Şimdi Ara

İreliada karşımdakini ezemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solo hiç oynamak istemediğim bi yerdi. bunu büyük bi eksiklik olarak gördüğümden yavaş yavaş soloda oynayıp ustalaşmak istedim ve şampiyon olarak ireliaı seçtim. aslında combosunu falan çok hızlı şekilde yapıyorum tflerde adc / apc çıkarabiliyorum seri şekilde fakat koridorda ne yaparsam yapayım kim gelirse gelsin eziliyorum. deyim yerindeyse 0/3 - 0/4 gibi skorlarla feedliyorum resmen. takaslarda hiçbir türlü karlı çıkamıyorum. oyunun orta safhalarında yapıp düzeltebiliyorum sadece ama bu seferde karşımdaki adam feedlenmiş oluyor. yani napmalıyım? irelia oynayan var mı taktikler sürekli irelia oynayan bi stream var mı?

• Runlerin ve kabiliyetlerin doğru mu?
    Başlangıç itemlerin veya ilk bitirdigin itemler nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • botrk alma.

cok tanky gitme

ilk b attiginda mumkunse sheen al

W-E-Q fulle.

Q ile farm yapma olayina gelince sadece eger minion kaciracaksan Q yu at yoksa basic ile almaya calis.

Attack speed botu al mutlaka

21-9 gir blade basla

ultin geldigi gibi at bekletme
  • İlk Q fulleme. W fulle zaten o true dmg ile herkesi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Runlerin ve kabiliyetlerin doğru mu?

21/9

büyükler as
    kırmızılar ad
    sarılar armor
    maviler seviye başı büyü direnci

karşımda ap varsa
    büyüler as
    kırmızılar ad
    sarılar hp per lvl
    mavi büyü direnci

ilk w full eşyayı üçlü alıyorum as bot yapıp karayel alıyorum. eğer karşımda lulu, ryze pant falan olunca ilk botrk alıp üçlü çıkıyorum botu mr veya zırh yapıyorum o zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Runlerin ve kabiliyetlerin doğru mu?

Rünler kabiliyetler nasıl olmalı?
    Sırasıyla hangi itemler alınmalı?
  • Tradelerde wnu iyi kullan w-e-q sırası iyi.Build trinity-zephr-as bot gerisi tank iyi oluyo .Ezildiysen kule altından çıkma çok rahat farm alabiliyor kule altı
  • Sirasiyla w e q fulliyeceksin earlyde zayıf zaten hele karşında renekton pant. varsa hiç yaklaşma onun haricidinde hepsini rahat alırsın adam minyonlarının arasına daldığında w ac q e bi kac vurus yap iyi giderse kovala yoksa geri kaç tekrarla bunu lane sende renek. için çözüm bulamadım ama pant. 6 dan sonra alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıçta matara 4 pot başla 3 pot alınıyo basede bekle minyonlar çıktığında 35 gold oluyo para 4. potu al lanee git.Başta q başla zaten çok rahat farm yapılır sonra e sonra w.İlk w fulle sonra q.Tutuştur alma tp al ilk base dönüşünde duruma göre 2 doran kılıcı al yada pırıltı itemini al ondan sonra üçlü tamamla.Karşıya göre randuin yada banshee al.Ondan sonra duruma göre bi tank itemi daha yada karayel al.Ayakkabı seçimin mr botu olmasın aynı özel pasiften karayeldede var birininki boşa gider.Onun yerine zırh yada as botu al.Karayelden sonra full tank gidiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

botrk alma.

cok tanky gitme

W-E-Q fulle.

Q ile farm yapma olayina gelince sadece eger minion kaciracaksan Q yu at yoksa basic ile almaya calis.

