Şimdi Ara

iPhone'a Harici Mikrofon Bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
13.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl yapabiliriz arkadaşlar? Elimde şu iki kablo var ama... Daha önce yapmış olan biri yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
     iPhone'a Harici Mikrofon Bağlamak? iPhone'a Harici Mikrofon Bağlamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levot -- 16 Kasım 2013; 0:08:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'a Harici Mikrofon Bağlama

Ses kalitesini önemli ölçüde artırmak için iPhone'una harici bir mikrofon bağlayabilirsin. Bu, video kaydı, podcasting ve hatta aramalar için idealdir.

Hangi Mikrofonlar iPhone ile Uyumludur?

iPhone'un yıldırım bağlantı noktasına sahip olması nedeniyle, yıldırım bağlantılı harici mikrofonları kullanmalısın. Ayrıca, USB-C bağlantılı mikrofonları bir yıldırım - USB-C adaptörü kullanarak bağlayabilirsin.

iPhone'a Harici Mikrofon Bağlama

1. Mikrofonun yıldırım bağlantısını iPhone'unun Lightning bağlantı noktasına tak.
    2. iPhone'un mikrofonu otomatik olarak tanıması gerekir. Tanımazsa, Ayarlar > Gizlilik > Mikrofon'a git ve mikrofon erişimini etkinleştir.

iPhone Harici Mikrofon Ayarları

iPhone'a harici bir mikrofon bağladıktan sonra, şu ayarları yapmalısın:

• Kamera Uygulaması: Kamera uygulamasını aç ve ayarlar menüsünden harici mikrofonu seç.
    • Diğer Uygulamalar: Diğer uygulamalar, harici mikrofonu otomatik olarak kullanmayabilir. Mikrofonu uygulamanın ayarlarından manuel olarak seçmen gerekebilir.

Harici Mikrofon Kullanım İpuçları:

• Mikrofonu ses kaynağına yakın yerleştir, ancak doğrudan kaynağa değmemesine dikkat et.
    • Mikrofonu rüzgardan korumak için bir rüzgar örtüsü kullan.
    • iPhone'unu uçak moduna alarak arka plan gürültüsünü azalt.

Yukarıdaki adımları izleyerek iPhone'una kolayca harici bir mikrofon bağlayabilir ve ses kalitesini artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beyaz olanla denedim fakat beceremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak çaplı hort yapalım hem arkadaşa hem de bana yardımcı olur.
  • dinamik mikrofon bagladigm halde yok arkadas telefonun kamerasinin yanındaki mikrofon birde konuşma mikrofonu
    caliişiyor .S 3,5 mm jaktan sadece ses aktarimi oluyor birde kulaklık baglayinca ondanda mik alabilyorm.
  • Tekrar bir hort merak konusu. Kendi kulakligindaki bağlanıyorsa bunun yolu vardır bence.

• Bence harici bir iphone uyumlu donanım olmadan çalışmaz. Yani telefonun donanımı tanıması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duda -- 27 Mart 2014; 8:39:14 >
  • Arkadaslar sorunu hallettim. Ebay'den bir tane mikrofon baglama aparati aldim(ayni fotograftaki beyaz sey gibi fakat o kulaklik icin). Sorun cozulmus oldu, size de tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: levot

Arkadaslar sorunu hallettim. Ebay'den bir tane mikrofon baglama aparati aldim(ayni fotograftaki beyaz sey gibi fakat o kulaklik icin). Sorun cozulmus oldu, size de tavsiye ederim

Ürünü ne diye aratrsak ulaşabiliriz ? Link veya ss alabilir miyim?

• Bende bundan var sorun yok gayet de iyi ses kalitesine sahip tabi bu kulaklık için. Morhipo'da çok daha ucuz fiyata bulabilirsiniz.

• Bende de bu sorun var. Telefonum iPhone 7
    Video kaydı esnasında bateriden gelen midi seslerini telefonun micdan direk şekilde bağlayarak kayıt alabilir miyim?
    Diğer türlü sesi bilgisayardan videoyu telefondan alıyorum ve senkronlamakla uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 19 Aralık 2019; 21:50:22 >
  • Merhaba,telefondan kayıt pc dende ses alma olayını çözebildinizmi,senkron çok uğraştırıyor çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.