Şimdi Ara

iphone la telefon gorusmesi kaydetmek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
70.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende de call recorder diye bir program var işe yarıyo.. App store da yok diyenler iyi araştırsın bence..
  • kullandıgınız cihaz jailbreakliyse mumkun.Gelen giden tum aramaları ister otomatık hepsini kaydetsin ;ister siz istediginizde manuel olarak başlatın
    Cydia'dan callrecorder tweak'ini indirin( insanelyi repoda mevcut ) ayarlar sekmesinde karşı tarafa uyarı yollama secenegini aktif yada pasif yapın istege gore.
    Telefon gorüşmesi bittikten sonra tweak ile gelen audio recorder uygulamasının içinde tum kayıtları gorebilir isterseniz bunları maile yollayabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple yasaklı listesinde o program

aynen senın aramanı istemedıgın numaraya block koymanın yasak oldugu gıbı

oyuzden appstorde boyle program yok
  • Apple store ile işimiz yok walla :) Cydia herşeyimiz 2 üst msjda arkadaş güzelce tarif etmiş bende uzun zamandır kullanıyorum tüm konuşmaları kaydediyor süper bir program. Neye yarar derseniz arada eğlenceli oluyor yeniden dinlemek konuşmaları ve 2 gün önce bir avukat arkadaşımla konuştum artık sesli konuşmalar tam olarak olmasada delil niteliğinde kabul edildiği zamanlar oluyormuş diyelim biri sizi rahatsız ediyor telefon sapığı vs elinizde ispat var en azından savcıya dinletebileceğiniz. Saati zamanı kim aramış hangi numara hepsini arşivliyor konuşurken hiç birşeye basmanıza gerek yok herşeyi otomatik yapıyor :)

iphone la telefon gorusmesi kaydetmek?

Gerekli olanlar : Jailbreakli bir Iphone 5 ( zırt pırt güncelleme yapıyorsanız işiniz zor ) iphone 4s modelinde konuşmaları kaydetmesi için konuşma sırasında hoperlörü açmak gerekiyor sıkıntılı bir durum iphone 5 te hiç birşey yapmanıza gerek yok otomatik hertürlü kayıt altında konuşmalar.

Iphone 3s-3 ve 4 modelinde çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Mayıs 2013; 11:01:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana yardımcı olabılırmısınız nasıl yuklıycem ve kayıt yapıcam kafam cok karıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfatcn

bana yardımcı olabılırmısınız nasıl yuklıycem ve kayıt yapıcam kafam cok karıstı

Telefonunuzun modeli ve versionu nedir ?

• i phone 4s son versıyon guncellemesi var
  • kusura bakma kafam allak pullak oldu sürüsüne bereket program ındırıp sıldım ama olmadı ios 7.0.3
  • Nasıl yapılır, anlatacak biri yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sync.me uygulamasında ücretli olarak var bu ses kaydetme olayı.şans eseri denk geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

Ses kaydetmek niye, beyninn ram imi düşük. Telefonda ses kaydeden adamla işim olmaz. Sor cevap alırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: elfatcn

i phone 4s son versıyon guncellemesi var

Malesef Jailbreak sadece düşük sürümlerde var şu an. Telefonu crack yapmanız gerekiyor bir nevi. Henüz 7.0.3 için jailbreak çıkmadı çıkarsa haber ederim öteki türlü mümkün değil.

• Arkadaslar Samsung Galaxy gt-i9003 model telefon var. Buna Call Recorder yükleyemiyorum biri bana akıl versin. Sözde bu telefon görüşme kaydı açısından en desteksiz telefonmuş. Hiç bir Call Recorder programını çalıştıramadım. Evvelden balta gibi Motorola telefonlar vardı onlar bile ses kaydediyor du yav nerede teknoloji olmaz böyle iş arkadaş yaw. Protesto ediyorum!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doc.Dr.Profesorolcan

Arkadaslar Samsung Galaxy gt-i9003 model telefon var. Buna Call Recorder yükleyemiyorum biri bana akıl versin. Sözde bu telefon görüşme kaydı açısından en desteksiz telefonmuş. Hiç bir Call Recorder programını çalıştıramadım. Evvelden balta gibi Motorola telefonlar vardı onlar bile ses kaydediyor du yav nerede teknoloji olmaz böyle iş arkadaş yaw. Protesto ediyorum!!!

Bakın bu programla kayıt yapıyor Eşimde var s3 mini değilmi ? Crackli Full versionunu Blackmarket ile yüklemiştim. Tek sıkıntı Karşı tarafın sesinin iyice net kaydetmesi için Hoperlör ile konuşma yapılmalı ses kayıt etmek istendiğinde.

Hoperlör açılmasa bile derinden karşı tarafın sesi geliyor.
     iphone la telefon gorusmesi kaydetmek?

Ayrıca telefonu eğer resetler kapatırsanız şarjı biterse vs. Yeniden çalıştırmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 18 Kasım 2013; 14:58:52 >

• Zamaninda bende cok program denemistim fakat Apple Store bu konuda cok hassas. Hicbir program calismiyor. En guzel yolu telefonunuzu Jailbreak yapip uygun tweak yuklemek olacaktir.
  • arkadaşlar bu call recorder programını ayrıntılı olarak cydiadan nasıl indirilir anlatabilir mi ? yapamıyorum bulamadım lütfen yardım...
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    kardeş telefonumu jail brak yaptım 5s kullanıyorum ama call recorder programını indirmeyi beceremedim.yardımcı olur musun.ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati1907

kardeş telefonumu jail brak yaptım 5s kullanıyorum ama call recorder programını indirmeyi beceremedim.yardımcı olur musun.ne yapmam gerekiyor

Audio recorder bunu yukle 5s te kullaniyorum ben bunu

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    tamam yükliycemde cydiadan bunu nasıl yükliycem???
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    audio recorder yükledim ama nasıl kullanılıyo bilmiyorum herhangi bir dosya indirmedi.sadece cydianın içinde kurulanlarda görünüyor ama nasıl kullanabilecegimi bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.