Şimdi Ara

..::: iPHONE & N95 8GB :::.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feanorringeril

Iphone' a installer yüklüyorsun, nokia' nın hayalinde görmediği programları yükleme şansın oluyor.
    -Gps desteği var.
    -Oyun da var, (lazım sanki.. yok lazımsa tetris yollayabilirim heycanlı arkadaşlarıma)
    -Wireless' i bulduğunuz yerde Iphone ile rahatça internet ortamında gezinebiliyorsunuz. Dokunmatik aryüzü açık ara en kullanışlı telefon. N95' te internet sitelerinde gezinmek bir işkence. Pratiklik yok.
    -YouTube - 10.000 sınırlaması hayal ürününden ibaret.
    -Messenger desteği var.
    -Cihazınızda bulunan mp3' leri de sorunsuzca zil sesi olarak kullanabilirsiniz.
    Burada lafı uzatmaya gerek yok. I-Phone pratiklik bakımından N95' ten çok daha ileride bir cihaz. Büyük ve tatminkar ekranı sayesinde film izlemek ya da parmağınızla internette dolaşmak çok keyifli. Aradaki fark listelerde küçük görünebilir ancak elinize aldığınızda iki ürünün tamamen farklı olduğunu anlıyorsunuz.
    N95' in üstün tek tarafı kamerası. Ama telefon kameralarının fotoğraf makinalarının kabiliyetine erişemediğini biliyorken, bir telefonu fotoğraf makinası olarak kullanmaya çalışmak saçma. Bana göre tabii..
    İki ürünü de tercih edenler - edecekler vardır.
    Kullanım önceliklerine göre değişir.
    Ancak Nokia' nın 88 serisi dışında (luna da dahil tabii) hiçbir telefonunu alıncak ürünler olarak görmüyorum. Kişisel fikrim, kimse karışmaya kalkmasın.
    Ayrıca alıntı yapıp cevap yazacaksanız adam gibi yazın.
    Ne demek lan "yawaşş" ?
    Türkçe yazın ve saygılı konuşun.

Ne demek lan "yawaşş" ?

saygılı konuşmaya mükemmel örnek!

• quote:

Ne demek lan "yawaşş" ?

saygılı konuşmaya mükemmel örnek!

ne yaparsın, her insana anlayacağı dilden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril
    ne yaparsın, her insana anlayacağı dilden..

he he...
  • bu konu hala devam mı ediyo?
  • Herkes kendi cebindekini yada hayalindekini savunmuş ne güzel
    Apple ın tekel ci stratejisini bilmeyen varmıdır aranızda?
    Yıllardır gsm telefonlar üreten ve bu piyasanın yüzde 55 lik bir kısmını elinde bulunduran nokia diger tarafta
    bi dokunmatik ekran ekleyip telefonu baştan yarattık diebilen küstah apple?
    peki hep bu tartışma olur telefon kamerası fotograf makinesi kadar iyi deilmiş sesi de ipod kadar deil
    gps i bi navigasyon cihazı kadar deil wireless çekim gücü bi laptop gibi değil video çekişi video kameralar gibi deil
    oyun modülü var içinde ama bi psp kadar iyi degil ee napalım peki bi fotograf makinesi bi navigasyon cihazı bi laptop
    bi ipod bi psp hepsini bi çantaya dolduralım bunlarla beraber gezelim ama yinede N95 8gb almayalım hmm!! iyi fikir.
    Youtube dan video izleyebilmek iphone için + bi özellik olabili evet ama N95 8gb için bunu söylemeye bile gerek yok
    gayet doğal iphone için mms ekstra ve belirtilmesi gereken bi özellik olabilir N95 8gb için tabiki söylemeye gerek yok
    gayet doğal Ayrıca N95 8gb ta video çekimi bence bi telefondan alınabilecek en iyi kaliteyi saglıyo her an yanında bi video kamera
    taşıyamassın ama cep telefonunu çıkartıp gerektiqi anda gereken videoyu çekebilirsin ve bunu N98 8gb ile en iyi kalitede yaparsın
    aaa iphone da video çekimi yokmu olur olur zamanla oda olur.Gelelim multitauch screen olayına Ne faydasını gördünüz?Gps desteği ne demek içinde gps çipi ya vardır ya yoktur he yok mu bluetooth la mı bağlanıosun nokia 6600 da bile bluetooth la gps cihazı bağlayabilirsin ozaman önce 6600 dan konuşmaya başlayalım. Ayrıca bikaç sitede iphone ve N95 8gb arasında yapılan testleri gördün N95 8gb ta müzik işlemenin daha iyi olduqu yazıyordu.Siz biliyormusunuz creative in birçok ürünü ipod dan daha güsel ses kalitesi sağlıyor?Ama olurmu apple çıkardı diye ipod en iyisi yani kısacası yukarda bi arkadaş da söylemiş şekil için iphone özellik için N95 8gb karşılaştırması bile saçma...

• quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc

Herkes kendi cebindekini yada hayalindekini savunmuş ne güzel
    Apple ın tekel ci stratejisini bilmeyen varmıdır aranızda?
    Yıllardır gsm telefonlar üreten ve bu piyasanın yüzde 55 lik bir kısmını elinde bulunduran nokia diger tarafta
    bi dokunmatik ekran ekleyip telefonu baştan yarattık diebilen küstah apple?
    peki hep bu tartışma olur telefon kamerası fotograf makinesi kadar iyi deilmiş sesi de ipod kadar deil
    gps i bi navigasyon cihazı kadar deil wireless çekim gücü bi laptop gibi değil video çekişi video kameralar gibi deil
    oyun modülü var içinde ama bi psp kadar iyi degil ee napalım peki bi fotograf makinesi bi navigasyon cihazı bi laptop
    bi ipod bi psp hepsini bi çantaya dolduralım bunlarla beraber gezelim ama yinede N95 8gb almayalım hmm!! iyi fikir.
    Youtube dan video izleyebilmek iphone için + bi özellik olabili evet ama N95 8gb için bunu söylemeye bile gerek yok
    gayet doğal iphone için mms ekstra ve belirtilmesi gereken bi özellik olabilir N95 8gb için tabiki söylemeye gerek yok
    gayet doğal Ayrıca N95 8gb ta video çekimi bence bi telefondan alınabilecek en iyi kaliteyi saglıyo her an yanında bi video kamera
    taşıyamassın ama cep telefonunu çıkartıp gerektiqi anda gereken videoyu çekebilirsin ve bunu N98 8gb ile en iyi kalitede yaparsın
    aaa iphone da video çekimi yokmu olur olur zamanla oda olur.Gelelim multitauch screen olayına Ne faydasını gördünüz?Gps desteği ne demek içinde gps çipi ya vardır ya yoktur he yok mu bluetooth la mı bağlanıosun nokia 6600 da bile bluetooth la gps cihazı bağlayabilirsin ozaman önce 6600 dan konuşmaya başlayalım. Ayrıca bikaç sitede iphone ve N95 8gb arasında yapılan testleri gördün N95 8gb ta müzik işlemenin daha iyi olduqu yazıyordu.Siz biliyormusunuz creative in birçok ürünü ipod dan daha güsel ses kalitesi sağlıyor?Ama olurmu apple çıkardı diye ipod en iyisi yani kısacası yukarda bi arkadaş da söylemiş şekil için iphone özellik için N95 8gb karşılaştırması bile saçma...

takdir ediyorum ve saygıyla selamlıyorum

N95 8GB FOREVER

..::: iPHONE & N95 8GB :::..

• Iphone dehşet bir cihaz fakat şu durumda N95 öneririm çünkü iphone çok farklı bir cihaz bana sanki telefon sıfatında bir cihaz gibi gelmiyor.
    Oyuncak gibi birşey ya
  • quote:

