Şimdi Ara

iPhone 7 pil önerisi 🔋

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır iPhone için pil araştırıyorum. Tabii herkese olduğu gibi benimde ilk önce karşıma “Deji” markası çıktı. Bu markayı araştırabildiğim kadar araştırdım. Bir sürü yorum okudum. 2200 mah olanı alacaktım. Fakat “şikayetvar” sitesindeki şikayetlere bakınca vazgeçtim. Pili bozuk çıkan mı dersiniz, %40 ta telefonu kapanan mı dersiniz.. En kötüsü de bir pil şişmiş, ekranı kasadan ayırmış. Hatta ekranı kırmış. Ben ne anladım bu işten? Sitesinde şöyle güvenli böyle güvenli diyor. Ben yazın bu sıcağında arabada navigasyonu açıyorum, parlaklığı sonuna kadar açıyor birde 2.0 amperlik araç hızlı şarjına bağlıyorum. Telefon ateş topuna dönüyor. Elinize alamazsınız, yakar. Deji bütün bunlara dayanamaz diye tahmin ediyorum. Birde pil polimer olunca tırsmıyor değilim. Yandığı zaman çok fena yanıyor. İnsana zarar verebilir. Şu an üstündeki pil orijinal. Ne şişme var ne başka bişey. Sadece çok hızlı bitiyor.
    Evet, şimdi pil sağlığım %82. Pili değiştirmek istiyorum fakat orijinal pil almak istemiyorum. Hem gereksiz pahalı, hemde en geç 6 ay sonra şu anki performansı vermeye başlayacak. 1. Haftada pil sağlığı %97’lere düşecek. İnsanı sinir ediyor. Bu yüzden sizden
    Sağlam,
    Patlayıp yanıp şişmeyecek (aşırı ısınsa bile)
    Beni ortalama 1 yıl idare edebilecek bir pil arıyorum.
    Baseus ve deji harici önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
    Not: sağlam ve güvenilir olması şartıyla yüksek kapasiteli olanlar ilk tercihimdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• %82 ile kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deji

• Hocam hızlı şarj olayı iPhone 8 ve sonraki modeller için geçerli. iPhone 7’yi iki amperlik güçle şarj ederseniz hiçbir faydası olmaz. Münkünse 1A şarj cihazı ile şarj edin. En sağlıklısı budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle biliyorum ama farkediyor. Zaten pil ölünce dahada hızlı şarj oluyor.

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Değişiyor ama en fazla 3.30 saat.

• Fp pro nasıldır ? Fikri olan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.