Şimdi Ara

IPhone servis bilgisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone x kullanıcısıyım telefonumun ekranı kararmış durumda arka planda çalışıyor yani aramalar, bildirimler hepsini duyuyorum ama ekranda görüntü yok, apple servis ile görüşmeler yaptım ve çeşitli denemeler oldu ama sorun devam ediyor.
    kendileri de servise göndermem gerektiğini söylediler,bu süreçte istanbul içinde yönlendirdikleri servis sayısı epey fazla herhangi birisi hakkında bir bilgim yok, sorum şu...

daha önce veya son iki aydır apple tarafından istanbul'da bulunan yetkilendirilmiş servislerden birini kullanıp memnun kaldığınız veya aksine kullanıp memnun kalmadığınız servisleri paylaşabilmeniz mümkün mü acaba?
    yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurnal -- 3 Mayıs 2020; 2:47:2 >

• ben 2 hafta önce verdim apple servisine hocam çalışıyorlar verebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    hangi servise verdiniz? apple kendisi çalışmıyor malum yetkili servislere vermiş, sizin hangisinde tamir edildi?
  • onurnal O kullanıcısına yanıt
    gürgençler yetkili servisi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gönderdiğiniz hangi ildeki serisi idi? yani nereye kargoladınız il olarak acaba?
    konya. göndermeden önce instagramdan sormuştum bayiye açık mısınız diye. ertesi güne vermiştim telefonu.
    ya açıkçası istanbuldan konyaya göndermek bir durum olursa muhattap olma konusunda tedirgin yaratıyor bende, çünkü ekranda garantiden de kullanıcı hatasında da saylabilecek bir sorunum var bu bayii nin insiyatifine kaldı halimiz. istanbuldayken başka bir istanbul servisi seçmek istiyorum ama başka yaptıran yok sanıyorum iki ayda telefonunu
    hocam ana bayi istanbulda zaten diğerleri zorluya bağlı. istanbulda da gürgençler var irtibata geçebilirsiniz. ben konyada yaşadığım için buraya verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 4 Mayıs 2020; 23:7:27 >
    maalesef servis merkezi orası oldugu için istanbuldan da cihaz oraya gidiyormuş çünkü istanbulda avmler kapalı ve avm servisleri de kapalı. ilginiz için teşekkürler.
    anladım hocam rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.