Youtube tamamen sınırsız, video kaydı özelliği eklen(miş) (Knight söylemişti),

Video kaydı henüz test aşamasında...
  • Video kaydi test asamasinda mi? ölme esssegim ölme
  • beyler lütfen tarafsız düşünelim
    iphone gördüğünüz gibi gereksiz çoğu şeyi silmiş.
    3g desteğini kullanan en fazla 3-4 kişi vardır burda çünkü o hızda internet kablosuz olduğu için faturalı hatlarda bile 100mb kotalısı 19 ytl.Wi-fi bunu örtpas edebilir.Hiçbirşey yapamadın gir binaların araya kesin birinde wifi vardır yaklaş çek interneti
    Nokia nın tasarımına baktığımızda yine kalastan yontma bi telefon görüyoruz.şimdi işin gücün yok ekrana dokunmak yerine telefonu aşağı çekecen de bi daha aşağı çekecen düğmeye basacan.Kas yapmak isteyenler için nokia burda öne geçiyor.Ayrıca sağlamlık testi olarak da apple nokia yı solda sıfır bırakıyor.8 gb lık bir telefon için bluetooth a gerek yok ayrıca son dönemlerde çıkan bluetooth dan yayılan virüsler iyice mide bulandırdı.Yani apple size bir anne baba gibi sınır koyuyor.
    Ayrıca apple ı müzik kalitesinde geçebilecek bir telefon düşünemiyorum açıkcası, apple store a gidin adamlarda ne teknoloji var görün.Normal düğünlerde gördüğünüz hoparlörün 5 de biri bütün binayı sallıyor.Adamların büyük tarafı müziğee yönelik neyse fazla konuştum.Kullanıcı arayüzü çok önemlidir.Telefonu tutup pratik bir biçimde yukarı aşağı oynatmak varken aptalca bir joistick le yavaş yavaş gitmek biraz mantıksız geliyor.Bu mouse gibi; kim mouse varken klavyeden işaretçiyi oynatmak ister?
    Bir de son şey iphone un ekranı çizilmiyor biraz araştırın da bakın sırf takıntınız yüzünden telefonu suçlamayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showdown -- 15 Nisan 2008; 17:25:39 >

• Ne N95 ne de Iphone sahibiyim.

Yukarıdaki yorumları okudum çoğu yorumcu sahip olduğu telefonu övüp karşı taraftakini kötülemiş.
    Böyle şeylere gerek yok.

İkisinin de ayrı ayrı özellikleri var.

Her ikisininde artı ve eksilerini yazarsınız hangisi sizin kullanım amacınıza uygun düşüyorsa onu tercih edersiniz.

Kimi 5 MP fotoğraf çekmekten hoşlanır, kimi içinse fotoğraf çekmek bir şey ifade etmiyordur görselliğe önem verir.
  • n 95 8gb
  • n95 8gb
  • tabi ki n95 8gb
  • itunes uygulaması tam bir rezillik
    N95 8 GB ın diğer(mükemmel,süper,vb)özellikerini geçtim itunes gibi uygulaması olmadı için
    tercihim tabiki N95 8 GB

quote:

iphone gördüğünüz gibi gereksiz çoğu şeyi silmiş (Showdown)

sırf kamera gereksiz diye kamerasız telefon kullanan bir çok insan var
    (bence dokunmatik ekran gereksiz)

2.anne babaya ihtiyacım yok özgürlük(N95 8GB)benim olsun
    çok reklamsı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih cazz -- 11 Mayıs 2008; 1:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

STUFF Şubat 2008 sayısından alıntı;

Kara Liste-Iphone

1]Bir sürü eksiği olmasına rağmen yapamadığı hiçbirşey yokmuş gibi davranıp,insanların gözünü boyaması,
    2]Dokunmatik ekran kavramını iyice ayağa düşürmüş olması,
    3]Tasarım harikası bahanesiyle fahiş fiyat çekmesi,
    4]Devrimsel bir cihaz olduğu söylenmesine rağmen 3G desteğinin olmaması,
    5]iTunes bağımlılığından hala kendisini kurtaramamış olması,
    6]Çoklu dokunmatik ekranı dışında başka yenilikçi özelliğinin olmaması,
    7]Sürekli dokunmanız gerektiği için ekranın kolay kirlenmesi,
    8]Değiştirilebilir bataryası olmadığı için bir süre sonra çöplüğü boylamaya mahkum olması,
    9]Başındaki 'i' harfi ve elma logosu nedeniyle birçok insanın onu bir şey zannetmesi,
    10]Üçüncü parti uygulamalarına izin vermemesi...

