Selamlar, Benim 2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim. 1. iphone ile güvenilir bir wifi bağlantısı varken ebuddy gibi programlarla messenger kullanmakta bir güvenlik riski var mıdır? 2. windows live messenger birde ebuddy var benim bildiğim bunlar nasıl sizce hangisini tavsiye edersiniz? 3. whatsapp satın almaya değer midir?
güvenlik riski yoktur diye düşünüyorum wlm'nin resmi olanı çok iyi değil çok sık kullanacaksanız beklentinizi karşılamayabilir ama ücretsiz en azından bir deneyin önce onun dışında im+ pro güzeldir değer tabi çevrenizde kullanılıyorsa
para verecekseniz: beejiveim jb varsa im+pro
LiveGO ;) Yüzde yüz Türk malı
quote:
Orijinalden alıntı: Shat
güvenlik riski yoktur diye düşünüyorum wlm'nin resmi olanı çok iyi değil çok sık kullanacaksanız beklentinizi karşılamayabilir ama ücretsiz en azından bir deneyin önce onun dışında im+ pro güzeldir değer tabi çevrenizde kullanılıyorsa
wim'i bulamadım bir linki var mı? Sadece mesajlaşmak için basit ve hızlı bir program arıyorum, bedava olanları yeterlidir herhalde. Benim bulduğum bedava olanlar arasında bir windows live ile ebuddy var sadece, IM pro'da paralı sanırım. Windows live'in nesi eksik ki mesela paralı olanlara göre?
quote:
Orijinalden alıntı: air_bourne
quote:
Orijinalden alıntı: Shat
wim'i bulamadım bir linki var mı? Sadece mesajlaşmak için basit ve hızlı bir program arıyorum, bedava olanları yeterlidir herhalde. Benim bulduğum bedava olanlar arasında bir windows live ile ebuddy var sadece, IM pro'da paralı sanırım. Windows live'in nesi eksik ki mesela paralı olanlara göre?
im+ lite versiyonu var proya gore tek eksisi reklam olmasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme