Şimdi Ara

İşin içinden çıkamıyorum.Napmalı?CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM BİRAZDAN KONUŞCAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HopliteMan

ya doğru diyonuzda bide şu var ben işten çıkınca ki daha kesin diil çıktım diyelim dükkanda 1kişi eksilcek ve bu kadar işi ben yapıyorum gidince düzen bozulcak yani demek istediğim yeni bir eleman gelene kadar beklesemmi?acep

Kesinlikle bekleme. Patron yerine eleman bulalım diğer işe öyle gir dese de kanma. Bunu yaşamış biri anlatıyor. Sen gidersin başkası gelir. İşi de öğretmek için de bekleme. 600 tl maaş ve anagaryasını çek. Yaşın genç gözünü aç ezdirme kendini.

İşkembeden sallama diyen olursa bizzat özgeçmişimde neler yaşadığımı anlatabilirim.

İşsiz kalmaya bile göze alabilmelisin. Sonuçta kendini idare ediyorsun. Annen babanda seni biraz idare eder.
  • yok kesin ayrılcam kafaya koydumda ne bilim ilk defa böyle çıkcam işten ama sayfadan ss aldım
    da sanki az iyilik yapmadı diil o yüzden yeni eleman gelene kadar yüzüstü bırakmıyım dedim
    ama hangisi doğru karar veremiyom.Yeni eleman gelir 1 en fazla 2 gün işi öğretip çıkarım yada ben çıkıyom güzel güzel ayrılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 3 Ekim 2009; 18:02:46 >
  • biz sana onun yağlamalarına, acınmalarına kanma diyoruz sen hala beklesemmi diye soruyon.

hem köpek gibi çalışıyorum, her işi yapıyorum hem az para alıyorum diyorsun. hemde adama acıyorsun.
    kusura bakma ama "Draconic " in dediği gibi sen bu mantıkla burda daha çok çalışırsın.

köpeğin ilgisizlikten salona mıçar. yanındaki kızlar biri türkcele girer müdür olur diğeri koca bulur çoluk cocuk yapar. sen sosyal hayatın olmadan kız bulamazsın, evlenemezsin, eş dostun düğününe gidemezsin, gidemeyince yeni kişileri tanıyamazsın, yaşın olur 40-45 sonra ölür gidersin cenazende kimse olmaz. bakarsın o patron gelir. dua etmeye.

bak hep kötüye gidiyon. topla kendini. çak suratına bi tokat. salakmıyım ben de.

amma acitasyon yaptım beee.
    işin yakayanı tabi.

• tamamdır kararımı verdim borsadaki babamın arkadaşıyla görüşmeye gidicem en iyisi böyle olucak acımak yok dolduruşa ve gaza geldim acımak yok
  • quote:

tamamdır kararımı verdim borsadaki babamın arkadaşıyla görüşmeye gidicem en iyisi böyle olucak acımak yok dolduruşa ve gaza geldim acımak yok

acıma
    acıma
    acıma
    acıma
    vur kafasına
    vur kafasına

tamamdır arkadaşlar bu adamıda işten çıkardık. ben patronunu arıyorum işe başvurmak için. kızlarda güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

quote:

tamamdır kararımı verdim borsadaki babamın arkadaşıyla görüşmeye gidicem en iyisi böyle olucak acımak yok dolduruşa ve gaza geldim acımak yok

acıma
    acıma
    acıma
    acıma
    vur kafasına
    vur kafasına

tamamdır arkadaşlar bu adamıda işten çıkardık. ben patronunu arıyorum işe başvurmak için. kızlarda güzelmiş.

dh sizi seviyom bunu bilin değerinizi bilin bilinde bilin

• quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

diğer işyeri ile git görüş. anlaşırsan deki 2-3 gün bana müsade edin. diğer firmayla ilişiğimi keseyim dersin.
    eski patronunada dürüstlük olması için dersin ki; ben işten ayrılıyorum. başının çaresine bak. ya eleman alana kadar kal falan derse tamam 2-3 gün daha kalıyorum, elemana işi öğretip ayrılırım dersin. ama şu var. bu 1 hafta içinde seni kandırmasına izin verme. diğer tarafada ayıp olmasın.

+1

ya bunu yap yada konuyu sil fazla uzatmaya gerek yok [.],

ama o borsa olayını önce bi dene yapabilirmisin diye sonra patlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 2 Ekim 2009; 18:11:12 >
  • Tabiki ayrıl işten.
  • Bide şu var..11 ay çalışıyorum dedin..Peki sigortan yatıyor mu..Yani sigortalı mı yoksa sigortasız mı çalışıyorsun..500 milyonluk işte sigortan yapılcak mı..
  • arkadaşım hiç durma ayrıl bence ,önemli bir noktadasın burdaki kardeşlerinin sözünü dinle .o adamı düşünüyorsun ama onun için biri gider biri gelir hesabı olacak ,hiç düşünme ve borsaya başla
  • borsa isine gir isi iyice kap ilerde cok paralar kazanabilirsin........ suanki isinde yillarca hep oldugun yerde kalirsin .........
  • sigorta 2 ay sonra başlıcak borsada yükselme şansım var bunu biliyorum ama aveada en falza mağaza müdürü oda nahhh
  • sen bence yarın git sabah de ben işten cıkıyorum hadi eyvallah bişeyler dersede boşver çık işten adamada açıma adama ne acıyon seni it gibi calıştırıyo bide işi adam yapmıcak ki ordaki kızlara yaptırır bırak ordaki kızlarda işi öğrenir azcık
  • Hocam çok fazla iyi niyetlisin yaf

Ensesine vur , lokmayı al yani başka bişey değil
  • sen daha işten ayrılmadınmı??

borsa işinde hangi görevde olacağını öğren, ona göre hareketlerini belirle. sana ayrıl dedik ama sen borsacı olacağını söylediğin için ayrıl dedik. yoksa borsaya çaycı yapmasınlar seni!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.