apple avukatı değilim ama şu söylediklerine bakalım

1)eksiklikleri var doğrudur ama insanı cezbeden bir görünüşü var n95 çok kaba duruyor.uyduruk bir kasası var.
    2)Dokunmatik ekran olayında bir devrim yarattı tuş olayını kaldırması gayet güzel kullanması çok zevkli
    3)Fahiş fiyat yok 8gb 399 dolar amerikada n95 8gb ile aynı para yanılmıyorsam.GG de veya bazı dükkanlar 1300 e satıyor olabilir.
    4)3G muhabbetidir gidiyor.Sanki kullanabileceksiniz,ya desteklenmeyen özelliğe neden bu kadar meraklısın anlamıyorum.Haziran 3G lisi de gelecek iphonun merak etme.Hadi 3G geldi türkiyeye,kaç kişiyle konuşacaksın böyle.Ben webcam bile kullanmıyorum.Ayrıca operatörler kazıklar adamı 3G olayında.
    5)İtunes olayına bir şey demiyorum ama 3.parti programlarla itunes olmadan mp3 vs. atılabiliyor.
    6)Dokunmatik olayda devrim yarattığını yazan kabul etmiş zaten.
    7)Ekran kolay kirlenebilir doğrudur,ama koruyucu kılıfları var piyasada.
    8)Nasıl çöplüğü boyluyor anlamıyorum.Bunu yazan cahil resmen.iphone u kötülemek için sallamış.O zaman benim ipod niye çöplüğü boylamadı senelerdir.Yalan bunlar.Hadi batarya bozuldu artık türkiyede bile bunun teknik desteğini sağlayanlar var.
    9)Nokia da apple kadar sağlam.Bu maddeye bir şey demeyeceğim
    10)İşte bu yazıyı yazanın ne kadar cahil olduğunu görüyoruz.İphone kırıldıktan sonra 3.parti programlarının uyumlu olan hepsi yüklenebilir symbian telefon gibi.

Sanırım bu yazı bi dergiden alınmış.Arkadaşlar dergilere,telefon sitelerine aldanmayın.Forumlarda bile genelde herkes kendi sevdiği modeli övüyor.O dergiler vs. firmalardan para alıyor,belli markaları tutuyor.

Soruyu soran arkadaşım.Git bi arkadaşından veya iphone satan telefoncuda cihazı incele,bir de n95 incele.Hangisi beğenirsen onu al.Bir de eklemek istiyorum GPS yok deniyor,allah aşkına gps le ne kadar işiniz oluyor merak ediyorum.

Eğer güzel görünsün,etrafımda havam olsun,değişik bir sisteme sahip telefon kullanayım diyorsan iphone ama özelliği (bazıların kullanmasan da ) olsun,bildiğim bir telefon olsun diyorsan n95 al.

Servis olayını kafaya takma.Apple ürünleri kolay kolay bozulmaz zaten temmuz-ağustos gibi iphone türkiyeye gelecek servis sorunu yaşamazsın.

Türkiye'de merakla bekleniyor iphone,gelsin görelim bakalım nokia mı tutulacak iphone mu.

Not:İphone sahibi değilim,n95 kullandım ama iphone alacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

STUFF Şubat 2008 sayısından alıntı;

Kara Liste-Iphone

1]Bir sürü eksiği olmasına rağmen yapamadığı hiçbirşey yokmuş gibi davranıp,insanların gözünü boyaması,
    2]Dokunmatik ekran kavramını iyice ayağa düşürmüş olması,
    3]Tasarım harikası bahanesiyle fahiş fiyat çekmesi,
    4]Devrimsel bir cihaz olduğu söylenmesine rağmen 3G desteğinin olmaması,
    5]iTunes bağımlılığından hala kendisini kurtaramamış olması,
    6]Çoklu dokunmatik ekranı dışında başka yenilikçi özelliğinin olmaması,
    7]Sürekli dokunmanız gerektiği için ekranın kolay kirlenmesi,
    8]Değiştirilebilir bataryası olmadığı için bir süre sonra çöplüğü boylamaya mahkum olması,
    9]Başındaki 'i' harfi ve elma logosu nedeniyle birçok insanın onu bir şey zannetmesi,
    10]Üçüncü parti uygulamalarına izin vermemesi...

kesinlikle ve şiddetle n95

• tabii ki n95 8gb al
  • iphone kullanmadan n95 yazan arkadaşlar neye göre yazıyo. bide gazete sitelerinden kopyala yapıştır yapıp iphoneye b.k atan arkadaşlar forumun iphone bölümünü bi incelesin:):) pil değişiyomu değişmiyomu? video çekiyo mu çekmiyo mu? daha neler neler
  • n95 8gb
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.