Şimdi Ara

iRiVER T30 iNCELEMESi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün doğubankta sordum t30 u 1 gb lığına 200-210 arası fiyat sölediler
    aklıma takılan bazı şeyler war bu cihaz hakkında
    1.)öncellikle bu playerı güncelleme yaptıktan sonra media player 10 gerek duymadan flash bellek gibi kullanabiliyomuyuz?
    2.)bazı sitelerde özelliklerine baktığımızda radyo özelliği yok acaba bu playerda da muvo s200 gibi firmware yükledikten sonra mı radyoya kavuşabiliyoruz?(gerçi iriver in kendi sitesinde radyo özelliğinin olduğunu gösteriyo aynı muvo s200 gibi)

MUVO S200 DE KARALIYDIM AMA T30 GÖRÜNCE ÇOK BEĞENDİM

SİZCE HANGİSİ HER YÖNDEN DAHA İYİ ?

• valla 1gblıgına cok fiyat solemişler. flash bellek olarak kullanabiliyorsun. urunun radyosu ise opsiyonel yani olabilirde olmayabilir de. bolgesine gore degişiyor. ama turkiyede satılanlar genelde radyosuz oluyor. bence t30 her yonden daha iyi.
  • peki sence fiyat aralığı ne kadar olmalı hem 512 hemde 1 gb lığı için sen yanlış hatırlamıyosam 512 liğini 110 ytl ye satıyodun senin sattığın t30 larda fm radyo warmı?
    yorumların için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghan87

peki sence fiyat aralığı ne kadar olmalı hem 512 hemde 1 gb lığı için sen yanlış hatırlamıyosam 512 liğini 110 ytl ye satıyodun senin sattığın t30 larda fm radyo warmı?
    yorumların için sağol

asan88'in sattığı T30'da radyo yok, Türkiye'dekilerde de yok, ama belki bir ihtimal S200'deki olay bunda da olabilir mi, bu konuda duyumu olanlar yazabilir mi, elimizde radyolu bir cihaz var da biz mi farkında değiliz.
  • benimkilerde radyo yoktu radyo hardware olarak yapılan bişi ben iriver forumlarında okudugum akdarı ile t30lar basta radyosuzsa sonradan radyo eklenemiyor. ama denemek lazım. onun dısında 512 ligi dedigin gibi dolara gore 115 ila 110 arasında degişiyor 1gblıgı da 150 ila 160 yine dolara baglı.
  • radyo yoksa t30 a elveda arkadaşlar bilgileriniz için sağolun bir birbuçuk hafta içerisinde muvo s200 almayı düşünüyorum s200 hakkında yorumlarınız nedir acaba?

bide iriver'ın başka radyo+flash bellek+1 aa yada 1aaa pille çalışabilen 512 yada 1 gb hafızası olan t30 boyutlarında bi mp3 çalarını önerebilirmisiniz ?
  • t10 var ama t30dan biraz buyuk
  • sen t10 satıyomusun fiyat nedir radyo war dimi?
  • valla su an yok dedigim gibi tatile gidecem persembe o zmna kadar gelirse veririm 512 mblıgı 150 160 gibi 1gblık da gelecek de hele bi gelsdin o zmn belli olur parası.
  • sağol asan88

son bişe t30 ile t10 arasında ses olsn özellik olsun çok fark warmı?

• t10 kullanımı daha kolay sesleri aynı
  • t30 firmware update için gerekli dosyaları nereden bulabiliriz ?

Ses seviyesinde bir sınırlama var mı? Sesi daha da çok arttırabilirmiyiz?
  • ASAN88 Mail ve Pm'lerine bakıp bana cevap verirsen sevinirim.U10'u sattığından beri sana ulaşamıyoruz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAX

t30 firmware update için gerekli dosyaları nereden bulabiliriz ?

Ses seviyesinde bir sınırlama var mı? Sesi daha da çok arttırabilirmiyiz?

Ses konusunda tatmin olacağını sanıyorum, sağır filan değilsen kendi sesi yeter. Firmware update için iriverFirmwareUpdater diye bir program var, sitesinden bulabilirsin, onunla direk update edebilirsin. Ama daha once MTP->UMS çevrim yapmanı tavsiye ederim flash disk olarak görülebilsin diye.

Bu arada i-river ı Kont bilgisayar getiriyor,www.kont.com.tr den hangi mağazalarda satıldığına bakabilirsiniz. Gerçi listedeki pek çok mağazada bulamamıştım ben, sonra Vatan'ın sitesinden ısmarlamıştım.

• arkadaslar ben dun kont bilgisayardan bir yetkiliyle gorustum t30 un 512 mybt lik olani ellerinde yokmus sadece 1gb lik versiyonu warmis dahasonra da getirmiceklerini soylediler iriveri zaten turkiyede ucuz ve kaliteli bir urun almak haram
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

ASAN88 Mail ve Pm'lerine bakıp bana cevap verirsen sevinirim.U10'u sattığından beri sana ulaşamıyoruz!

abi kusura bakma pm gelmedi zaten senle cozduk olayı hade gorusuruz senden haber bekliom.

edit: merak etmeyin arkadaslar ben getiriom da işte tatile cıkmam lazım istanbul cok sıcak durulmuyor. atacam kendimi denizlere sulara. dondugumde bomba gibi donecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan88 -- 15 Ağustos 2006; 16:16:37 >
  • asan88 eger dondugunde hala bir mp3 calar almamis olursam seni mutlaka aricam sana ii tatiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan2056

asan88 eger dondugunde hala bir mp3 calar almamis olursam seni mutlaka aricam sana ii tatiller

saolasın. eylul 1 2 3 rock n coke a gidip tatilimi bitirecem gelen olursa gorusuruz. ama daha cıkmadım tatile persembe gidiom işten izin o zmn alıom belki o zmna kadar bisi gelebilir. 1 dene vardı t30 kargoda kayboldu belki o gelir. bi kere de h10un basına geldiydi ole birbucuk ayda gelmişti ben umidi kesmiştim ama ehehehehe. supriz oldu belki ole bişi olursa sana haber ederim.

• ya ben suanda alamiom zaten bende rocn n coka ayirdim mp3 parasini kredi kartiyla almaya calisiom ama oylede i river alamamiom beklicez artik
  • ey acarız sana gittigidiyordan ozel bi satıs ama tabi %10 farklan gittigidiyor alıyor adamlar ne para kazanıo heee. gunde kac bin urun satılıodur kimbilir hepsinden %10 oooohhhh.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.