21-9 gir blade basla

botrk alınması lazım
    21-9 girersen patates olursun 9-21 girip irelianın pasifiyle kabiliyetlerdeki sondaki ccleri azaltma şeysini seçtiği zaman op oluyor
    ultisi geldiği gibi atması saçmalık onun yerine 1v1 fight yaparken ultisini sheen pasifiyle iyi hasar çıkarabiliyor şöyleki r atıp shen aktif ediyor vuruyor ardından tekrardan r aa böyle devam
  • cc engelleme azami %70 olabiliyor zaten pasifden max %40 geldiği için karayelle 70 e çıkıyo zaten o yüzden 9 21 girmeye gerek yok ben ire oynarken ilk E açıyorum lanede mümkün olduğunca farm odaklı oynuyorum adam eğer takasa girmek istiyorsa E ile stunlayuyorum farmda ona vuruyo W açıp true damage ile hatrı sayılır bi hasar veriyorum ama çoğunlukla lanede aşırı pasid oynuyorum jung gelmezse adamın üstüne asla gitmiyorum zaten mid gamede onun acısını çıkarıyorsun
  • Wickd çok oynuyordu denk gelirsen izleyebilirsin

• Ben irelia oynarken gank olmassa mid gameye kadar 0-0 gider . Karsimdakinin kim oldugunu umursamam. Farmima bakarim. Hatta oyun sonu 10a1 felan bittiginde lanede ezdigim adama felan bak derler :) .3 luden once 1e1 fightada girmem.

İrelianin gucu 8 levelde w fullendiginde ortaya cikiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo'nun 1. kuralı ezmek değil ezilmemektir.

• Kombonu direk boşaltma sheen pasifini iyi kullan

• Neden artık botrk çıkılmıyor?
  • 3. item direk karayel alma ilk başta 2 doran alıp trinity rushla karşında renekton gibi early güçlü herolar varsa 720 yapıp direk zincir yelek al lane e gel o saatten sonra renekton seni kesemez zaten 2doran trinity randuin malmortius yada banshee onlardan sonra karayel al senin yaptığın gibi bir build yaparsan tabiki ezilirsin irelia çok tanky bir şampiyon değil sen öyle gidersen feedlemen normal dediğim gibi gittiğinde farkı görüceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

3. item direk karayel alma ilk başta 2 doran alıp trinity rushla karşında renekton gibi early güçlü herolar varsa 720 yapıp direk zincir yelek al lane e gel o saatten sonra renekton seni kesemez zaten 2doran trinity randuin malmortius yada banshee onlardan sonra karayel al senin yaptığın gibi bir build yaparsan tabiki ezilirsin irelia çok tanky bir şampiyon değil sen öyle gidersen feedlemen normal dediğim gibi gittiğinde farkı görüceksin

teşekkürler irelia oynadığım zaman deneyeceğim. karşıma her renekton geldiğinde deli gibi feedliyordum resmen. 2-3 levelde öyle üstünlük kuruyordu ki bezdiriyordu beni oyundan
  • Bu zincir yelek olayını wickd dan gördüm wickd izleyerek irelia öğrenebilirsin çok iyi irelia oynar streamde anlatmıştı renektona karşı nasıl oynanıcağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

botrk alma.

cok tanky gitme

W-E-Q fulle.

21-9 gir blade basla

botrk alınması lazım
    21-9 girersen patates olursun 9-21 girip irelianın pasifiyle kabiliyetlerdeki sondaki ccleri azaltma şeysini seçtiği zaman op oluyor
    ultisi geldiği gibi atması saçmalık onun yerine 1v1 fight yaparken ultisini sheen pasifiyle iyi hasar çıkarabiliyor şöyleki r atıp shen aktif ediyor vuruyor ardından tekrardan r aa böyle devam

ultiyle minionlarin canini indirip miniona ucup adama full combo yapman lazim.

Botrk artik irelia da gereksiz gibi geliyor. Ancak hp bazli herolar varsa alinabilir artik TF sonrasinda da full ofansif irelia populer ve broken su siralar. TF-zephyr-GA-Lw buildi gidiyor bazi pro oyuncular.

Botrk alindigi zaman tank gidilmesi lazim.

zaten hayvani tenacity veren pasifi var buda tenacity itemi ile birlesince epey yuksek mevlada yapiyor o yuzden defansif sayfa gereksiz bence. Hatta sezon 4 itibariyle tank herolar disinda hicbir heroya defansif page alinmamasi gerektigini dusunuyorum cunku ofansif page an itibariyle cok broken.

Irelianin core itemlari TF-zephyr-randuin dir gerisi stuational dir. O yuzden botrk tam core diyemeyiz alinirsa iyi olabilir ama su an itibariyle gerek yok diye dusunuyorum o meta eskide kaldi cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 27 Temmuz 2014; 1:33:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.