Şimdi Ara

İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
27
Favori
54.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonu vatandan aldım ip se üst çerçevede çukur var arka kasadada exik var kaskosuda var tamirini yaparlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servettv S kullanıcısına yanıt
    Yedeklemeyi yükledim, bütün ayarlar aynı. 7'ye göre, 7 plus ekranı bariz soluk. Fullhd diye ekranı daha iyi bekliyordum, acaba bütün plus modeller böylemidir onu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemtinFamesi

Beyler telefonu vatandan aldım ip se üst çerçevede çukur var arka kasadada exik var kaskosuda var tamirini yaparlar mı

iyi bir kasko firması ise tabiki
  • Selamlar, kayınpederimin 6s inde şöyle bir sorun var. Rehberden birini aradığında ektana klavye geliyor. Bunu nasıl kapatabiliriz..

İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 7 Mart 2017; 13:3:6 >
  • hızlı cevap verirken klavye ekranda kalıyor ve kapanmıyor bununla birlikte başka uygulamaların açılmasını da engellemektemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

Selamlar, kayınpederimin 6s inde şöyle bir sorun var. Rehberden birini aradığında ektana klavye geliyor. Bunu nasıl kapatabiliriz..

hızlı cevap verirken klavye ekranda kalıyor ve kapanmıyor bununla birlikte başka uygulamaların açılmasını da engellemektemi

• Iphone 6 cihazımın ön-arka kamerası ve flaşı çalışmıyor. Birkaç telefoncuya gösterdim bi sonuç alamadım. Sorunun linkteki sorunla aynı olduğunu düşünüyorum, acaba bu işlemi yapabilecek istanbul içerisinde birileri var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=xS8rdOCx8V4

• Klavye’nin kapatma butonu yok maalesef peki ne yapabiliriz ? telefonun ekranın kapatıp tekrar açınız , olmuyor ise , spotlight araması açın daha sonra tekrar kapattığınızda düzelecektir.Klavye Donması hatası devamlı yaşıyor iseniz telefonla ilgili olarak ios güncellemesi gelene kadar bu sorun yaşanacaktır.müşterilerimizden edindiğimiz bilgilerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanguney

Iphone 6 cihazımın ön-arka kamerası ve flaşı çalışmıyor. Birkaç telefoncuya gösterdim bi sonuç alamadım. Sorunun linkteki sorunla aynı olduğunu düşünüyorum, acaba bu işlemi yapabilecek istanbul içerisinde birileri var mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=xS8rdOCx8V4

kurcalanmadıysa tamir olma şansı vardır elfeneride çalışmıyor dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 7 Mart 2017; 15:17:13 >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Peki tavsiye edebileceğiniz bi telefoncu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanguney

Peki tavsiye edebileceğiniz bi telefoncu var mı?

elfeneride çalışmıyor dimi cihazında
  • Bu arızayı çok yaptım kenbu ustam sağolsun sema vermişti eğer cihazın çok kurcalanmadiysa hal oluyor diğer tamirci arkadaşlarda yaparlar

Evet elfeneri ön-arka kamera hatt snapchate girince böyle bi uyarı veriyor

• yakınsanız kontrol edelim teknik servis arkadaşınız varsa yardımcı olayım bilgi paylasımı yapalım
  • hiç bir modelinden memnun kalmadım basitte değil adama her yeni alışında youtube videoları ile saatlerce anlatıyorum yine yok... anlamıyor bi telefon ve sms başka yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

hiç bir modelinden memnun kalmadım basitte değil adama her yeni alışında youtube videoları ile saatlerce anlatıyorum yine yok... anlamıyor bi telefon ve sms başka yok...

:) evet anlatmak çok zor
  • quote:

Beyler telefonu vatandan aldım ip se üst çerçevede çukur var arka kasadada exik var kaskosuda var tamirini yaparlar mı

Kaskoyu neden yaptirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: servettv

quote:

konuya yardımlarınızdan dolayı tşk ederim
    Sadece telefon görüşmesinde böyle oluyor.. tek sorunumuz bu şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: servettv

quote:

konuya yardımlarınızdan dolayı tşk ederim

Ben tsk ederim abim yardımların için asil

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.