Şimdi Ara

İphone 6s İle 7 Arasında Tam Olarak Farklar Nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    işte bunu anlatamıyorum adamalara.
    Apple de 2750 ise daha ucuza satılamaz diyor adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

quote:

Kamera
    Hız
    Simsiyah(piano black) renk
    Home tuşu
    Kulaklık girisinin olmaması(dezavantaj bence)
    Başka da önemli bir değişiklik yok bence

toz ve suya dayanıklı ayrıca.
    home tuşunun hareketsiz olmasıda uzun seneler kullanacaklar için önemli.
    şarjı daha fazla dayanıyor birde

plusta 3gb ram var :)

Suya dayanıklı degil de su geçirmez olsaydı tam anlamıyla yenilik olurdu iphone için, ancak suya ne kadar dayanıklı ?

IP67 sertifikası var.
    kısa süreli suda kalabilir.

Hocam demek istediğim şu: biz bu cihazı kısa süreli suda bıraksak ve su geçirse servise verdiğimiz zaman kullanıcı hatası cevabıyla karşılaşacağız mı? Evet,kısa süreli bıraktığımızı belirtsek bile kullanıcı hatası diyecekler. buyüzden bana pek yenilikmiş gibi gelmiyor. Apple tamamen su geçirmez garantisini veremiyor sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera
    Hız
    Home tuşu

Suya dayanıklı degil de su geçirmez olsaydı tam anlamıyla yenilik olurdu iphone için, ancak suya ne kadar dayanıklı ?

IP67 sertifikası var.

Hocam demek istediğim şu: biz bu cihazı kısa süreli suda bıraksak ve su geçirse servise verdiğimiz zaman kullanıcı hatası cevabıyla karşılaşacağız mı? Evet,kısa süreli bıraktığımızı belirtsek bile kullanıcı hatası diyecekler. buyüzden bana pek yenilikmiş gibi gelmiyor. Apple tamamen su geçirmez garantisini veremiyor sonuçta

bu sorun gelecekte yaşanacaktır. bakalım apple nasıl karşılık verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Ee biz ne diyoruz? 6S çıkalı 1 yıl olmadı mı? Kaldı ki zaten Apple her yeni modelle bir önceki modelin fiyatını düşürür bu bilindik birşey. Siz 2-3 aya fiyatın düşeceginden bahsetmişsiniz ve bende 2-3 ayda iphone7'nin fiyatının düşemeyeceginden bahsediyorum. Samsung'un amiral modellerinde 3 ayda 250-300 liradan fazla düşüşe geçtigini bilmeyen yoktur zaten. Örnegide o sebeple verdim..
    İyi bayramlar..

Hiçte öyle 3 ayda 300 düşmüyor. Düşse şimdiye S7 Edge alırdım, çıktığında bekledim 3 ay düşmedi. Çıktıktan 4-5 ay sonra Note 7 çıkınca 300 TL düştü, Note7 piyasadan çekilince tekrar çıkış fiyatına çektiler. Tam 1.5 senedir fiyatları takip ediyorum çünkü 2 senedir telefon alacam çeşitli sebeplerden alamadım her neyse buyüzden de fiyatları takip ediyorum öyle zannettiğiniz gibi olmuyor samsungda yada HTC de.

• jetblack rengi hariç almak için sebep göremiyorum
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Artık 6s 64 gb diye bir model yok 32gb ve 128gb var.
    Diyorum ki 6s lere güncelleme geldi artık 32 gb olarak satılıyor apple ın sitesine bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Diyorum ki 6s lere güncelleme geldi artık 32 gb olarak satılıyor apple ın sitesine bakabilirsiniz

iphone 7 den sonra hic donup bakmamistim. Evet haklisin sorry farkinda degildim

İnsanlar bişey diyince hemen saldırmamayı önce bi zahmet edip kısaca yüzeysel olarak araştırmayı öğrenmeniz lazım.
  • 2700 ün altına düşmez bence, bende bi soru sorayım madem apple sitesindeki 2750 lik fiyat diğer magazalara neden yansımadı fiyatları neden revize değil ilginc değil mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera
    Hız
    Home tuşu

IP67 sertifikası var.

bu sorun gelecekte yaşanacaktır. bakalım apple nasıl karşılık verecek

Resmi iphone 7 tanıtım videolarının birinde alttan kayan küçük yazı ile ingilizce olarak sıvı sızmalarının garanti altında olmadığını açıkça yazdı Apple, bilgilerinize.

• peki 6s plus 64 gb yada normal 6s'ın 64 gb'lık modellerine ne olacak ? bu arada paran varsa güncel olanı almak daha iyidir son güncel ürün kullanmış olursun.
  • Possmate kullanıcısına yanıt
    bu biraz imkansız gbi :)
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Apple satmayı durdu
    Mağazalar ellerinde ki stoğu indirimlerle eritir.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Dün applestore da 6s plus 16 gb ile 32 gb arasındaki fiyat farkını sordum 100 lira fark var dedi , birisi 3.049 tl diğeri 3.149 tl sanırım. 64 gb ve 126 gb arasındada aynı durum olabilir, ellerindeki telefonları satana kadar böyleymiş fiyatlar
  • İşlemciymiş falan bunları geçelim. Her sene aynı terane. Aralarında yarım saniye fark yok. Bu ancak iki yıl sonra grafik arayüzü gelişmiş yeni uygulamalar çıktığında farkeder.

En büyük fark kamerada olacak. Çünkü f/2.2 ile f/1.8 arasında bilhassa gece çekimlerinde uçurum olacaktır. Kesinlikle çok büyük fark yaratacağını söyleyebilirim. Kameradaki ikinci gelişme ise tabiki sensör farkı. 6s'te 1/3 inç sensör kullanıldı. 7'de ise 1/2.6 inçlik daha büyük bir sensör kullanıldı. Çözünürlük de değişmediği için pikseller daha büyük oldu. Bunun asıl meyvesi burada görülecek. Çünkü pikseller ne kadar büyük olursa aldıkları ışık miktarı da o kadar fazla. Bu da daha temiz ve kumsuz fotoğraf anlamına gelir. Bazı kamera cahilleri niye 16 yapmadı kıstılar diyorlar ama emin olun 12 olması çok daha iyi oldu. Büyük piksellere sahip olmak yüksek çözünürlükle küçük piksellere sahip olmaktan daha iyidir.

6s imaj kalitesi olarak çok kötüydü. 7 ile 6s karşılaştırmaları çıkar birkaç haftaya. Özellikle gece çekimlerinde 6s ile uçurum olacak aralarında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.