Şimdi Ara

İşin içinden çıkamıyorum.Napmalı?CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM BİRAZDAN KONUŞCAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar şimdi arkdaşlar şöyle bir problemim var;
    ben avea merkezinde sabah 9 akşam 8 eşek gibi çalışıyorum.Pazar günü izin.600Tl maaş.Dükkanı sabah ben açıyorum akşam ben kapatıyorum.Temizlik,Patronun işler,Telefon satışı,Hat satışı ve bazen aktivasyon işleri.Dışarıdaki ve içerideki irili ufaklı işleri de ben yapıyorum.Aktivasyoncu 2 bayan çalışıyor ama yinede çoğu işi ben yapıyom.Günde 11 saat buraya veriyorum ve ne köpeğime ne aileme nede kendime zamanım kalmıyor.Bu beni çok yoruyor ve üzüyor.Ama patronumu çok seviyorum.O da beni kardeşinden öte sevdiğini ilerde çok iyi konumlara getirceğini söylüyor.İnanmak istioyrum ama en ufak hata da bile demediğini bırakmıyor küfür hariç.Pek muhabbet etmez ama arada espri falan yapar.Ama yinede aktivasyoncular benim maaşımdan 1.25 katı daha fazla maaş alıyolar.Telefon satışını prim almıyorum.Zaten aldığım maaş yetmiyor.Sürekli kesiliyor ıvır zıvır yüzünden.Ama burası artık hapishane gibi geliyor.5dk telefonda muhabbet etsem kızıyor 2dk kapı önüne çıksam sövüyor patronum.İstisnalar hariç tabi.
    Burda bizi kimseye ezdirmiyor.Ama şöle bi durum var babam hergün halimi görüyor ve bana başka bir iş buldu.Borsa ile ilgili bir yerde.500Tl maaş sabah 9-12:30-12:30'dan-17:30'a kadar ve babamın çok iyi bir arkadaşı ve cumartesi, pazar izinliyim.Patronu satmış gibi olmak istemem.Ama napcağımı şaşırdım.

Okuyan herkese teşekkürler.Okumayan herkese teşekkürler
    Önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım.İşin içinden çıkamıyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

Bu arada avea'ya gelen akılsız müşteriler yüzünden bütün gün sinir küpü oluyorum ve evede bunu yansıtıyorum ama diğer yerde böyle bir sorun olmayacak.
    Bu arada yaşım 18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 2 Ekim 2009; 13:59:11 >

• Borsa işinde ne yapacaksın hisseleri takip edip al sat yapacaksan sana da prim verirler belki. işlerin de başarılar
  • ayrıl baska ıs bul. hatta dıger ıs garantıyse. mudurunle konus de anlat durumunu zam ıste eger yetmezse ya da kabul etmezse ayrılmak durumunda oldugunu sole. ıs bu kımın kırılcagını falan dusunme . sen ne dusunuyosun adam senı dusunmuyorsa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 2 Ekim 2009; 13:18:05 >
  • Sımdı kı patronunla konus buraya yazdıklarını soyle.

Maasını artırmaz,yada ıyı bır yere getırmezse.

Babanın buldugu borsadakı ıse gır.

Bu arada borsada ne yapcan benı de al yanına
  • TERKET
  • quote:

11 saat buraya veriyorum ve ne köpeğime ne aileme nede kendime zamanım kalmıyor.

ailenden önce köpeğini yazman ilginç.

bu arada dozdoz un dediğini yap
  • linki patrona göster
  • O çalışma saatlerine o maaş..Hemen ayrıl babanın arkadaşının yanına geç..Ek işlerle maaşı artırırsın..
  • bence çektiğin sıkıntı+yaptığın işler+bulunduğun pozisyon gibi etkenlere bakılırsa işten ayrılman en mantıklısı.
    sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum. patron milleti köpek gibi çalıştırıp az para vermekten yana ve bu gün işler bozulsun kardeş mardeş dinlemeyip kapının önüne seni koyar. kaldı ki kardeşine daha fazla para vermesi gerekmiyormu??
    kızlar akşama kadar otursunlar rahaaaaat rahat iş yapsınlar senden fazla alsınlar. sen köpek gibi (tabiri caiz ise) çalış az al.

ve sen zaten bu işten nefret ediyorsun belli.

ya o babanın buluğu işe yada başka bir işe girmen senin için daha mantıklı. çünkü sen artık ordan soğumuşsun.

başarılar.
  • Herkese cevap için teşekkürler ama ben kararsızımdır zatren şimdi dahada kararsız kaldım
    Dediğinizi gibi 11saate 600tl veve hertürlü işi benim yapmam biraz anormal
    Bu arada aileme vakit ayırıyorum pazar günü tam gün köpeğimin psikolojisi bozuldu hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı en başında salonun ortasına :)
    11 aydır burda çalışıyorum

