Şimdi Ara

İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 10 Mart 2021; 22:37:3 >

• iyi geceler
    Kutlarım herkezin rüyalarını süsleyecek bir gezi yapmışsınız ve yazmışsınız. Eminim bir çok kişiyi heyecanlandıracaktır. Sitede daimi yazmanız umuduyla....
    @mehmetgenc55
  • hemen okumaya baslıyorum. 5800 super fıyat valla tebrıkler.
  • Ben de yeni bitirdim okumayı sırada avrupa gezisi var. Güney Amerika planlarımda olan yerler hakkında daha detaylı bilgi sahibi oldum. ayrıca Bolivya ve Peru videoları sayesinde ülke güzelliklerini daha canlı gördüm. Sonra hosteller de tanıştığınız kişilerle onların ülkerinde buluşmak yada karşılaşmak yalnız kalmayışınız. Arjantinde yemeğe davet edilmeniz ben bunlar hayran kaldım. gerçek bir seyahat tecrübesi olmuş.
  • İptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 10 Mart 2021; 22:37:15 >
  • Takip hocam büyük bir keyifle okuyacağım ayrıca fiyat çok çok iyi. Allah izin verirse iş sahibi bir olsam şu sene içerisinde çok istiyorum. Teşekkürler.
  • Helal olsun , kolay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    5 ay önce açıldı
    Abonelik iptal
    geçen yıl açıldı
    İptal
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnanılmaz imreniyorum ve kıskanıyorum sizin gibi gezenlere,yaş icabı bazen benden geçti diye düşünüyorum
    ama interrail gruplarını görünce yine içimi bir heyecan kaplıyor.Kısmet artık benımde gerçekleştirmek istediğim bir şey ama ne zaman olur bilemiyorum.

Sitenizi takipteyim.Başarılar dilerim.Bol geziler..
  • İptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 10 Mart 2021; 22:37:35 >
  • Hayallerimi yapmışsınız tebrik ederim , hemen okumaya başlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • videolu cekımler super. turk ınsanı okumayı pek sevmez ama vıdeo cok yaratıcı olmus. bundan sonrakı gezılerınızde daha uzun vıdeolar beklıyoruz. cok sağlam efektler felan olmasına gerek yok dogal olması daha guzel. mesela angeles gezısı vıdeolu olaydı harıka olurdu
  • Tekrar teşekkürler.
    @genle yüklü gemi @BlackWindow
  • Mehmet Hocam, emeğine yüreğine sağlık. Dün gece sabaha kadar Güney Amerika gezinizin tamamını okudum, videoları izledim. Hatta hızımı alamayıp bloğunuzdaki diğer gezilerinizi de okudum. Bu kadar emek vermişsiniz, tecrübelerinizi bizlerle paylaşmışsınız çok teşekkür ediyorum.

Not: Peru' da o kurbağalı ve midyeli çorbayı nasıl içtiniz öyle :)))
  • Tebrik ederim super faydali bilgilerle dolu bir site olmus. Kolay degil oyle al sirt cantani dunyanin obur ucuna git gez gel.Bende birsuru yere gittim en son subatta brezilyadaydim .bu tip bir blog sayfasi olusturmak istiyorum .Bu konuda belki yardimci olabilirsin.tesekkurler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 10 Mart 2021; 22:37:46 >
  • Hocam dün tüm yazınızı okumayı bitirdim ve gerçekten şu ana kadar okuduğum yazılardan ilk 5'e girecek.
    Çantanızdan bir yerde bahsetmiştiniz ancak detayları unuttum. Marka ve hacmi neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 7 Eylül 2014; 20:27:44 >
  • genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 10 Mart 2021; 22:37:56 >
  • Yazınız bir geceye sığacak gibi değildi, bu hafta sonunu ayırdım. Gerçekten elinize, dilinize sağlık.

Video edit çok zor bir iş, bir de üşenmemiş alt yazı hazırlamışsınız. Bir videonun bittiği noktadan, diğer video da devam edilmesi dizi etkisi yapıyor. :) Bugüne kadar 2 ülke gezdim, hepsinde de otellere dünya para harcadım. Her otobüste yeni arkadaş edinmenize gıpta ettim. Kendi adıma da bundan sonra seyahatlerde daha girişken olacağıma söz verdim. Bir noktada dikkat ettim, ben gezilerimde görünmez olmaya, milletin gözüne batmamaya çalışmışım. Sırf bu yüzden küçük bir sırt çantasından taşırım yanımda. Bundan sonra bu adam turist dedirtecek şekilde takmaktan korkmayacağım çantayı. :)

Benim yurt dışında en büyük dertlerimden biri yemek. Bırakın kurbağayı, sincabı sulu yemek yesem midem bozuluyor. Sanırım bu konuda yapacağım pek bir şey yok. Ama siz yerken de bir şey demedim. Saygı duyarım yiyene. :)

Ücretli çalışan biri olarak en uzun 15 gün tatil yapabiliyorum. Uçak günleri, jet-lag derken en fazla 10-12 gün gezebiliyorum. Bu konuda da gıpta ettim. :)Facebook'tan da takip etmeye başlıyorum sizi, umarım paylaşmaya devam edersiniz. Şimdiden gelecek maceranız için iyi yolculuklar.

• alatrka kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 10 Mart 2021; 22:38:3 >
  • Aynısını avrupa için yapmak istiyorum bende videolar çok iyi olmuş bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.