Bildirim
iphone la telefon gorusmesi kaydetmek?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yasal değil olsa bile bulaşma basına is alırsın. -
Karşı tarafa görüşmenin kaydedildiğini söylerseniz legal olur. Birçok telefonda dahili ses kaydedici var zaten, görüşmeleri kaydedebiliyorsunuz. Fabrika çıkışı bu özellik eklendiğine göre yasal değil demek yanlış olur.quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
Yasal değil olsa bile bulaşma basına is alırsın. -
jailbrake olmadan mumkun degil, olsa bile bunu yapabilen bir yazilim henuz yok ve ilerde olmasi da pek olasi degil (mis).quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Karşı tarafa görüşmenin kaydedildiğini söylerseniz legal olur. Birçok telefonda dahili ses kaydedici var zaten, görüşmeleri kaydedebiliyorsunuz. Fabrika çıkışı bu özellik eklendiğine göre yasal değil demek yanlış olur.
Alıntıları Göster -
Kendi görüşmlerini kaydetmek suç değil.3.Kişilerin kayıt yapması yasak.quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Karşı tarafa görüşmenin kaydedildiğini söylerseniz legal olur. Birçok telefonda dahili ses kaydedici var zaten, görüşmeleri kaydedebiliyorsunuz. Fabrika çıkışı bu özellik eklendiğine göre yasal değil demek yanlış olur.
Alıntıları Göster
Bu ses kayıt olayını bende baya bi arştırdım ama donanım olarak bunun engelli olduğunu öğrendim. -
Donanımsal olarak ses çıkışının olduğu bölgeye bir parça eklenirse bilgisayara kaydedilebilir.quote:
Orijinalden alıntı: 99
Kendi görüşmlerini kaydetmek suç değil.3.Kişilerin kayıt yapması yasak.
Bu ses kayıt olayını bende baya bi arştırdım ama donanım olarak bunun engelli olduğunu öğrendim.
Alıntıları Göster -
bunun bir app'si vardı ama adını hatırlamıyorum. görüşmelerinizi kayıt altına alıyorduquote:
Orijinalden alıntı: MaRKeRs
Donanımsal olarak ses çıkışının olduğu bölgeye bir parça eklenirse bilgisayara kaydedilebilir.
Alıntıları Göster -
Cihazda görüşme esnasında doğrudan görüşme sesine erişebilen bir yazılım yok. Kaydediyor denen programların yaptığı ortam sesini kaydetmek, o zaman cihaz içerisindeki yankıdan biraz ses kayıt edilebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
bunun bir app'si vardı ama adını hatırlamıyorum. görüşmelerinizi kayıt altına alıyordu
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 15 Ekim 2010; 14:56:32 > -
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=284428991&mt=8&ign-mpt=uo%3D6quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
Cihazda görüşme esnasında doğrudan görüşme sesine erişebilen bir yazılım yok. Kaydediyor denen programların yaptığı ortam sesini kaydetmek, o zaman cihaz içerisindeki yankıdan biraz ses kayıt edilebiliyor.
Alıntıları Göster
store da görünen bu. installous da var 10.5(son) versiyon.
-
quote:
Orijinalden alıntı: takuyittin
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=284428991&mt=8&ign-mpt=uo%3D6
Bu programın yaptığı sizin görüşmenizi onların server'ı üzerinden yaptırmak ve kaydı orda yapmak. Ayrıca sadece USA için geçerli
-
Kıçı kırık symbian da bile görüşme kaydedici program doluydu .nasıl iphone da olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: kilecermequote:
Orijinalden alıntı: takuyittin
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=284428991&mt=8&ign-mpt=uo%3D6
Bu programın yaptığı sizin görüşmenizi onların server'ı üzerinden yaptırmak ve kaydı orda yapmak. Ayrıca sadece USA için geçerli
Alıntıları Göster
-
abi vallaha yok ya iphone aldim bende bu ozelllik kesin vardir diye. benim eski nokia da bile vardi bip sesi cikariyordu sadece ama vardi.quote:
Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S
Kıçı kırık symbian da bile görüşme kaydedici program doluydu .nasıl iphone da olmaz.
