Şimdi Ara

iphone 7mi sony xperia xz mi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 7mi sony xperia xz mi alayım.Hangisi daha iyi 4-5 sene kasma donma olmadan götürür...

• Nasıl kullanacağınıza bağlı ama whatsup kullanırım facebook telefon yeter dersen ikiside 4 yıl gibi götürür. Android zaman içinde kasmaya başlıyor apple daha stabil gidiyor fakat buna karşılık androidli cihazlarda donanım daha güçlü genelde
    Benim şahsi tercihim androidden yana
  • Xz diyorum
    İphone7 de cızırtı sesi varmış.+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Sony ler arayuzu sayesinde cok fazla kasma donma yapmıyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia'lar fresh telefonlardır. Xperia XZ al bence 2300 tllere kadar bulunabiliyor. Fiyat/Performans anlamında elmaya tur bindirir. Ancak 4 yıl ne kadar götürür bilemem bana göre özellik olarak zenginleştikçe kalitesi ucuzlaştı telefonların.
  • gunumuz emperyalist sisteminde hicbir telefon 4-5,sene donmadan gitmez. aplle alirsin 2-3 seneden sonra guncellemelerden yavaslar donmaya baslar

androidler eskisi kadar kotu degil ama 2-3 sene gecince onlarda yavasliyor.

Yani donma falan degilde butceniz hangisine yeterse hangisini begenirsenz onu alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sımdı kullanım omru olarak 2 telefonda senın ıstedıgın sure zarfında sana hızmet eder.
    ama o kadar sure kullandıktan sonra satıcam baska telefon alıcam dersen sony uzer cunku androıdın temel yapısı ıtıbarı ıle cok cabuk deger kaybeer oldu.
    ıphone bu anlamda 2-3 sene sonra bıle cok zarar etmeden satabılecegın bır telefon
    bu konuyuda goz onune alarak yaparsan secımını ılerde uzulmessın.

iphone se kullanıcsı olarak ben yerınde olsam bu kadar seye ragmen sony alırdım.
    ıos bır sure sonra standartlasıp monoton bır hale gelıyor stabılıte var ama ozgur degılsın cok fazla.
  • bi sony sever olarak tartışmasız iPhone 7
  • 3 sene sonra iphonu satabilirsiniz fakat xz elinizde kalır. Cihaz ölene kadar kullanacaksanız XZ daha ucuza aynı performansı verir size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.