düşünüyorum. Son zamanlarda değişim yaptıran var mı? Avrupa yakasında ikamet ediyorum, geçen sene ücretsiz veya 149 liralardan bahsedilmiş. Şu an sitede 300lü rakamları görünce yazayım istedim. Garantisi 2 ay önce bitti telefonumun.
    Merhaba,
    2 ay önce yazmışsınız bende aynı durumdayım. Değişim yaptırdınız mı?
  • Konu hakkında bir gelişme var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 9 Ocak 2020; 9:47:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok beklemedeyim ben de bir şey çıkarsa bekliyorum batarya ile alakalı

• Cihazımın garantisi bitmişti.2 ay kadar önce Deji marka İphone 6s için 2200 mah batarya taktırdım.Değiştirme düşüncesi olan arkadaşlara tavsiye ederim.Bataryayı dejinin kendi sitesinden aldım.Sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetHAN042

Cihazımın garantisi bitmişti.2 ay kadar önce Deji marka İphone 6s için 2200 mah batarya taktırdım.Değiştirme düşüncesi olan arkadaşlara tavsiye ederim.Bataryayı dejinin kendi sitesinden aldım.Sorunsuz kullanıyorum.
    Şarjı kaç saat dayanıyor? Ve cihazın sürümü ne?

• 13.2.3 ile 5.saat 30 dakika ekran süresi şarj ortalama %10 felan kalıyor.Karanlık mod ile aldığım süre ve telefonu kullanırken batarya değişince akıcılık hissiyatı geri geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetHAN042 -- 19 Ocak 2020; 23:33:48 >
  • Kendimiz takabilir miyiz ki, sitesinde 84,80 görünüyor, kendimiz yapmasak da kaça yapıyor telefoncular?

• El becerin var ise anlıyorsan takarsın ne olacak ki zaten aparatları geliyor yanında yada dışarıda 30-40₺ arası değişimini yaparlar tahminimce.
  • Benim bataryada 80 oldu orjinal nerden temin edebiliriz güvenemiyorum bataryada başka markalara

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetHAN042

El becerin var ise anlıyorsan takarsın ne olacak ki zaten aparatları geliyor yanında yada dışarıda 30-40₺ arası değişimini yaparlar tahminimce.
    Telefonun kaç saatte şarj oluyor dostum? Telefon 6s değil mi?

• Garantisi bitmiş cihaz için apple teknik servisindeki yoksa normal bir telefoncuda mı değiştirmek mantıklı olur ?

• 300 liraya orijinal batarya mı yarı fiyatına yan sanayi batarya mı? size kalmış. yan sanayinin asla yan sanayi olmadığı değişmez burada yazanlara bakmayın bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.