Alıntıları Göster
aslinda boyle bir app yapmak lazim -
Binlerce iFart (..suruk) uygulamasını bulabileceğiniz AppStore'da ses kaydı proğramı yok.. Yasakmış... Sanane kardeşim.. (Lafım forumdakilere değil anlamışsınızdır herhalde, Apple'a...) Bu uygulamaların hepsi legal'dir.. Sadece yasal olarak hepsinin lisansında şu uyarı vardır. "Karşı tarafı kayıt konusunda bilgilendirmeniz gerekir"...quote:
Orijinalden alıntı: Eryigitttt
abi vallaha yok ya iphone aldim bende bu ozelllik kesin vardir diye. benim eski nokia da bile vardi bip sesi cikariyordu sadece ama vardi.
aslinda boyle bir app yapmak lazim
Alıntıları Göster
WM'de yıllardır kullandığım pek çok program var bu işi yapan.. Bir klasörde tüm görüşmelerim kayıt altındadır ve ayda bir bilgisayara aktarıp bir kısmını saklar çoğunu silerim.. Bunun sayesinde not alma gereği tarihe karıştı.. Alışveriş listesi, adres, tel numarası vs.vs. o kadar işe yarıyor ki anlatamam..
Elimdeki Iphone 4'üde sattım... Ama IOS'u sevdiğim için IPAD aldım..
Kusura bakmayın ama Iphone 4 TELEFON olarak kesinlikle para etmez..
Yıllardır çalıştığım işyerinde kullandığım hiçbir telefonla şebeke sorunu yaşamamışken Iphone 4'ü sıkmadan-zorlamadan-kasmadan sadece sol elimde tutmamla şebekeden düştü.. Dikkat edin.. Sinyal azaldı falan demiyorum... ŞEBEKEDEN DÜŞTÜ... Hem de her defasında, sektirmeden...
"Bumper kullanacakmışım".. Oldu Steve Jobs efendi.. "Öyle tutmayacakmışım..." Al telefonunu başına çal.. ASIL İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN BİR TELEFON yaptığın zaman haber ver, bende alacağım...
Bu arada "Senin cihazın sorunluymuş... Benimkinde hiç şebeke sorunu yok..." diyen arkadaşlar.. Emin olabilirsiniz ki sizinkinde de aynı sorun var, ve geri kalan 3 milyon Iphone 4'de de.. Sizin için dileğim, şebekenin IPHONE 4 için (!!!!) zayıf olduğu bir yerde inşallah önemli bir görüşme yapmak zorunda kalmazsınız... ÇÜNKÜ IPHONE 4'ünüz orada bir işe yaramayacak !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Ekim 2010; 0:27:12 >
-
iPhone'da donanımsal olarak görüşme kaydetmek mümkün değildir. Karşı tarafın haberi olmadan görüşmeleri kaydetmek yasal değildir.quote:
Orijinalden alıntı: Reason
Binlerce iFart (..suruk) uygulamasını bulabileceğiniz AppStore'da ses kaydı proğramı yok.. Yasakmış... Sanane kardeşim.. (Lafım forumdakilere değil anlamışsınızdır herhalde, Apple'a...) Bu uygulamaların hepsi legal'dir.. Sadece yasal olarak hepsinin lisansında şu uyarı vardır. "Karşı tarafı kayıt konusunda bilgilendirmeniz gerekir"...
WM'de yıllardır kullandığım pek çok program var bu işi yapan.. Bir klasörde tüm görüşmelerim kayıt altındadır ve ayda bir bilgisayara aktarıp bir kısmını saklar çoğunu silerim.. Bunun sayesinde not alma gereği tarihe karıştı.. Alışveriş listesi, adres, tel numarası vs.vs. o kadar işe yarıyor ki anlatamam..
Elimdeki Iphone 4'üde sattım... Ama IOS'u sevdiğim için IPAD aldım..
Kusura bakmayın ama Iphone 4 TELEFON olarak kesinlikle para etmez..
Yıllardır çalıştığım işyerinde kullandığım hiçbir telefonla şebeke sorunu yaşamamışken Iphone 4'ü sıkmadan-zorlamadan-kasmadan sadece sol elimde tutmamla şebekeden düştü.. Dikkat edin.. Sinyal azaldı falan demiyorum... ŞEBEKEDEN DÜŞTÜ... Hem de her defasında, sektirmeden...
"Bumper kullanacakmışım".. Oldu Steve Jobs efendi.. "Öyle tutmayacakmışım..." Al telefonunu başına çal.. ASIL İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN BİR TELEFON yaptığın zaman haber ver, bende alacağım...
