Şimdi Ara

iriver imp900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en iyi portatif cd/mp3 çaları iriver imp-900...

Bu ürünü nereden bulabilirim? Türkiye'de satılıyor mu?

İşte özellikleri:

-2 adet şarj edilebilir ni-MH pille 120 saat çalabiliyor

-16 MW'lik ses çıkış gücü (Karşılaştırma için: imp 550'ninki ve imp 700'ünkü 12MW)

-Eq, User eq,Xtreme 3d seçenekleri...Ekolayzır ayarları 15 DB'ye kadar yükseltilebiliyor. (imp700 de zaten custom eq diye birşey yok sadece bass ve treble ayarlanabiliyor..İmp 550 de var ama 12 DB ye kadar yükseltilebiliyor)

-Audio Cd/Cdr/rw, Mp3,Wma,Ogg,Asf çalabiliyor..

-Fm Radyo

-Firmware upgradeable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystica -- 2 Mart 2006; 18:58:05 >

• kardeş bunu burda buluabilirsen benide bilgilendir çünkü bende bunu araştırıyom
  • içindeki 2 ince pil artı dışındaki pil kutusuyla 120saat pil ömrü var (pil kutusu ise 4AA pille çalışıyor) ben demiyorum site diyor :)
    bu arada ses çıkış gücü gerçekten iyi, bu çıkış gücünde başka cd player bulursanız yazın lütfen buraya karşılaştırma yaparız.
  • ayrıca biraz önce derin araştırmalar sonucu öğrendiğime göre sony'nin piyasada çokçana satılan incecik cd walkman'inin kulaklık çıkışı 5mW imiş. değerini bilin kardeşim iRiver'ın :) (o değil de benim imp-550 bozulursa falan napcaz?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoebus -- 28 Kasım 2006; 22:29:10 >
  • Aslında güzel cihaz. Cd çalar olarak düşünülebilir. Tabii piyasa Sony kaynarken bunu falan nerden bulacaz? Bir de o var tabii.
  • Eskiden Karizma Bilgisayar' da filan bulunabiliyordu; ama bildiğim kadarıyla kapanmış.

TR dist. Kont ile iletişime geçip onlara sorulabilir.
    www.kont.com.tr

Piyasa' nın neresi Sony kaynıyor allasen? Ben pek göremiyorum şahsen... Görmeye değer bir ürün var mı? Tüm Sony discmanler de ses limitlemesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.