Green Eyes sağol beni çok aydınlatıcı bir cevap verdin.Aynen kızlar oturuyor aktivasyon yapıyor okadar.
    Aktivasyon bitince dedikodular oyunlar facebook falan ne varsa uğraşıyolar hiç yardım etmiyolar.Zaten artık kullanılıoyrum gibi hissediyom.Dediğin gibi bizim patronu anlatmışın çok çalış az maaş.Tabi çok iyiliği var bana ama sürekli geçirme çabası içinde.Ben %95 saat 20:00 sonra çıkıyorum ve hep 20:30-21:00 arası ve mesai ücreti vermiyor.Teşekkür bile etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 3 Ekim 2009; 17:48:02 >
  • Eşek olursan semer vuran çok olur. Patron seni sömürüyor bir de yağ çekiyor ayrılma diye. Bence Borsa işine gir imkanlara bak, verdiğinin karşılığını alabiliyorsan devam edersin. Alamıyorsan yeni bir iş bul.

Ama en önemlisi yeni bir iş bulmadan elindeki işi bırakma.
  • quote:

O da beni kardeşinden öte sevdiğini ilerde çok iyi konumlara getirceğini söylüyor.

Her işyerinde olan dialogtur sanırım, pek aldırma bu söyleme. Çalıştığın yerde kalırsan en fazla ne kadar yükselebilirsin? Borsa işine girersen daha fazla çevren ve ilerleme şansının olacağını tahmin ediyorum.
  • ZUĞAŞİBERE doğru sölüyorsun bende aynen eşek gibi hisstemeye başladım 2aydır.Kızların kendi çöpünü bile ben topluyom.Hep azar hep azar.Borsa'da Broker(doğru yazdım inşallah) bile olma şansım var:)En azaından babamın çok çok yakın arkdaşı.Zaten aveaya girmeden önce benim yanımda çalış demişdi.Ve işin ilginci Patronum 15yıldır GSM sektöründe şimdiye kadarki en uzun süreli çalışan benim.11 ay ben çalışdım en uzunu benden sonra 9aymış.(Duyduğumum kadar)Ama kızlar yanlışda yapsa hep bana azar hep bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 3 Ekim 2009; 17:53:26 >
  • dükkandaki bilgisayardan bu konuyu açık bırak. görsün anlasın hata yaptığını. özür falan diler sende bi daha olmasın dersin
  • arkadaşım kardeş ayağı döt ayağı. senin yüzüne gülüyo canım kardeşim bitanesin diyo seni kullanıyo. biraz diklen yapmam de bak kardeş mardeş dinlemez.

sakın bana yardım etti, beni işe aldı diye düşünüp boyun eğme. zorla almadı. ihtiyacı vardı aldı.

zaten sende söylüyon 15 yılda en çok sen çalışmışın. koy *ötüne rahvan gitsin.

madem kardeşi gibi görüyo. söyle bana bu para yetmiyor, çalışma saatlerim çok, mesaim yok de zam ve mesai ve işlerin kızlarla paylaştırılmasını istiyorum de bakalım ne yapacak. hadi len demezse neyim.
    (len lafımı yanlış anlama. şahsına nazır kullanmadım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

Eşek olursan semer vuran çok olur. Patron seni sömürüyor bir de yağ çekiyor ayrılma diye. Bence Borsa işine gir imkanlara bak, verdiğinin karşılığını alabiliyorsan devam edersin. Alamıyorsan yeni bir iş bul.

Ama en önemlisi yeni bir iş bulmadan elindeki işi bırakma.

Aynen katılıyorum imza.
  • o olmaz Leech King
    Green Eyes aynen banada öyle geliyor.İsteklerimi söylersem dediğin gibi kapı önüne atar beni:) ama canıma minnet.Kızlarda arada konuşuyolar kendi aralarında burdan çıkarsasüper işler bulur çok iyi çalşıyor iyi telefon satıyo falan diye ama hayırlısı.Akşama konuşcam hala cevaplarınızı bekliyor olucam
  • akşamı bekleme sebebin nedir???
    hemen konuş akşama köpeğine vakit ayır. konuşacağın konuları önce kendi kendine tekrar et. karşısında abicim kardeşim laflarına kanma. kardeşine bu kadar az paramı veriyorsun de. kapak gibi olsun :)
  • patronla konuşma şekli asla bana şurda bu parayı veriyorlar şeklinde olmamalı

dahası tutki maaşının 700 yaptı
    emin ol burnundan gelir

işin bir başka tarafı işinde geleeck yok. Sanatda öğrenmiyorsun. Bence borsa olayı daha iyi
    çalışma saatlerine bakarsan borsa daha yüksek

konuşmaya bile gerek yok

borsa garantiyse ben geldim de başla

nezaketen de patrona ayrılacağın günü bir kaç önceden bildir.
  • yaşın 18 ve günün 11 saati iştesin. babanın bulduğu işe gir. haftasınu gez eğlen. askere kadar rahat takıl.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.