Şimdi Ara

iş bankası kredi kartımı kapatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iş bankasına ait kredi kartımın bütün borcunu kapatıp dilekçe verdim kapatın diye
    veznede 1 lira fazla alıp hesabı sıfırlamamış

dilekçeyide yırtıp atmışlar heralde neyse 40 lira üyelik ücreti yansıtmışlar

kartın süresi 2 yıl önce doldu
    1 hafta önce yeni kart geldi kabul etmedim bankadan aradılar istemiyorum kapatın dedim.

müşteri hizmetleri borcu yok zaten tamam kapattık dediler

koca bi yalan bide utanmadan 45 lira daha üyelik ücreti ekleyip 85 lira borç diye mesaj geldi

işi bilen bi arkadaş nasıl bu işten kurtulacağımı yazarsa çok makbule geçer

• telefon edip bu ücretmler ödenmezse kartı kapatacağını söylüyorsun banka kartı kapatabilir sonra tüketici hakları hakem heyetine gidiyorsun dilekçe yazıyorsun
    işbankası genel merkeze iadeli taahhütlü göndereceksin bankadan yanıt gelince tüketici hakları hakem heyetine tekrar gidip başvuru yapacaksın
    hakem heyeti zaman zaman toplanıyor ve toplantılarda başvurularla ilgili karar veriyor senle ilgili karar alırken bankanın bu ücretleri geri ödemesi diye karar alacaklar
    banka da ücretleri geri ödeyecek. eğer ücretleri ödemezlerse icraya başvurup cebren icra ile alacaksın.
    ama bankalar genelde icraya düşmemek için hakem heyeti kararı sonrası bu ücreti öderler sadece bunun takibini iyi yapacaksın bu süreç yaklaşık 6 ay bile sürebilir
  • ben hiç para ödemedim

ödemeden nasıl kurtulucam
  • Hocam ara müşteri hizmetlerini kart aidatı yüzünden kartını iptal etmek istediğini söyle yardımcı olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel sektör bankaları içinde en kolay iptal edilen karttır maximum. Adamın burnundan getirmezler pişman etmezler rüşvet teklif etmezler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efendim,
    kesin formül.......

44o2 yi arayıp kredi kartım kayboldu diyonuz.....

Yeni gelen kartıda kabul etmiyonuz.....

Bütün bankalar için geçerlidir....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.