Şimdi Ara

Iphone 6s de Tmsc ve Samsung işlemcisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak yarın 6s almayı düşünüyorum fakat hiçbir bilginiz var mı MediaMarkt, Teknosa, Bimeks mı ya da hangi mağazalarda Tmsc işlemci çıkma olasılığı yüksektir (Şöyle bir düşüncem de var ilk çıktığı anda yoğun satış şu an yok acaba çoğu iphone 6s düzeltilmişdir?)

Kullananlara da sorum samsung veya tmsc işlemciye sahip olanlar geçen 2-3 aylık süre zarfında memnunlar mı yoksa problemler göründüğünden daha mı büyük ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

• Ozan.C.K O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba.

Daha önceden bu konu hakkında yazılar yazdım. Ve 2-3 adet cihaz geldi elime. Kendi kullandığım 2 adet 6s/64 New York'tan aldım. Ve ikiside TSMC çıktı. Yakın arkadaşlarım MediaMarkt'tan aldılar kimisi SAMSUNG kimisi TSMC fakat SAMSUNG çıkan arkadaşlarım daha fazla diyebilirim. Tamemen piyango meselesi. Ben senin yerinde olsam bu firmaların internet sitesinden alırım 15 gün iade hakkın olduğu için TSMC gelene kadar denerim. Neden TSMC diye soracak olursan. Bizzat denedim her iki işlemciyide kim ne derse desin SAMSUNG işlemcilerde ısınma oluyor. Ve dikkat et SAMSUNG işlemcili olan cihazların ekranının sağ üst köşesi bariz sarımtırak. Ve ben bunu çok denedim genelde durum bu idi. Görseli ekledim. Bu konuda takıntılı biri olarak şansıma her iki cihazın ekranıda saf beyaz denk geldi ve memnunum. Yani eğer interaktif mağazadan alacaksan büyük şans. Kolay gelsin. Herkes fark yok yok diyor ama ben bariz ısınma farkı gördüm. Ve kullanıdığım cihaz şuan TSMC oldukça memnunum cihaz buz gibi. Arkadaşım BOOM BEACH oynuyor ve cihaz ısınıyor. Diğer arkadaşım WHATSAPP'da sesli görüşme yapıyor ve ısınıyor. Bahsettiğim tüm cihazlar 6s. Ve yine bahsettiğim ekran sorunu aşağıdaki gibidir. Bunlara dikkat et. Ve kutu açılımını mağazada yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 27 Ocak 2016; 9:01:28 >

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Ekranla işlemciyle bir bağ kurabiliyorsan gerçekten hayal gücüne hayran kaldım. Apple iki ayrı ekran üreticileri vardır birisi LG diğeri Sharp. Lg'nin ekranları gözü yormaması için tam beyaz deği, kırık beyazdır. Ki Apple iOS 9.3 ile bunun için özel uygulama gömmüş telefonuna. Tamamen deneme yanılma yöntemiyle konuşuyorsun kesin bir delilin yok. Üstelik verdiğin ekran örneğinden sonra, dediğin hiçbir şeye itibar edilmemesi taraftarıyım. İyi günler herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Ekranla işlemciyle bir bağ kurabiliyorsan gerçekten hayal gücüne hayran kaldım. Apple iki ayrı ekran üreticileri vardır birisi LG diğeri Sharp. Lg'nin ekranları gözü yormaması için tam beyaz deği, kırık beyazdır. Ki Apple iOS 9.3 ile bunun için özel uygulama gömmüş telefonuna. Tamamen deneme yanılma yöntemiyle konuşuyorsun kesin bir delilin yok. Üstelik verdiğin ekran örneğinden sonra, dediğin hiçbir şeye itibar edilmemesi taraftarıyım. İyi günler herkese..

bahsettiğim ekran sarılıgı değil farklı paneller kullanıdıgını tabikide biliyorum. fakat bahsettiğim sarılık cihaz ısındıkça ortaya çıkan sadece ekranın sağ üst köşesinde yani işlemcinin olduğu yerde oluşan koyuluk. sen benim dediğim olayı anlayamımıssın. ekran sarılıgı farkı farklı panellerden oluşur bunu biliyorum fakat benim bahsettiğim lokal sarılık.... yabancı forumlarda SAMSUNG işlemcili cihazlarda böyle bir sorun olduguna dair tonlarca konu var. görseli ekledim ne anlatmak istediğimi anlamıssındır umarım. sen itibar etmemeye devam et ama gerçekler bunlar. apple da açıklama yaptı istersen link atayım. SAMSUNG ile TSMC arasında fark var ama o kadar da değil gibisinden. bir kere işlemci mimarileri farkı var biri 14nm diğeri 16. bunları biliyomusun bilmiyorum tabi :) sana da iyi günler

• Hiç bir fark yok. Al kullan rahat ol. Bunu işin ticaretini yapan biri olarak söylüyorum. Her gün kaç tane geçiyor elime. Şu an kullandığım Samsung işlemcili hatta. NBA 2k14 oynuyorum aralıksız 20 dk gram ısınma yok. Böyle işlere fazla kafanızı yormayın. Altı üstü bi telefon. Öküz altında buzağı aramaya kalkan hep bişeyler bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Hiç bir fark yok. Al kullan rahat ol. Bunu işin ticaretini yapan biri olarak söylüyorum. Her gün kaç tane geçiyor elime. Şu an kullandığım Samsung işlemcili hatta. NBA 2k14 oynuyorum aralıksız 20 dk gram ısınma yok. Böyle işlere fazla kafanızı yormayın. Altı üstü bi telefon. Öküz altında buzağı aramaya kalkan hep bişeyler bulur.

Ben telefonu dün aldım daha işlemcisine bakmadım

• İşlemciyle ekran ne alakası var yahu
    Kardesim iki işlemci arasında fark yok rahat ol

• İki işlemci arasında da fark yok. İkisi de birbirine karşı başka konuda üstün. Al ve keyfini sür. Sen bakma buradakilere burada büyütüldüğü kadar hiçbir yerde büyütülmemiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.