Bu arada "Senin cihazın sorunluymuş... Benimkinde hiç şebeke sorunu yok..." diyen arkadaşlar.. Emin olabilirsiniz ki sizinkinde de aynı sorun var, ve geri kalan 3 milyon Iphone 4'de de.. Sizin için dileğim, şebekenin IPHONE 4 için (!!!!) zayıf olduğu bir yerde inşallah önemli bir görüşme yapmak zorunda kalmazsınız... ÇÜNKÜ IPHONE 4'ünüz orada bir işe yaramayacak !!!
Alıntıları Göster
-
Hocam ben sıkıca tutmama rağmen 3G açıkken dahi 1 bar düşüyor sadece,o da bazen.Genelde hiç düşmüyor.Sürekli full çekiyor.Bu mesajı yazarken dahil. -
Arkadaşlar ben Mobilvoip kullanıyorum iphonumda Onda ses kaydı var. harika. ama sanırım iphone un kendi yazılımına da eklenebilir birgün. çok zor olmasa gerek. ayrıca yasallıkla da alakası yok. Yapılan iş tak taraflı değil. kendinizi kayıt altına alıyıorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
iPhone'da donanımsal olarak görüşme kaydetmek mümkün değildir. Karşı tarafın haberi olmadan görüşmeleri kaydetmek yasal değildir.
Alıntıları Göster -
Yahu her konuyu da apple'a laf atmaya bağlıyolar ya sinir oluyorum Sanki diğer şirketler süperde her konuda...quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
Hocam ben sıkıca tutmama rağmen 3G açıkken dahi 1 bar düşüyor sadece,o da bazen.Genelde hiç düşmüyor.Sürekli full çekiyor.Bu mesajı yazarken dahil. -
bırakın bu çekim muhabbetini çekmeyen satmış, çekmeyen almamış, almazmış.. telefon bu.. bende kabul ediyroum iphone 4 en kötü özelliği telefon uygulamasıdır ama diğer özellikleri ile bir bütündür. Eksikleri vardır, kusurları vardır. Alanlarda bunu kabul ederek alsınlar..quote:
Orijinalden alıntı: Eryigitttt
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Konuları dağıtmayın artık.. Konuların içerikleri hep aynı oldu artık. Yok bu hata yok bu eksik.. Birazcık paylaşım noktasında özellikle program, uygulama, oyun noktasında aktif olalım. Benim ilk iphone sorunlarım var onları araştırıyorum sürekli çözmeye çalışıyorum. Bu arada bir konu görüyorum hevesle giriyorum ama tartışmadan başka bir şey çıkmıyor. Duyarlı olalım hep beraber..
Böyle bir programın arayışı tüm forumda var.. 2-3 gündür araştırdığım kadarıyla böyle bir program şu an için yok sanırım, karşılaşmadım.
İyi forumlar
-
quote:
iPhone'da donanımsal olarak görüşme kaydetmek mümkün değildir. Karşı tarafın haberi olmadan görüşmeleri kaydetmek yasal değildir.
İlk kısmı doğru. Önceki modellerde olduğu gibi İphone 4 dede malesef donanımsal olarak telefon görüşmesi kaydedilemiyor.
İkinci kısmı yanlış. Kendi konuşmalarınızı istediğiniz gibi kaydedebilirsiniz. Bu suç değildir. Suç olan 2 kişinin konuşmasını 3. bir kişinin kaydetmesidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Serdar
quote:
İlk kısmı doğru. Önceki modellerde olduğu gibi İphone 4 dede malesef donanımsal olarak telefon görüşmesi kaydedilemiyor.
İkinci kısmı yanlış. Kendi konuşmalarınızı istediğiniz gibi kaydedebilirsiniz. Bu suç değildir. Suç olan 2 kişinin konuşmasını 3. bir kişinin kaydetmesidir.
evet bende kendi konuştuğunun kaydının yasak olmadığını biliyorum hatta 5-6 sene önce bende bir sony ericsson vardı.Görüşme esnasında menüde kaydet seçeneği ile kayıt yapıyordu.
Benzer içerikler
- dopamine jailbreak
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- iphone çift uygulama yükleme
- carplay ekran yansıtma
- ll/a iphone hangi ülkenin
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- airpods şeffaf mod nedir
- iphone ses tanıma nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X