Şimdi Ara

İphone 7 ekran değiştirdim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun kendim pilini değiştirmeye çalıştım ve bozdum telefon açılırken Apple logosu yanıp yanıp söndü kendim yazılım attım gene olmadı en son telefoncuya götürdüm.telefoncu 3 4 saat sonra bana döndü bir yeri koparmışım oda ekrana kısa devre yaptırmışım ekranın değişmesi lazım dedi yan sanayi 250 orijinal 600 dedi bende orijinal olsun dedim değiştirdim. Fakat internet teki araştırmalarıma göre orijinal ekran diye bir şey yok revize ekran varmış galiba acaba telefoncu bana yan sanayi ekranı orijinal diye mi sattı. Dokunmatik te falan hiç bir sıkıntı yok gayrt memnunum internette orijinal ekran nasıl anlaşılır konularına baktım ama pek yararı olmadı, Şuan yan sanayi ekran kullanan varsa farkları orjinaline göre nedir yazarsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whypicture -- 16 Nisan 2020; 18:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D Touch düzgün çalışıyor mu¿

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırsam o uygulamayla değiştirildi. Ama güç uyguladığım da hiç bir sıkıntı yok düzgün çalışıyor

• whypicture W kullanıcısına yanıt
    Evet değiştirildi fakat yine de 3D Touch aktif mevcut telefonlarda. Haptic Touch a nazaran daha seri ve işlevli hâlâ.
    Eğer 3D Touch eski ekranınızdaki gibi çalışıyorsa büyük ihtimalle orjinaldir.

• Confather kullanıcısına yanıt
    Aynı eskisi gibi bir sıkıntı yok teşekkür ederim yardımın için

• Orjinal dediği fabrikadan değilde anakart falan bozulmuş bir telden çıkan ekrandır.

• Space tuşuna uzun basınca yazım hatası olan yere imleçi getirebiliyorum Ama klavye de bir Yere sert basınca Gene olan şey sanki olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor sanki yada güncelleme ile 13.4.1 le sadece klavyede mi oluyor bu zımbırtı

• üzüldüm, içinizde hep şüphe olacak. şu telefonculara hiç güvenmiyorum bir çoğu şark kurnazı.

• Çıkma olması dışında orjinal olamaz

• Pil de arızalı çıktı daha sonra tekrardan yeni pil takıldı sıkıntı yok şuan da işte aklım da şüphe 3d touch eskisi gibi çalışmıyor onun dışında tuşlara basma algılama her şey aynı, yalnız buda bana iyi bir ders oldu telefondan soğudum ilana verdim satacağım, yeni telefon alacağım.Bir daha apple servisi hariç hiç bir yere telefonu götürmem

• Revize ekran falan yok.
    Telefonculardaki bütün ekranlar SAHTE EKRAN
    Size Sahte ekranı orjinal diye satmış
  • telefoncuda orjinal apple ekranı yoktur. kaliteli çakması vardır. Telefoncu, galerici, emlakçı bu tarz şeyler hep beni huzursuz eden yerler. Koşarak kaçın.
  • İnternette baktığım kadarıyla kaliteli işini iyi yapan telefoncularda orjinalden çıkma ekranlar var ama çoğu yalan muhtemelen benimki ya orjinalden çıkma ya da çok kaliteli çakma ekran çünkü eski ekranda klavyeye sert bastırdığımda çalışan 3D touch bunda sadece boşluk tuşuna uzun basınca çalışıyor.Onun dışında her şey aynı, zaten telefondan çok soğudum satıp yenisini alacam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.