Şimdi Ara

iptal edilmiştir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güncel
  • ++++++++++++++++++++++++
  • guncell
  • güncel....
  • guncelllll
  • guncelllll
  • guncelll
  • Fiyat mükemmel, karakteri oyun F2P olmadan önce görmüştük gayet iyi idi.

Başka arkadaşa da tavsiye etmiştim, karakteri 3zoom üzerinden de satışa çıkar bence, daha yüksek fiyata ve hızlı satarsın.
  • bu 3zoom da satış nasıl oluyor.adamlara charın şifreyi falan verip oyunu bırakıyormuyuz bu arada.

site satış üzerinden bi komisyonmu alıyor?

bence 3zoom da satışı bilen bir arkadaş ayrıntılı anlatabilirse ingilizcesi olmayan

birçok kişiye çok faydası olacağını düşünüyorum.

bu arada hayırlı satışlar ve up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

bu 3zoom da satış nasıl oluyor.adamlara charın şifreyi falan verip oyunu bırakıyormuyuz bu arada.

site satış üzerinden bi komisyonmu alıyor?

bence 3zoom da satışı bilen bir arkadaş ayrıntılı anlatabilirse ingilizcesi olmayan

birçok kişiye çok faydası olacağını düşünüyorum.

bu arada hayırlı satışlar ve up...

Önce karakter bilgilerini giriyoruz, şifre-gizli soru falan yok ama oyun üyeliğimiz ile ilgili önemli olmayan bir kaç bilgiyi daha veriyoruz satışa başlarken.

Biz karakterimiz için ne kadar para istediğimizi yazıyoruz ve adamlar bize e-posta ile kendi tekliflerini sunuyorlar, sen ne kadar az fiyat istesende adamlar daha azını teklif ediyorlar o yüzden Türkiye şartlarının üstünde bir fiyat belirlemek lazım, aynı zamanda sitede satılan benzer karakterlerin fiyatlarına da bakmakta fayda var.

Adamlar fiyatı biraz düşürmek ister, biz de kabul ederiz ve daha sonra adamlar kendi karlarını da üstüne ekleyerek satışa çıkarırlar, bunda bir limit yok adamlar isterseler %200 isterseler %10 ekleme yaparlar. Belirleyici olan fiyatın düşük yada yüksek olması. Mesela ben beş para etmez bir karakter satmıştım(oynamadığım ve 2 aylık) 125 dolara verdim ama adamlar 275 dolara sattılar. Başka bir karakterimi ise 1100 dolara verdim 1800 dolara sattılar. Ve inanılmaz hızlı satıldı, ben bir aya satılmaz derken 3-4 gün sonra satıldı.

Karakterimize alıcı çıktığı zaman adamlar bizi telefon ile arıyorlar ve biz hemen internete girip gerekli formu dolduruyoruz, sitelerinde online chat bölümünden bunu yapabilirsin. Adamlar mail adresine gerekli formu link olarak gönderiyorlar, artık burada oyun üyeliğimiz ile ilgili özel bilgileri ayrıntılı bir şekilde giriyoruz.

Ve mutlu son 4-5 gün içinde paramız paypal adresimize yatıyor ve oradan da hangi bankanın hesabını paypal'a kaydetmiş isek oraya aktarabiliyoruz, kesinti 0 ama istersekte paramızı paypal'da tutarız oradan harcarız.

Eski sistem böyle idi, şimdi oyun F2P oldu bu yüzden belki değişen bir şeyler vardır ama adamlar kesinlikle çok iyi ve güvenilir.

Yazmadığım yada aklında soru var ise sorabilirsin. Aslında konu açılabilir, bilemiyorum.

Şimdi konuda arkadaşın sattığı karakteri ben hatırlıyorum, gayet iyi bir karakter idi ve 200 Lira gerçekten çok düşük bir fiyat ki oyunu hala oynayan biri olsa idim vallahi ben hemen alırdım. Arkadaşın emeğine malesef yazık oluyor, az değil 24 aylık bir üyelik. İnşallah istediği fiyata satar.

Arkadaşa hayırlı satışlar dilerim, inşallah emeğinin karşılığını alır. Konuyu saptırmış gibi oldum 3zoom ile ama kusura bakmayın.

• vay be üstünden 1.5 milyar kazandığım karakterlerimden birinin 200tl ye satılmasını görmek ne kadar acı keşke söylediğimde transfer etseydin karakteri ortak,neyse hayırlı satışlar diyelim işallah satılır...+
  • Ozel msj attim kardes
  • way be yazık bu karater 200 tl ye satılırmı. yabancı siteden en az 500 e okutursun bunu
  • satmaktan vazgectım arkadaslar bıde 3.0 da oynıcam bakalım o nasıl olcak :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.