Şimdi Ara

iş fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site Adresi :https://www.kazancliisfikirleri.com/
    Sitenin kullandığı altyapı : wp
    Açıldığı Tarih: 2018
    Site İçeriği & Amacı : Kazançlı iş fikirleri
    iş fikirleri

Türkiye ekonomisinde hızla gelişim devam ederken yeni 2019 yılının iş fikirleri son zamanlarda çok meşhur olmaya başladı. Çok az sermayelerle yapılan işler henüz piyasada olan açıklar sayesinde iş fikirleri fikirleri yatırımcılarla buluşturmak büyük kazançlar sağlamaktadır.

Türk insanının vazgeçilmezi araba. Her yıl trafiğe yeni Kazançlı iş fikirleri arabalar çıkıyor ve arabalara olan ilgi azalmıyor. Eline bir miktar para geçen kişiler kredi ile, borç ile araba almayı tercih eliyor. üretim fikirleri Al sat yapmak isteyen bir kişinin yapabileceği en karlı iş araba alım satımı yapmaktır. üretim fikirleri Hızlı ve sıcak paranın döndüğü araba alım satım işine girebilmek için 100 bin lira kadar sermayenizin olması gerekiyor.
    Bu işi yapmaya karar veren kişiler piyasada en çok tutulan araç marka ve modellerini alıp-satarak bu işi yapmalıdır. Günümüzde 2.el araba alıp satmak için en fazla kullanılan platform elbette Sahibinden üzerinden alacağınız araçları üzerine belli bir kar müzik dinleyerek para kazanmak oranı koyarak kısa zaman içerisinde satabilirsiniz.müzik dinleyerek para kazanmak Ayda iki veya üç araç satarak 5 bin lira ila 10 bin lira arası bir kazanç elde etmeniz mümkündür. Aşağıdaki bağlantıdan araba alım satım işi ile ilgili sitemizde yayınladığımız rehberi de okumanızı tavsiye ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokermarket -- 12 Nisan 2019; 20:42:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.