Şimdi Ara

iphone la telefon gorusmesi kaydetmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
70.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet katılıyorum.Hatta eskiden nokian nın bi modelinde sanırsam ,telefonun yanında kayıt tuşu vardı 10 sene önce fln .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

iPhone'da donanımsal olarak görüşme kaydetmek mümkün değildir. Karşı tarafın haberi olmadan görüşmeleri kaydetmek yasal değildir.

İlk kısmı doğru. Önceki modellerde olduğu gibi İphone 4 dede malesef donanımsal olarak telefon görüşmesi kaydedilemiyor.
    İkinci kısmı yanlış. Kendi konuşmalarınızı istediğiniz gibi kaydedebilirsiniz. Bu suç değildir. Suç olan 2 kişinin konuşmasını 3. bir kişinin kaydetmesidir.

Benim bildiğim o şekilde. O bahsettiğiniz cihazlarda kayıda başladığınızda karşı tarafa bir ton gönderir. Bu görüşmenin kaydedildiğini karşı tarafa bildirmek içindir. Yine de tam emin değilim ama ben karşı tarafın haberi olmadan kaydetmek yasal değil diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

iPhone'da donanımsal olarak görüşme kaydetmek mümkün değildir. Karşı tarafın haberi olmadan görüşmeleri kaydetmek yasal değildir.

İlk kısmı doğru. Önceki modellerde olduğu gibi İphone 4 dede malesef donanımsal olarak telefon görüşmesi kaydedilemiyor.
    İkinci kısmı yanlış. Kendi konuşmalarınızı istediğiniz gibi kaydedebilirsiniz. Bu suç değildir. Suç olan 2 kişinin konuşmasını 3. bir kişinin kaydetmesidir.

Benim bildiğim o şekilde. O bahsettiğiniz cihazlarda kayıda başladığınızda karşı tarafa bir ton gönderir. Bu görüşmenin kaydedildiğini karşı tarafa bildirmek içindir. Yine de tam emin değilim ama ben karşı tarafın haberi olmadan kaydetmek yasal değil diye biliyorum.

Ben o sekilde biliyorum. Karsı tarafın bilgisi olmadan görüşme kaydetmek yasak olması gerek.

• Nokia'ların çoğunda ses kaydı var diye biliyorum. Bundan önce kullandığım 3500C de vardı. Ama kayıt başladığı an görüşmeye 2 sn'de bir hafif dıt diye bir ses ekleniyor. Gerektiğinde yapıyordum.
    IPhone'a niye eklenmesin ki. Herşey yasal yönden eklenecek diye birşey yok. Dev-Team bu konuda çalışırsa niye olmasın. Tabi uğraşması lazım. Mesela Apple Facetime'ı sadece wireless varsa kullanılabilir yapmışken "3G Unrestrictor" adlı programla cihazda istediğin uygulamaya 3G'yi wireless gibi gösterip FaceTime'ı 3g ile de kullanabiliyorsun. Yada "SBSettings" altındaki "Activator" ile istediğin tuşa istediğin komutu verebiliyorsun. Dev-Team donanımı biraz aşmış değil mi?
  • Ben iPhone 4 alana kadar iPhone cuyum derdim fakat iP4 beniz soğuttu. Gerçekten sıkıntılı idi. Hele yakın sesnor ayarı telefon kulakta iken arada bir devreye girip telefon görüşmesini sessize alıyordu yok bir tuşa basardı sattım kurtuldum. Gerçekten iP4 telefon kosunda berbat etmiş. Şiödi galaxy s araştırıyorum. Karşılaştırmalarda İp4 den hızlı gözüküyor.

------------------------------------------------------
    www.kablotv.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Ben iPhone 4 alana kadar iPhone cuyum derdim fakat iP4 beniz soğuttu. Gerçekten sıkıntılı idi. Hele yakın sesnor ayarı telefon kulakta iken arada bir devreye girip telefon görüşmesini sessize alıyordu yok bir tuşa basardı sattım kurtuldum. Gerçekten iP4 telefon kosunda berbat etmiş. Şiödi galaxy s araştırıyorum. Karşılaştırmalarda İp4 den hızlı gözüküyor.

------------------------------------------------------
    www.kablotv.net

Sensör sorunundan dolayı iphone 4 ümü sattın Keşke bana satsaydın.

Bu arada sensör sorunundan dolayı iphone 4 sattıysan galaxy s yi 1 günde satarsın herhalde.
    Ekranının mavi renk ağırlıklı olmasından dolayı,gps si düzgün çalışmamasından dolayı.led flash olmamasıdan dolayı recover moda düşmemesinden dolayı tip ve malzeme kalitesi bakımından iphone dan çok geri olmasından dolayı eminim o teli 1 günde satarsın.

