Şimdi Ara

Isınma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli ısınma sorunu çekiyorum ekran kartımdan diye tahmin ediyorum sparkle calibre 8600 GT 512 mb DDR3 128bit kullanıyorum ve kasamda pegasusun kötü bi kasası hani 350w power ile verilen genellikle internet kafelerde kullanılan ucuz kasalardan diyebilirim... arkadaşımla bir tane fan takviyesi yaptık ama yeterli gelmedi...Termik Macunu değiştirmem bi sonuç verirmi ve daha iyi bi kasa alsam sorun çözülürmü feel firmasının 100 ytl civarında kasaları var. tabiki en ucuz ve en pratik çözüm ne olabilir... bir adet kingston 1gb 533 mhz ram ve 512mb ramim var.
    power olarak coolmaster rs430w kullanıyorum. işlemcim amd 3200. ekran kartımın üzerinde gösterdiği ısı masa üstündeyken 60 derece civarı ama uzun süre photoshop ve worldofwarcraft oynadığımda 82 dereceye kadar yükselebiliyor süreden kastım 1 saat civarı.

bilgisayarımdaki fanlar arkada kısımda bulunan ( sanırım içerideki havayı dışarı atan bir fan var ) ön kısımda küçük bir fanv ar sonradan taktığımız.. ekran karının ve işlemcinin fanı dışında fan bulunmuyor.. ısındığı zaman ekranda renkli çizgiler oluşuyor hemen yeniden başlayıorum ve 2-3 saat tekrar oluşmuyor... ama sürekli kolonlarda bir çıtırtı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sixth.vision -- 23 Nisan 2008; 7:19:29 >

• Arkadaşlar 26 kişi bakmış yardım edebilecek yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sixth.vision

Arkadaşlar sürekli ısınma sorunu çekiyorum ekran kartımdan diye tahmin ediyorum sparkle calibre 8600 GT 512 mb DDR3 128bit kullanıyorum ve kasamda pegasusun kötü bi kasası hani 350w power ile verilen genellikle internet kafelerde kullanılan ucuz kasalardan diyebilirim... arkadaşımla bir tane fan takviyesi yaptık ama yeterli gelmedi...Termik Macunu değiştirmem bi sonuç verirmi ve daha iyi bi kasa alsam sorun çözülürmü feel firmasının 100 ytl civarında kasaları var. tabiki en ucuz ve en pratik çözüm ne olabilir... bir adet kingston 1gb 533 mhz ram ve 512mb ramim var.
    power olarak coolmaster rs430w kullanıyorum. işlemcim amd 3200. ekran kartımın üzerinde gösterdiği ısı masa üstündeyken 60 derece civarı ama uzun süre photoshop ve worldofwarcraft oynadığımda 82 dereceye kadar yükselebiliyor süreden kastım 1 saat civarı.

bilgisayarımdaki fanlar arkada kısımda bulunan ( sanırım içerideki havayı dışarı atan bir fan var ) ön kısımda küçük bir fanv ar sonradan taktığımız.. ekran karının ve işlemcinin fanı dışında fan bulunmuyor.. ısındığı zaman ekranda renkli çizgiler oluşuyor hemen yeniden başlayıorum ve 2-3 saat tekrar oluşmuyor... ama sürekli kolonlarda bir çıtırtı var.

Ekran kartımdan diye tahmin ediyorum olmaz. Kur everest ultimate edition bak sıcaklık değerlerine.. Kesin bir sonuç lazım ki ona göre harekete geçebilelim... PSU ile ısınma sorunu çok da alakalı değil. Dolaylı yoldan ilgili olabilir ama bu durumda değil. Arkadaşınla yaptığınız fan takviyesini nereye yaptınız? Kasaya mı ekran kartına mı? Onu pek anlamadım. Sparkle Calibre canavar gibi ekran kartıdır kendiliğinden ısınma sorunu yapmaz diye düşünüyorum.

Sen şimdi ilk etapta kasanın yan panelini bir aç. O şekilde kullan. Sonra Everest Ultimate kurup sıcaklıkları tam olarak söyle. (Masaüstünde ve yük altında). Ona göre bakarız sorunun ne olduğuna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.