Satarken haberim olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Nokia'ların çoğunda ses kaydı var diye biliyorum. Bundan önce kullandığım 3500C de vardı. Ama kayıt başladığı an görüşmeye 2 sn'de bir hafif dıt diye bir ses ekleniyor. Gerektiğinde yapıyordum.
    IPhone'a niye eklenmesin ki. Herşey yasal yönden eklenecek diye birşey yok. Dev-Team bu konuda çalışırsa niye olmasın. Tabi uğraşması lazım. Mesela Apple Facetime'ı sadece wireless varsa kullanılabilir yapmışken "3G Unrestrictor" adlı programla cihazda istediğin uygulamaya 3G'yi wireless gibi gösterip FaceTime'ı 3g ile de kullanabiliyorsun. Yada "SBSettings" altındaki "Activator" ile istediğin tuşa istediğin komutu verebiliyorsun. Dev-Team donanımı biraz aşmış değil mi?

Donanımsal olarak mümkün değil diyoruz Dev-Team'im yapabileceği birşey yok O bahsettiklerinin hepsi yazılımsal

• iphone ve Apple laf atan kötüleyen insanları, Gündeme gelmek için sağa sola laf atan ünlülere benzeyitorum !! ve çok gülüyorum.. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraq084
    iphone ve Apple laf atan kötüleyen insanları, Gündeme gelmek için sağa sola laf atan ünlülere benzeyitorum !! ve çok gülüyorum.. :)))

bende cidden kullanamadiklarini dusunuyorum ,
  • ses kaydedici bir uygulama bana da lazim. bulamadimhenuz.. telefonla gorusurken not almak yerine kayit etmek cok iyi bir fikir eskiden nokia telefonumda tek tusla halledebiliyordum simdi koca iphone yapmiyor. su illegal yazanlarada guluyorum:) hanginiz yasal windows kullaniyorsunuz? ya da telefonunuzda kac yasadisi crackli program var?

neyse boyle bir yazilim bulabilen varsa bilgilendrsin nolur
  • yazılımcı birileri var ise lütfen böyle bir uygulama yazsınlar. Bu bir gerek bence de
  • Araştırmak Lazım.
  • Telefon gorusmelerini kaydetmek yasaldır, mahkemede delil olarak kullanılabilir. Ancak 3.kisi olmayacaksın yani sen ve karsidakini kaydedebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cok arastirdim bulamadim. hep bip diye otsun farktmez ama kisa kisa kayitlar tutmak icin cok lazim. eski nokialarda oluyordu
  • iphone 4 s icin durum değişirmi ? yada değiştimi, bilgisi olan yokmu. Hala kaydedemiyomuyuz konuşmalarımızı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanu

iphone 4 s icin durum değişirmi ? yada değiştimi, bilgisi olan yokmu. Hala kaydedemiyomuyuz konuşmalarımızı ??

aynen bende merak ediyorum
  • Donanımsal engel var diyenler nerden okumuş bilmiyorum ama jailbreak li iphone lar ses kaydedebiliyor, bende bu konuyu zamanında aramıştım ama program filan bulamadım. Farklı bir uygulama buldum oda 1000 Lira filandı. Gereksiz yani, ama o 1000 Liralık olaydan anlaşılıyorduki ses kaydı mümkün, kimse uğraşıp programı yapmıyor sadece.
  • Donanimsal destek yok •
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

Telefon gorusmelerini kaydetmek yasaldır, mahkemede delil olarak kullanılabilir. Ancak 3.kisi olmayacaksın yani sen ve karsidakini kaydedebilirsin.

Hukuka aykiri elde edilen deliller mahkemede aleyhte kullanilamaz.

Mesela konusu suc teskil eden bir eylemin sesini veya goruntusunu cekmissinizdir karsi tarafin haberi olmadan, bunu da Savciya vermissinizdir, o zaman tabiki Savci incelemesini yapar, iddianame olusturur veya olusturmaz (ornek olarak bir kaza, yaralama, cinayet olayini veya itirafini kaydetmeniz gibi bir durumda)

Ama kendinizi ilgilendiren bir dava soz konusudur, karsinizdakinin agzindan kendi lehinize olsun diye bir seyler almak istersiniz, damarina basarsiniz veya herhangi bir sekilde istediginiz seyi soyletirsiniz. Karsi tarafin haberi olmadigi icin o delil hukuka aykiri elde edilmistir, dolayisiyla dava sonucunu veya gidisatini lehinize etkileyecek bir delil olmaktan cikar.

• Bosanma,olumle tehdit,alacak verecek davalarında hakim takdirinde olmak uzere delil olarak kullanildigini biliyorum. Belki siyasi, burokratik, davalarda dediginiz gecerli olabilir ancak telefon gorusmesini kaydettiniz diye suclu duruma dusmezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.